kekmiiii :) bende şimdi 2 tepsi muffin yaptım misafir gelicek
gülüm sen 60 olduğunda yoğurt yemeyi bırakıcaksın
kardeşim diyetlerde yumurta yemekden artık azına sürmüyor yumurtayı
ayy bıraktım su ara diyeti yaa cok dağınığım bu aralarda tutkum muffinide nasıl severim ayy ben bu tarz seylere bayılıomm ..
inş kekim olur benim fırınım davlumbaz ve hiç ii pişirmiyor kek kurabiye yapamıyordum bu yaparsa süper olur..
kızlar ben deniz yıldızını izlemeye kacıyorum..
gülüm sana anlatırım bakalım deniz kazadan nasıl kurtulucak bence ağlarken takside cantasını unutmustur ondan deniz zannetmişlerdir öleni sana özet gecerim..
canim sen kilonu ver ama burada kal yine.bende öyle yapicam.gerci benim mezun olmama daha coooook var.anca yazin.sende bizimle sohbet etmek icin hep burada olursun.aslında kilo cermeyi çok istiyorum ama mezun olmak istemiyorum hep burda kalayım ben
frangi'cim benimde burnumda kemik var ve hep burun spreyiyle yasiyorum.onsuz yatamiyorum.agzi acik asla uyuyamiyorum.düsün burnum tikansa gece ortasinda uykudan uyandiriyor beni.rahatsiz oluyorum.sağol canımm.. biz de seni özledik.. sevindim keremin iyi olmasına, birşey olmasın kuzulara..
ege iyi çok şükür.. ya bu benimki salgınmı bilmiyorum.. benim burnumda kemik eğriliği var, ağzım açık uyuyorum genelde, bademcikler de yok.. dolayısıyla mikrop alma kapasitem çoook yüksek.. ya sinüslerim çok doluyor bu ara, ya da boğazım mikroplardan mahvoluyor.. hamileyken gitmiştim KBB doktoruna gitmiştim bence doğumdan 1 sene sonra falan yaptır bu ameliyatı demişti, ileride başına çok daha fazla iş açar demişti.. heralde bana bir ameliyat yolu gözüküyor
benimkide cok kiskaniyor.ben evdeyken $u bilgisayarin basina oturma diyor.bende dikkat ediyorum.zaten kocacik cok calisiyor.o da evdeyken full ilgiyi ona veriyorum.eşim de bazen kıskanıyor.. akşamları sesim çıkmayınca yine kkda mısın diyor..
sülümani bende heyecanla bekliyorum caniiim.cok heyecanli olacak bu bölüm.Hürrem baska saraya gönderiliyor.sekerler ben evime gidiom sülümanı izlicem bu aksam 1 haftadır merakla bekliom zevkle izlediğim tek dizi bu arada cok karnım acıktıı
gülüm sen 60 olduğunda yoğurt yemeyi bırakıcaksın
kardeşim diyetlerde yumurta yemekden artık azına sürmüyor yumurtayı
ayy bıraktım su ara diyeti yaa cok dağınığım bu aralarda tutkum muffinide nasıl severim ayy ben bu tarz seylere bayılıomm ..
inş kekim olur benim fırınım davlumbaz ve hiç ii pişirmiyor kek kurabiye yapamıyordum bu yaparsa süper olur..
oy oy oy, ne guzel azerim ya...snin oglanlarda is var..benim 22 yasinda erkek kardesim var...okadar usengecki herseyini ayagina bekliyor..ama dedim ben anneme oglunu sen sirmartin diye..emme bizi dinleyen yok
ne bu rezalet kizlar.....hic gelmeseydik daha iyi..sayimi birdaha boyle gormek istemiyorum ona gore azeri, ben,minaver,ganfed gecmisiz siniri.hatta cemremde siniri gecmis aferim kiz yoksa cekecegin vardi benden..ama obur kizlar..hele bir boyle devam edin...ozaman korkun benden .
