begum75 sende yazmadın da , bugün seni deşmedim :)) ama yarın tartılmanı bekliyorum . Hafta sonu ne oldu bakalım ...59 geri mi geldi
Ayyy begum masallah 58 rakami yaaaaaakaptanım günaydın, mesajını şimdi gördüm,şuan işyerindeyim,tartılmak için geç kaldım ama 59 u görmedim :) dün 58,6 geldim yani 100 gram daha gitti,bu hafta sonu spor yapamadım ama hafta içi yapıcam inşallah ve 17 şubatta hedefe ulaşmayı çok istiyorum
masum nasıl oldun?
Böğür böğür öksürüyorum .
Ama hasta değilim .
Yarın bi ciğer filmi çektireyim .
Belli ki zıkkımı azaltma vaktim geldi.
Öksürünce sırtıma ağrı saplanıyor resmen. Bi de yanıyor .
Geçmişe dönemedim canlar .
Şimdi geldik eve .
Yemekten sonra gelirim
Ayyy begum masallah 58 rakami yaaaaaadarsin bizee..ne kadar sure de verdin canim ???
okudum abla elimden geldikçe ilgilenirim akşamları giremesemde işyerinde girerim
Olur tabii ki .
Şimdilik öyle yap .tanıyalım seni .
Daha sonra mesaj alıntılamayı gösteririz .
Tekrar hoş geldin .
Tuba tamamdır ... haber vermen yeterli .
Yalnız .. geçmişi okuyor musun ?
Yeni bir yarışma başladı aramızda ve sende varsın ...
Geçmişte bul ... oku ... adın etiketli zaten ...
Gereken zamanı ayıramam , ortağımla ilgilenemem dersen yaz bana mutlaka .
Önemli
günaydın canımsabah sabah müdürden paparayı yedim Allah sonumu hayır getire
personel nerdymiş neden geç gelmişim imza çizelgelerine bakılmamış sabah sabah boşuna laf yedim yanigünaydın canım
daha kendimize gelemedik ayılamadık biz,müdürün sabah sabah ne enerjisi varmış ne derdi neymiş de laf söylüyo
günaydın canımGünaydın sevgili takımım haftasonu uğrayamadım :/ haftaya da kötü başladım içimdeki sıkıntıdan tüm gece uyuyamadım
ayy sen servis şöförümüsün nerden bilicen herkes nerde, ayyy pazartesi pazartesi solundan kalktı galiba,salla gitsin aç bi enercik müzik keyfine bakpersonel nerdymiş neden geç gelmişim imza çizelgelerine bakılmamış sabah sabah boşuna laf yedim yani
günaydın canım
hayır olsun için neden sıkıntılı
deden nasıl oldu?
Kalbim sıkışıyor resmen :/ hayat işte.
Dedem daha iyi bizimkiler Yok bu hafta dedem de teyzeme gitti daha iyi olacak inşallah
günaydınn
bugün daha iyiyim kızlar
lesilemide yaptım kahvaltıda yaptım
ama hala acıyor bogazımm
bir iki gün sürecek sanırımmm
dedene sevindim inşallah dahada iyi olur
bazen hayat insanın üstüne üstüne geliyo malesef ama buda bir süreç elbet geçer,yapabilsekte takmasak,hayattan hep keyf alsak
masumm hasta hasta lesli mi yaptın
helal olsun sana,bugün yemekte ne var bilmiyorum ama bence ton balıklı salata yeme sadece biraz farklı gıdalarda al,belki biraz çorba olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?