Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

begum75 sende yazmadın da , bugün seni deşmedim :)) ama yarın tartılmanı bekliyorum . Hafta sonu ne oldu bakalım ...59 geri mi geldi

kaptanım günaydın, mesajını şimdi gördüm,şuan işyerindeyim,tartılmak için geç kaldım ama 59 u görmedim :) dün 58,6 geldim yani 100 gram daha gitti,bu hafta sonu spor yapamadım ama hafta içi yapıcam inşallah ve 17 şubatta hedefe ulaşmayı çok istiyorum

Ayyy begum masallah 58 rakami yaaaaaa darsin bizee..ne kadar sure de verdin canim ???

kaptanım demek sen
ayy çok şaşırdım,zayıflamak kadar sağlıklı olmayıda öğreniyoruz o yüzden bırakmalısın
geçmiş olsun,acil şifalar dilerim

Ayyy begum masallah 58 rakami yaaaaaa darsin bizee..ne kadar sure de verdin canim ???

canım hiç bilmiyorum inan,ben bikaç senedir ekim-kasım gibi başlayıp ramazanda bırakıyorum bu tempoyu,busenede 62 ile falan başladım ama motive olup veremiyodum ancak bu takıma başlayınca disipline girdim ve vermeye başladım ama inan şu kadar sürede diyemem

okudum abla elimden geldikçe ilgilenirim akşamları giremesemde işyerinde girerim

Kalbim sıkışıyor resmen :/ hayat işte.

Dedem daha iyi bizimkiler Yok bu hafta dedem de teyzeme gitti daha iyi olacak inşallah

dedene sevindim inşallah dahada iyi olur
bazen hayat insanın üstüne üstüne geliyo malesef ama buda bir süreç elbet geçer,yapabilsekte takmasak,hayattan hep keyf alsak

günaydınn
bugün daha iyiyim kızlar
lesilemide yaptım kahvaltıda yaptım
ama hala acıyor bogazımm
bir iki gün sürecek sanırımmm

masumm hasta hasta lesli mi yaptın
helal olsun sana,bugün yemekte ne var bilmiyorum ama bence ton balıklı salata yeme sadece biraz farklı gıdalarda al,belki biraz çorba olabilir

cnm çorba yok kurufasulye , salata, pilav
ben bakliyatı 3 haftadır yemiyorum cnm zaten öncesinde herşeyi yiyordumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…