minaver erkek arkadasin,sözlün falan varmi?
kiz canimi cektirecen simdi beeee.evet az kaldi,Sülüman basliycak.bir kac dakika kaldi.
dün öyle bir gecer zamanki heyecani yasadim,bugünde muhtesem yüzyil heyecani olacak.amaaaaaa öbgz yi hic bir diziye degismem.o benim bir numaram.
hayır yok daha 18 yaşındayım olmasınıda istemiyorum henüz inşallah zamanı geldiğinde hayırlı birisi çıkar karşıma
evet ya bende çok seviyorum o diziyi çok ağladım onu izlerken dünde çok güzeldi
aaa yok cok gencmissin daha.
bende cooook agladiiiiimmmmm cooookkk
basladiiiiiiii.kactim ben kizlar.ütüde yapicam ayni zamanda.öpüldünüz
hadi baslamisken itiraf sezonu bende edem bari kocamdan giztli giriyom.eveeeeet simdi itiraf sirasi kimde
kırmızıgül kaptanım beni hizaya sok lütfen :)
minaver olur arada boşver :)
değil mi ya ama arada olur o kadar sevindim böyle düşündüğüne
oy oy oy, ne guzel azerim ya...snin oglanlarda is var..benim 22 yasinda erkek kardesim var...okadar usengecki herseyini ayagina bekliyor..ama dedim ben anneme oglunu sen sirmartin diye..emme bizi dinleyen yok
ne bu rezalet kizlar.....hic gelmeseydik daha iyi..sayimi birdaha boyle gormek istemiyorum ona gore azeri, ben,minaver,ganfed gecmisiz siniri.hatta cemremde siniri gecmis aferim kiz yoksa cekecegin vardi benden..ama obur kizlar..hele bir boyle devam edin...ozaman korkun benden .
iyi hadi kurtarmissin..kesin yemissindir diyecektim ama gecmisi okuyunca yemeigini gordum..yedirmissin ama yememissin..aferim tatlim
canim..eskisi gibi degil takimimiz..cok yanliz kalmiyor insan..ozellikle meyvem ve ve doga sabah erkenden buradalar..hem sende yanliz oldugun zaman yinede bir yorum yaz ki takimimiz bos kalmasin...senden sonrakide gelir yorum yapar ve sessizlik olmaz..hepimiz yanliziz diye cikarsak..yine eskiden oldugu gibi sorun yasariz...lutfen sende buna dikkat edersen sevinirim
kizz...benden baska kimseye gulum demeyin..aliniyorum sonra..tukuya yazmissin..iki saattir banami yazmis diye anlamaya calisiyorum..
amannn..gavurlarinda birseysi bitmiyor..sanki cok onemli birseyde..bizim burada oyle..zirtbirt enufak sey icin bayram eglence var..enbuyuk yukte ailelerde..birsey hazirlayin getirin..
eniyisi canim...gavurlara fazla iyilik yaramiyor..ne yoracaksin kendini bosverrr...azicikta susle keki gitsin
aramiza tekrar hosgeldin frangiciminan yerin belliydi vallaha..sana bundan sona hasta olmak yasak..
kiz utanmadan ne soruyorsun...zaten kacamaklar icindesin,...gunaha sokacaksin beni haaa
valla saferanim bencede cok guzel bir fikir..hic ayrilmamis oluruz..neguzel burda birbirimize cok isindik..derdimizi mutlulugumuzu paylasiyoruz..vallaha ben varim..meyvemin actigi gibi bir topik acariz..kilo alanida rezil ederizki kilo verdikten sonra utancindan birdaha kilo alma cesaretinde bulunamasin
bende listeleri daha hazirlamaya firsat bulamadim..vermeyen baska kizlar daha varsa versinde haftasonu liste hazirlim artik
canim kendini cok strese sokma...hirslanman guzel elbet ama bunlar sok diytler ve malesef uzun omurlu olamiyorlar
kiz bogazini tutsaydin seni coktan mezun etmistik..saldin kendini cayira..oggg..ama bundan sonra bir kacirdimde..bak sana neler yapiyorum...bundan sonra boyle kizlar...diyetini bozan obur takimlara yazi yazacak ve kendini rezil edecek..rezil olmak isteyen varsa ciksin ortaya
oylamaya sunim, sonra seni alalim takima..sende bekleme artik
mezun olsanda gel takil bize canim...bak meyveme oda mezun oldu, ama bizim askimiza dayanamadi geri geldi...gel sohbet et..ama kilolarini alma tatlim
ben varim, ama gec geldim..birde gecmisi okim dedim bin pisman oldum...ne cene yapmislar..daha isin icinden cikamdim vallaha
nekadar sure ugrayamayacini bildir bizde ona goreseni yok sayalim canim..arayida fazla uzatma
canim bu kolay bir diyet degil..zaten ameliyata girmek zorunda olan hastalara veriliyor..sonra daha zorlanma cemrecim :26::26:
kiskansizlar tabiki..dunya erkeklerin etrafinda donmuyor ya.... ama hos ben cagatayimi bir bulsam ahh ahh neler yapardim nelerr
bende ayni vallaha..aksamlari yorumlari okuyorum bazen guluyorum..annemler diyor niye guluyorsun sonra anlatiyorum...onlarda guluyor vallaha..ama guzel egleniyoruz ya..hepinizi cok cok seviyorum benn
bende cagatyimi bekliyorum..iki gunu kaldi..ahh ahh..gozum gonlum acilsinnn
senide kacirdim.... oku oku bitmediki gecmis...45 dkdir meskulum vallaha..sonra gorusuruz insallah
çok feciydii yaaaekmek yapma makinesine kek koydum cekirdekçitliom deniz yıldızı baslasın diede bekliom
benim aklımada bu geldi yoksa film biterkızlar ben deniz yıldızını izlemeye kacıyorum..
gülüm sana anlatırım bakalım deniz kazadan nasıl kurtulucak bence ağlarken takside cantasını unutmustur ondan deniz zannetmişlerdir öleni sana özet gecerim..
gözün körolmasın emiiii ağladığım sahneyi gülerek hatırlarım artıkya bence kesinlikle deniz degildir...o basrol oyuncusu..o olurse biter..yani sanmiyorum taksideki ceset ona ait olsun..ahh mertim ahh nasilda uzulduu..ahh ahh..yakin olsaydik ben teselli ederdim onu
gülümm bütün bölüm boyunca deniz öldü die herkes ağladı sızladı bende ağladımm.hiç dayanamam öyle seylere en son işte ceseti ailesi görüyorya bunlar morg a girdiler tabi ceseti göstermedi mertın bakısını göseterdi sonra bide cıktı k, deniz cayırlıkda tek basına oturuyormus
öyle işte beni de ağlattıklarıyla kaldılar hınzırlarr
doğacım feci olan ne ki kek mii
süper olduu kekimmm kızz muhtesem :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?