- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
Heee bende sonradan anladim bi an gozumu senin msjinla actim carpildim yanlis anlamisim ne oluyoruzzz dedimada81 73.9 a giden yoldayım demek istedim.yoksa 2 günde tarih yazamam.keşşşkeeeee yazabilseydim.
ORTiLER ÇARPIŞIYOR YARIŞMASI
Evetttttt ... Toplamda 3 Cuma sürecek ve 03 Mart kilo bildirimi ile sona erecek yeni yarışmamız hazır .
Yarış boyunca özel bir durum olmadığı sürece gruplar değişmeyecek .
Yarışma sonunda üç haftada üç 1.lik alan grup , büyük ödüle kavuşacak .
3 haftada 2 galibiyet alan gruplar için küçük ama tatlı cızzz kaçamağı
3 te 0 ile yarışı bitiren gruba ... 1 haftalık spor cezası . Spor yapanlar içinde ekstra olarak dk eklenmesi.Ayrıca kaptan tarafından belirlenecek süpriz ceza
Gelsin bakalım listeler ....
Ortiler sıkı sıkıya birbirini takibe alsın lütfen . Her gün birbirlerinin menüsünü sporunu didiklesin ... rakiplerini takip etsin .
Özelden görüşüp taktik belirlemek ortilere serbest
Yarışta olamayacağım , yeterli vakit ayıramam , ortimi motive edemem diyenler lütfen bildirsin .
Bu sebeple pzt gününe kadar beklemedeyim . Listeyi değiştiririm , grupları da ... hiç sorun değil.
Yeter ki gerekli zamanı ve desteği ayıramayacak olan yazsın bana .
Zahmet olur diye nezaket yapmayın :)
Bilakis memnun olurum .
Şimdilik kafamda oluşan gruplar
Betulina Ve kelebekolacam ikilisi ile
&
ada81 Ve Nare83 ikilisi ....
@Dersaadet_ Vemimu88 ikilisi ile @Ahu060812 ve DelyDoly ikilisi ...
T tuba52 ve @pamukskr ikilisi ilevorones ve @fatmanurkaya ikilisi ....
@Sekercikiz ve @Sherrysherrylady ikilisi ile @begum75 ve @arselka ikilisi ....
@Daydream15 ve @kuzularinannesi ikilisi ile @MuMu85 ve @cydnz_1 ikilisi....
@Bebetomm veecemavi başlangıç alıştırması olarak birbirleri ile ikili yarışacaklardır eğer isterlerse ....
Değişiklik ekleme çıkarma için pzt gününe kadar beklediğimi hatırlatır .... tüm ortilere bol şanssss ve bool eksiler dilerim .
Lütfen ortilerinizin yaasına yapışın :)))
Sevgiler ... saygılar ... aus`tan
dedene sevindim inşallah dahada iyi olur
bazen hayat insanın üstüne üstüne geliyo malesef ama buda bir süreç elbet geçer,yapabilsekte takmasak,hayattan hep keyf alsak
masumm hasta hasta lesli mi yaptın
helal olsun sana,bugün yemekte ne var bilmiyorum ama bence ton balıklı salata yeme sadece biraz farklı gıdalarda al,belki biraz çorba olabilir
Zaten canımm inan tek şey moralmen yapabilirsin desteğii haftasonu haberlerde izledim bir bayan ameliyat ile kalkışmışsın hayatına mal olmuş o kadar üzüldüm kiiiii ben ondan daha kiloluydum dedim direkt keşke dedimm..sabah sabah ne mutlu oldum bi bayan geldi dediki size en son geldiğimden bu yana 2.5 kilo verdim dedi.
şeker hastası dizler ağrıyor.100 küsür.ben yapabilirsin demişim.
ecemavi
uygulama mı var ? eskiden vardı kaldırmışlardı
şimdi yinemi var dur bi bakimmmm
Dün akşam size menü versem diye dikkat ettim yediklerim az değildi biliyorumİyi geceler ... daha iyi bir menü gelecek yarın senden hissediyorum .
