Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

gülüm sen 60 olduğunda yoğurt yemeyi bırakıcaksın
kardeşim diyetlerde yumurta yemekden artık azına sürmüyor yumurtayı

ayy bıraktım su ara diyeti yaa cok dağınığım bu aralarda tutkum muffinide nasıl severim ayy ben bu tarz seylere bayılıomm ..

inş kekim olur benim fırınım davlumbaz ve hiç ii pişirmiyor kek kurabiye yapamıyordum bu yaparsa süper olur..

ahh keske meyvem..bir 60 olim zaten, diyet miyet dinlemicem...yogurttan kesinlikle uzak durucam..orasi kesin

kızlar ben deniz yıldızını izlemeye kacıyorum..
gülüm sana anlatırım bakalım deniz kazadan nasıl kurtulucak bence ağlarken takside cantasını unutmustur ondan deniz zannetmişlerdir öleni sana özet gecerim..

ya bence kesinlikle deniz degildir...o basrol oyuncusu..o olurse biter..yani sanmiyorum taksideki ceset ona ait olsun..ahh mertim ahh nasilda uzulduu..ahh ahh..yakin olsaydik ben teselli ederdim onu

tutkuda gitti, yanliz kaldik iyimi..

hadi kizlar gelinn...yanima gelene cikolata vericem..hadi bakim..kim once gelecek..yoksa kendim yeim hepsini...cokta tatli gorunuyorlar

aslında kilo cermeyi çok istiyorum ama mezun olmak istemiyorum hep burda kalayım ben
canim sen kilonu ver ama burada kal yine.bende öyle yapicam.gerci benim mezun olmama daha coooook var.anca yazin.sende bizimle sohbet etmek icin hep burada olursun.
frangi'cim benimde burnumda kemik var ve hep burun spreyiyle yasiyorum.onsuz yatamiyorum.agzi acik asla uyuyamiyorum.düsün burnum tikansa gece ortasinda uykudan uyandiriyor beni.rahatsiz oluyorum.
eşim de bazen kıskanıyor.. akşamları sesim çıkmayınca yine kkda mısın diyor..
benimkide cok kiskaniyor.ben evdeyken $u bilgisayarin basina oturma diyor.bende dikkat ediyorum.zaten kocacik cok calisiyor.o da evdeyken full ilgiyi ona veriyorum.
sekerler ben evime gidiom sülümanı izlicem bu aksam 1 haftadır merakla bekliom zevkle izlediğim tek dizi bu arada cok karnım acıktıı
sülümani bende heyecanla bekliyorum caniiim.cok heyecanli olacak bu bölüm.Hürrem baska saraya gönderiliyor.

meyve'cim bende tüm gün tatli,abur cubur seyler yiyerek gecirebilirim.coook seviyorum öyle seyleri yaa.hic iyi degil.

Son düzenleme:
gülümm bütün bölüm boyunca deniz öldü die herkes ağladı sızladı bende ağladımm.hiç dayanamam öyle seylere en son işte ceseti ailesi görüyorya bunlar morg a girdiler tabi ceseti göstermedi mertın bakısını göseterdi sonra bide cıktı k, deniz cayırlıkda tek basına oturuyormus
öyle işte beni de ağlattıklarıyla kaldılar hınzırlarr

bende çok sakarım ya sende bendenmişsin ben bir ara platesi çok yaptım 2 ay boyunca hergün şimdi çok sıkılıyorum yaparken arada yapıyorum bende

canim sen kilonu ver ama burada kal yine.bende öyle yapicam.gerci benim mezun olmama daha coooook var.anca yazin.sende bizimle sohbet etmek icin hep burada olursun

çok sevindim bu habere valla çok güzel bir ortam hem zayıflıyorsun hem sevincini üzüntünü paylaşıyorsun sevdim sizleri çokk

Son düzenleme:
azerim az kaldı baslıcak kekimi yerken hürremi izlicemmm

kiz canimi cektirecen simdi beeee.evet az kaldi,Sülüman basliycak.bir kac dakika kaldi.
dün öyle bir gecer zamanki heyecani yasadim,bugünde muhtesem yüzyil heyecani olacak.amaaaaaa öbgz yi hic bir diziye degismem.o benim bir numaram.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…