- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
Gelemezsin ki gelemezsin kiiiikız ada gelicem walla yanına.
sen ona bakma betül ben düşün çalışıyorum evde 3 cocugyu yedirip.içirip uyutum spor yapıyorum.koca kahve istiyorum yanında çiko yokmu diyor.bende ah canım benim spor vaktim sen bana bi yeşil çay demlesen içine de bi kaç damla limon sıksan demleninede süzüp yanıma getirsen diyourm vazgeciyor.
yap bi köpüklü kahva az sonra ordayım.konum at.Gelemezsin ki gelemezsin kiiii
Aaaa yapmam miiii başımla gözüm üstüne gel kiz iki lafin belini kirarizyap bi köpüklü kahva az sonra ordayım.konum at.
şu ışınlanma bulunsun artık ya.Aaaa yapmam miiii başımla gözüm üstüne gel kiz iki lafin belini kirariz)))
Bencede fildir fildir gezerimşu ışınlanma bulunsun artık ya.
Günaydınlarrrr sen çalışıyo muydun bebeler ri kime bırakıön bi de ne iş yapan merak ettim
canımm benimmm toparlayacağım inşallah çok üzüldüm çok canım sıkıldı ama bende ortim @Dersaadet_ gibi psikolog yolları arayacağım sanıyorummm :)
tek kelime ile berbatAtmiyoruz canım nasıl yiyebildin mi ben sadece iki kaşık yedim yanında yoğurt yiyebilir miyiz ki öğlen de öyle denesem
işteyim ortim ve açım yapamukskr sevgili ortim nerdesin
Burda hafiften bir rakibi kıskanmaNasil yaniiiii 75 degilmiydin cuma gunueyyy masallahhhh
Canim yaaa sporu dusunme halledersin sen çalışıyorsun yorgun argin eve gelip bide spor muu yapacan ammannnn uzat ayaklarini guzel iyiceeee tika basa karnini doyur...sonra al eline cayini bir tam bitter cikolatayi buyuk kase cekirdek al çitlet emiii...bak cok iyi gelecek dinle sen adayi hahaha puhaha puhahaada is basinda
kaptanım günaydın, mesajını şimdi gördüm,şuan işyerindeyim,tartılmak için geç kaldım ama 59 u görmedim :) dün 58,6 geldim yani 100 gram daha gitti,bu hafta sonu spor yapamadım ama hafta içi yapıcam inşallah ve 17 şubatta hedefe ulaşmayı çok istiyorum
Ausencia abla diğer arkadaşlardünkü menüm
sabah
2 dilim ekmek
4 zeytin
3 parmak peynir
yeşillil
ara
ananas
yoğurt
öğlen
yayla çorbası
1 dilim ekmek
ara
yoğurt
akşam
1 baget tavuk
ayran
1dilim ekmek
Hohoooı @Dersaadet_ buluşup yağlarımızı aldırıyoruz rakibelerimize bak ya çılgın ikili
Peşindeyim
Dağda telefon çekmiyor kaptanımmm bende özledim çok :)
Hemen yazayım menümü:
Cumartesi:
Biraz kuru incir ve cevizle açılış
Yarın tam buğday sandviç hindi fümeli
Akşam köfte bol salata
Pazar:
Yumurta peynir salatalık maydonoz turp 1.5 dlm ekmek biraz da şekersiz fıstık ezmesi
Akşamda yine köfte 1 dlm ekmekle
Ama bugün yine canım birşey istemiyor :/
sabah sabah ne mutlu oldum bi bayan geldi dediki size en son geldiğimden bu yana 2.5 kilo verdim dedi.
şeker hastası dizler ağrıyor.100 küsür.ben yapabilirsin demişim.
Bende suan öğle yemegi yapiyorum)) kurufasulye veeee bulgur pilavi ev halkina ))
Kaptanicem dun ton balik yemistim bugun aksama dun aycakaya diyetisyen den bir tarif gordum onu yapacam sebze ama yani illa et tavuk balik yemem mi lazim hergun ???
Basit bi yemek bir yesil biber biber kirmizi biber birde kabak ...biberleri once bir kasik yagda pisiriyoruz..sonra uzerine rendelenmis kabaklari ekleyip yarim cay bardagi su ekleyip...pismeye yakin uzerine dil peyniri koyuyiruz...dil peynir yok evde onu koymayacam....bir kase yogurtla yenilecek nasil ???
hayırlı sabahlar, mutlu, mesut, huzurlu haftalar olsun
Bu sabah çok trafik vardı üsküdara inerken. Evden çıkarkende teli evde unuttuğumu farkettim. Bir saat üsküdarda kardeişim bekledim ... hiç yapmayacağım şeyi tam gününde yaptımŞehir dışından misafirim gelecek öğlen ama ben de tel yok stresli başladık güne, sonu hayr olsun. Telefonu elmime alırım , aus mesaj atmış, tartıl deyu haftanın ilk üç günü diyetisyenimiz kurumun başka yerleşkelerinde olduğu için tartıyı kullanmıyoruz. Ama kendime almak istiyordum zaten, alayım bir tane inşallah.
soğukkken iğrenç ama
pişerken fesleğen karabiber pul biber koydum
akşam biraz yedim sıcakken iyiydi
sabah berbat geldi yanında malesef birşey yoktu öğlen yeşillikle deneyeceğim.
2 gün geçer mi bilmiyorum bide regl oldum fenayım oyyy
ama morelim iyi çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?