Spora aynen devam
Canim insirah suresini oku ilac gibi gelecek ben sıkılınca bi abdest alip 7 kere okurum oyle iyi geliyor ki anlatamam..Öyle valla kuzummm dua ediyorum bol bol içimdeki sıkıntılar bitsin diye :/
Hemen bugün bir tartı satın alıyorum kaptanımBugün bi pazar menüsü yazayım ... içimden geldi .
Sabah
1 kase yoğurt (zencefil-zerdeçal-tarçınlı)
1/2 yeşil elma
Ara
1 sade kahve
Öğle
Ton balıklı salata
1 kepekli etimek
Akşam
Zerdaçallı yoğurt kürü bir kase
3 ızgara köfte sarımsak ve pul biberli .
2.7 su
Spor 45 dk yüksek tempo yürüyüş @Ahu060812
17 Şubat Cuma Bildirimlerinde Listedekiler için hedef Kilolar ... Kişiye özeldir . Her hesaplama, sizin bünyeniz , ne kadar kilo verebildiğiniz , geçen haftalardaki alımlarınız/verimleriz ile bizi bu hafta da dereceye sokacak şekilde yapılmıştır .
LÜTFEN TARTILMAKTAN KORKMAYIN. CUMADAN CUMAYA SÜPRİZ BEKLEMEK , SİZİ HAFTA BOYUNCA BELKİ DE YANLIŞ GİTTİĞİNİZ YOLDAN DÖNDÜRMEK İÇİN GEÇ KALMANIZI SAĞLIYOR .
TARTILIRSAM DEMORİLİZE OLUYORUM DİYENLER , DEMORİLİZE OLUNCA NE OLACAK ? YEMEĞE Mİ SARACAKSIN ? SİZCE BU TAKIMDA BU MÜMKÜN MÜ ? HAYIR TARTILIP SONUCA GÖRE ÖNLEM ALACAKSINIZ.
HAFTA SONUNUN AKIBETİ İÇİN PAZARTESİ ... CUMANIN NE GETİRECEĞİNİ ANLAMAK İÇİN ÇARŞAMBA GÜNÜ ..TARTILIN . TARTI BİZİN ARTIK DÜŞMANIMIZ DEĞİL.
ÇOK HEYECANLI BEKLEMEYİN CUMAYI ... İLLA HEYECAN BEKLİYORSANIZ DİĞER ARKADAŞLARIMIZ KAÇ VERDİ ONLARI BEKLEMEKTE ÇOK HEYECANLI OLUYOR (KENDİMDEN BİLİYORUM:) )
Şimdi ne dedik , Cuma Hedef Kilolar ...
Betulina 75.5
T tuba52 85
Nare83 67.9
@Ahu060812 79.9
@fatmanurkaya 105.7
kelebekolacam 73.9
@pamukskr 64.4
@Sekercikiz 61
vorones 63.5
@Sherrysherrylady 79.9
mimu88 73.8
ada81 72
@Dersaadet_ 72.8
DelyDoly 85.9
Bazı arkadaşlar için bazı rakamlar sihirlidir . Sihir , benim 14 şubat yarışı hedeflerinde uygulayacağım indirimdir :) Herkes için geçerli değildir . İçlerinde koydukları hedefleri benim düşürdüklerim ve hedefe ramak kalanlar dahildir. İsimler bende saklıdır .
Şimdi lütfen bu rakamlara ne kadar yakın ne kadar uzak olduğunuzu yarın ve çarşamba tartılarında bana bildirin. Buradan , özelden , telden .... hiç farketmez .
Disiplinli olmak zorundayız . Biz bir ekibiz . Her hafta birileri muhteşem sonuçlar alırken birileri dibe vurabiliyor . Beraber çıktı isek yola ... bir haftada senkronize olalım LÜTFEN . Herkese tek tek sevinelim ...birine sevinirken diğerini teselli etmeyelim .
Uçuk kaçık bir hedef yok . Özellikle çok gelenler , geçen hafta biriktirdiklerini vereceklerini düşünsün .
Lütfen bu yazıyı okumayan kalmasın .
Liste dışı için de kısa bir özet geçeyim :) Sık gelenler için ... Diğerlerinin ne yediğini ne içtiğini bilmiyor , metalarını henüz tanımıyorum .