amannn..gavurlarinda birseysi bitmiyor..sanki cok onemli birseyde..bizim burada oyle..zirtbirt enufak sey icin bayram eglence var..enbuyuk yukte ailelerde..birsey hazirlayin getirin..
eniyisi canim...gavurlara fazla iyilik yaramiyor..ne yoracaksin kendini bosverrr...azicikta susle keki gitsin
kiz utanmadan ne soruyorsun...zaten kacamaklar icindesin,...gunaha sokacaksin beni haaa
valla saferanim bencede cok guzel bir fikir..hic ayrilmamis oluruz..neguzel burda birbirimize cok isindik..derdimizi mutlulugumuzu paylasiyoruz..vallaha ben varim..meyvemin actigi gibi bir topik acariz..kilo alanida rezil ederizki kilo verdikten sonra utancindan birdaha kilo alma cesaretinde bulunamasin
oylamaya sunim, sonra seni alalim takima..sende bekleme artik
mezun olsanda gel takil bize canim...bak meyveme oda mezun oldu, ama bizim askimiza dayanamadi geri geldi...gel sohbet et..ama kilolarini alma tatlim
kiskansizlar tabiki..dunya erkeklerin etrafinda donmuyor ya.... ama hos ben cagatayimi bir bulsam ahh ahh neler yapardim nelerr
bende ayni vallaha..aksamlari yorumlari okuyorum bazen guluyorum..annemler diyor niye guluyorsun sonra anlatiyorum...onlarda guluyor vallaha..ama guzel egleniyoruz ya..hepinizi cok cok seviyorum benn
selam kirmizi'cim.
evet oglusum akilli ya,bazen deli ediyor beni ama tatlidir,cokta yakisikli ablasi.arkadaslarim bayiliyor ona.düsün gecen sene dogumgünümde bana kalkmis nutellali krep hazirlamis.herseyi kendi yapmis.ondan sonra kac kereler yapti,benden daha ince düsürüyor.harika yapiyor.
paylasimimiz bayaa düstü gercektende.bende dahil.bir aralar 20 lerde gidiyorduk,simdi tekli sayilara düstü sayimlarimiz.
evet ya,eglenceleri bitmiyor.gittik geldik.ama benim icin iyi oldu,cünkü davetiyeleri dagittim arkadaslara
minaver'i ben cok sevdim,alalim bence takima.hem paylasimi güzel hemde diyet konusunda cok azimli.listelerde güzel isler cikaracagini düsünüyorum.
Cagatay diye diye kalcan he sende.kendine ordan gercek Cagatay bulsana kiz.benim erkek kardesim var,Kubat'a benziyor.ama cooook ciliz.yoksa seni ona ayarlardim hee.
aynen bende komik yorum okudummu patlatiyorum kahkahayi burda.
hayırlısı tatlım yaaa..
yaa şöyleki ben bacağımı asında plates yaparken sakatladım
cok sakar biriyim en son esneme hareketinden ayağa kallayım derken dizim ters döndü ondan kalma bi durum bu sus kimse dumasın
öyle işte bişicik yapamıyorum dengemi sağlayamıyorum çünkü sakarım ben :26:..
canim sen kilonu ver ama burada kal yine.bende öyle yapicam.gerci benim mezun olmama daha coooook var.anca yazin.sende bizimle sohbet etmek icin hep burada olursun
çok sevindim bu habere valla çok güzel bir ortam hem zayıflıyorsun hem sevincini üzüntünü paylaşıyorsun sevdim sizleri çokk
azerim az kaldı baslıcak kekimi yerken hürremi izlicemmm
bende seni sevdim canim.kirmizi'ya senin icin oyumu verdim.paylasimini ve azmini begendigimi söyledim.alinmani isterim listeye
azerim az kaldı baslıcak kekimi yerken hürremi izlicemmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?