Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Burnum dona dona geldimmmm .

15 tatilden beri okula ilk gidişimiz bugün . Izinliydi geçen hafta Yusuf .

Bir 20 gün görmememin verdiği unutmuşlukla .... oyy oy sabah sabah ne gaza geldimmm , duyduğum sözlere ...

Tutmayınnnnn beni , nerde e e e o 58 getirin onu bana

Geçmişe döneceğim az sonra ...

Aldıklarımı yerleştirip , öğlene yemek koyayım ... geliyorummmmmm

Hohoooı @Dersaadet_ buluşup yağlarımızı aldırıyoruz rakibelerimize bak ya çılgın ikili

ecemavi beni geçmene asla izin vermiycem.o emzirdigin cimcimeye hiç güvenme. Sen benim gizli rakibimsin. Bi de mimu88

Peşindeyim

Dağda telefon çekmiyor kaptanımmm bende özledim çok :)

Hemen yazayım menümü:

Cumartesi:

Biraz kuru incir ve cevizle açılış
Yarın tam buğday sandviç hindi fümeli

Akşam köfte bol salata

Pazar:

Yumurta peynir salatalık maydonoz turp 1.5 dlm ekmek biraz da şekersiz fıstık ezmesi

Akşamda yine köfte 1 dlm ekmekle

Ama bugün yine canım birşey istemiyor :/

Öyle valla kuzummm dua ediyorum bol bol içimdeki sıkıntılar bitsin diye :/

sabah sabah ne mutlu oldum bi bayan geldi dediki size en son geldiğimden bu yana 2.5 kilo verdim dedi.
şeker hastası dizler ağrıyor.100 küsür.ben yapabilirsin demişim.
Zaten canımm inan tek şey moralmen yapabilirsin desteğii haftasonu haberlerde izledim bir bayan ameliyat ile kalkışmışsın hayatına mal olmuş o kadar üzüldüm kiiiii ben ondan daha kiloluydum dedim direkt keşke dedimm..

Hemen bugün bir tartı satın alıyorum kaptanım Aaa pardon yarın alırım, bugün misafirlerim var, işten hemen sonra eve uçmam lazım
inşallah tartı gibi spor işimi de halledeceğim

Bende suan öğle yemegi yapiyorum )) kurufasulye veeee bulgur pilavi ev halkina ))

Kaptanicem dun ton balik yemistim bugun aksama dun aycakaya diyetisyen den bir tarif gordum onu yapacam sebze ama yani illa et tavuk balik yemem mi lazim hergun ???

Basit bi yemek bir yesil biber biber kirmizi biber birde kabak ...biberleri once bir kasik yagda pisiriyoruz..sonra uzerine rendelenmis kabaklari ekleyip yarim cay bardagi su ekleyip...pismeye yakin uzerine dil peyniri koyuyiruz...dil peynir yok evde onu koymayacam....bir kase yogurtla yenilecek nasil ???

hayırlı sabahlar, mutlu, mesut, huzurlu haftalar olsun
Bu sabah çok trafik vardı üsküdara inerken. Evden çıkarkende teli evde unuttuğumu farkettim. Bir saat üsküdarda kardeişim bekledim ... hiç yapmayacağım şeyi tam gününde yaptım Şehir dışından misafirim gelecek öğlen ama ben de tel yok stresli başladık güne, sonu hayr olsun. Telefonu elmime alırım , aus mesaj atmış, tartıl deyu haftanın ilk üç günü diyetisyenimiz kurumun başka yerleşkelerinde olduğu için tartıyı kullanmıyoruz. Ama kendime almak istiyordum zaten, alayım bir tane inşallah.

Hemen bugün bir tartı satın alıyorum kaptanım Aaa pardon yarın alırım, bugün misafirlerim var, işten hemen sonra eve uçmam lazım

inşallah tartı gibi spor işimi de halledeceğim
Canim yaaa sporu dusunme halledersin sen çalışıyorsun yorgun argin eve gelip bide spor muu yapacan ammannnn uzat ayaklarini guzel iyiceeee tika basa karnini doyur...sonra al eline cayini bir tam bitter cikolatayi buyuk kase cekirdek al çitlet emiii...bak cok iyi gelecek dinle sen adayi hahaha puhaha puhaha ada is basinda

kız ada gelicem walla yanına.
sen ona bakma betül beni düşün çalışıyorum evde 3 cocugu yedirip.içirip uyutum spor yapıyorum.koca kahve istiyor yanında çiko yokmu diyor.bende ah canım benim spor vaktim sen bana bi yeşil çay demlesen içine de bi kaç damla limon sıksan demleninede süzüp yanıma getirsen diyourm vazgeciyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…