@begum75 58.5
@Daydream15 75.4
@arselka 69
@cydnz_1 80.2
@MuMu85 80.3
ecemavi 76.5
@Bebetomm 63.9
D Dilekiyi 77.6
Rakamlar min. değerlerdir
Ve herkesi etiketlemişken yazayım , menülerinize ortilerinizi etiketleyin .
Ne yedin ne içtin eleştirin.
Yarın liste itiraz , ben katılmıyorum gelmez ise netleşecek . Lütfen sizde 10 dk. nızı ortağınızı motive için ayırın .
Şimdi geçmişe uçuyorum
inşallah tartı gibi spor işimi de halledeceğimCanım yazacağın kullanıcı adının yanına @ işaretini koyuyorsun ...
D Dilekiyi bu şekilde .
Ama menülerine beni etiketlemene gerek yok özellikle ...ben tüm sayfaları tek tek okuyorum zaten . Gözümden kaçmaz Allahın izniyle :))
Spor yaptığın için sporlarını yazınca @Ahu060812 yu etiketle mutlaka ama ...Spor listelerini ahu hazırlıyor . Aynı zamanda kaptan yardımcısı ve spor bakanı :)))
Sherry gün içinde de okudum yazdıklarını ama yorum için menünü bekledim :)
Zorlanmışsın .
Özellikle ara öğün yokluğunda .
Ama bazen bazı şeyleri değiştirmeliyiz.
Menüye baktığımda doyurucu bir menü görüyorum . Salatalar , etler , yumurtalar , yoğurtlar , etimekler ...
Asla acıkılacak bir liste değil .
Listenin aslı bu mu ? Eklemem oldu mu ?
Bence elde etmen gereken sonuç için uygulamaya devam etmelisin .
Bende suan öğle yemegi yapiyorumBurnum dona dona geldimmmm .
15 tatilden beri okula ilk gidişimiz bugün . Izinliydi geçen hafta Yusuf .
Bir 20 gün görmememin verdiği unutmuşlukla .... oyy oy sabah sabah ne gaza geldimmm , duyduğum sözlere ...
Tutmayınnnnn beni , nerde e e e o 58getirin onu bana
Geçmişe döneceğim az sonra ...
Aldıklarımı yerleştirip , öğlene yemek koyayım ... geliyorummmmmm
Canim insirah suresini oku ilac gibi gelecek ben sıkılınca bi abdest alip 7 kere okurum oyle iyi geliyor ki anlatamam..
Canim yaaa sporu dusunme halledersin sen çalışıyorsun yorgun argin eve gelip bide spor muu yapacan ammannnn uzat ayaklarini guzel iyiceeee tika basa karnini doyur...sonra al eline cayini bir tam bitter cikolatayi buyuk kase cekirdek al çitlet emiii...bak cok iyi gelecek dinle sen adayi hahaha puhaha puhahaHemen bugün bir tartı satın alıyorum kaptanımAaa pardon yarın alırım, bugün misafirlerim var, işten hemen sonra eve uçmam lazım
inşallah tartı gibi spor işimi de halledeceğim
hayırlı sabahlar, mutlu, mesut, huzurlu haftalar olsun
Bu sabah çok trafik vardı üsküdara inerken. Evden çıkarkende teli evde unuttuğumu farkettim. Bir saat üsküdarda kardeişim bekledim ... hiç yapmayacağım şeyi tam gününde yaptımŞehir dışından misafirim gelecek öğlen ama ben de tel yok stresli başladık güne, sonu hayr olsun. Telefonu elmime alırım , aus mesaj atmış, tartıl deyu haftanın ilk üç günü diyetisyenimiz kurumun başka yerleşkelerinde olduğu için tartıyı kullanmıyoruz. Ama kendime almak istiyordum zaten, alayım bir tane inşallah.
kız ada gelicem walla yanına.Canim yaaa sporu dusunme halledersin sen çalışıyorsun yorgun argin eve gelip bide spor muu yapacan ammannnn uzat ayaklarini guzel iyiceeee tika basa karnini doyur...sonra al eline cayini bir tam bitter cikolatayi buyuk kase cekirdek al çitlet emiii...bak cok iyi gelecek dinle sen adayi hahaha puhaha puhahaada is basinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?