Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

yok canım öyle detaylı bilmem oraları sadece ilçe olarak sordum.. biz de alırsak anadolu yakası düşünüyoruz ama pendik çoook uzak.. daha yakın yerler tercihim.. eşimin işi avrupa yakasında ama kesin olmamakla beraber kurtköye taşınma durumu var.. benim işim anadolu yakasında.. annemler de anadolu yakasında.. biz taşınırsak kayınvalidemler de oradaki evleri kiraya verip yakınımıza kiraya çıkıcak
anadolu yakasında şöyle merkezi bir yerde bir ev bulursak süper olacak ama biraz daha zaman var.. ben fikir olsun diye 2012-2013 teslim projelere bakıyorum, belki iyi bir fırsat çıkarsa değerlendiririz..

hayırlısı tatlım yaaa..

yaa şöyleki ben bacağımı asında plates yaparken sakatladım
cok sakar biriyim en son esneme hareketinden ayağa kallayım derken dizim ters döndü ondan kalma bi durum bu sus kimse dumasın
öyle işte bişicik yapamıyorum dengemi sağlayamıyorum çünkü sakarım ben :26:..

sekerler ben evime gidiom sülümanı izlicem bu aksam 1 haftadır merakla bekliom zevkle izlediğim tek dizi bu arada cok karnım acıktıı

Son düzenleme:
hmm anladım cnm anadolu yakası sizin için en mantıklııs zaten..pendik artık başlı başına bi merkez oluyo cnm ya adım başı alışveriş merkezi,formula,havaalanı,şimdi marinamıda var..kurtköydeki dumankayanın projelerini çok beğeniyorum ben mesela..aralık 2012 teslimli kartalda kentplus newport var.onuda çok beğenmiştim..

off ne kötü olmuştur..aman dikkat et cnm ya..bende bi ara deli gibi ip atlıyodum ayak bileğimi incittim şimdi ip atlayınca nüksediyo yeniden

dur kentplusa da bakayım o zaman

oy oy oy, ne guzel azerim ya...snin oglanlarda is var..benim 22 yasinda erkek kardesim var...okadar usengecki herseyini ayagina bekliyor..ama dedim ben anneme oglunu sen sirmartin diye..emme bizi dinleyen yok
Azeri [/B .!.:
kizi;18659677]dünkü sayim arkadaslar

cemre:6
ceyce:1
doga:3
ganfed:5
kirmizi:7
tutku:4
azeri:14
minaver:7
saferan:5
ne bu rezalet kizlar.....hic gelmeseydik daha iyi.. sayimi birdaha boyle gormek istemiyorum ona gore azeri, ben,minaver,ganfed gecmisiz siniri.hatta cemremde siniri gecmis aferim kiz yoksa cekecegin vardi benden..ama obur kizlar..hele bir boyle devam edin...ozaman korkun benden.
birazdan yasli komsum var o bana kahvaltiya gelecek o yuzden cikacam birazdan bana dua edin fazla kacirmayim kahvaltiyi
iyi hadi kurtarmissin..kesin yemissindir diyecektim ama gecmisi okuyunca yemeigini gordum..yedirmissin ama yememissin..aferim tatlim
ii gecelr kızlar..
kırmızıgül bütün gün ev arıyorum hiç fırsatım olmuyor cnm ya..sabahtan bakabiliyorum ancakk..arada girmeye çalışıyorum ondada kimse yazmıyor.kendi kendime ne yazimki:85::85::85:
canim..eskisi gibi degil takimimiz..cok yanliz kalmiyor insan..ozellikle meyvem ve ve doga sabah erkenden buradalar..hem sende yanliz oldugun zaman yinede bir yorum yaz ki takimimiz bos kalmasin...senden sonrakide gelir yorum yapar ve sessizlik olmaz..hepimiz yanliziz diye cikarsak..yine eskiden oldugu gibi sorun yasariz...lutfen sende buna dikkat edersen sevinirim
ay gulum ya ev aramak cok gicik bisey allah sana kolaylik versin insallah tez zamanda bulursun
kizz...benden baska kimseye gulum demeyin..aliniyorum sonra..tukuya yazmissin..iki saattir banami yazmis diye anlamaya calisiyorum..
cok az uyudum ama uykum yok,ne ilginc demi.ama kesin öglen uykum gelir.ama cok isim var,uyuyamiycam öglen yada aksam.cocuklarin Frühlingsbasar lari var,oraya gitmem lazim.
amannn..gavurlarinda birseysi bitmiyor..sanki cok onemli birseyde..bizim burada oyle..zirtbirt enufak sey icin bayram eglence var..enbuyuk yukte ailelerde..birsey hazirlayin getirin..
eniyisi canim...gavurlara fazla iyilik yaramiyor..ne yoracaksin kendini bosverrr...azicikta susle keki gitsin
aramiza tekrar hosgeldin frangicim inan yerin belliydi vallaha..sana bundan sona hasta olmak yasak..
ganfed kahvaltiya ne hazirladin kiz.güzel seyler varmi?geliyimmi bende
kiz utanmadan ne soruyorsun...zaten kacamaklar icindesin,...gunaha sokacaksin beni haaa
valla saferanim bencede cok guzel bir fikir..hic ayrilmamis oluruz..neguzel burda birbirimize cok isindik..derdimizi mutlulugumuzu paylasiyoruz..vallaha ben varim..meyvemin actigi gibi bir topik acariz..kilo alanida rezil ederizki kilo verdikten sonra utancindan birdaha kilo alma cesaretinde bulunamasin
BEN BU AY ÖLÇÜLERİMİ BİLDİRMEYİ UNUTTUM..

GÖĞÜS 84

GÖĞÜS ALTI 77

BEL 65

GÖBEK DELİĞİ 80

GÖBEK 85

KALCA 97

BACAK 55

sporu bırakınca bi cm kalınlasmısım
bende listeleri daha hazirlamaya firsat bulamadim..vermeyen baska kizlar daha varsa versinde haftasonu liste hazirlim artik
ekmek dietinden sonra pazartesi amerikan kalp vakfının dietine başlıycam...
canim kendini cok strese sokma...hirslanman guzel elbet ama bunlar sok diytler ve malesef uzun omurlu olamiyorlar
:) ben gözümü kararttım, çok sıkıldım bu diet olayından. çok uzun zamandır dietteyim ve artık istediğim kiloya gelmek istiyorummmmmmmmmm...
kiz bogazini tutsaydin seni coktan mezun etmistik..saldin kendini cayira..oggg..ama bundan sonra bir kacirdimde..bak sana neler yapiyorum...bundan sonra boyle kizlar...diyetini bozan obur takimlara yazi yazacak ve kendini rezil edecek..rezil olmak isteyen varsa ciksin ortaya
çok sevindim böyle düşündüğünüze bugün tam 1 hafta oldu takıma tam olarak girdim mi şimdi
oylamaya sunim, sonra seni alalim takima..sende bekleme artik
aslında kilo cermeyi çok istiyorum ama mezun olmak istemiyorum hep burda kalayım ben
mezun olsanda gel takil bize canim...bak meyveme oda mezun oldu, ama bizim askimiza dayanamadi geri geldi...gel sohbet et..ama kilolarini alma tatlim
Slm kızlar kimler var bakalım
ben varim, ama gec geldim..birde gecmisi okim dedim bin pisman oldum...ne cene yapmislar..daha isin icinden cikamdim vallaha
Ben fazla giremiyorum kızlar bu hafta işlerim yoğun arada bir face bakabiliyorum sadece oğluşumda malum hasta havalarda böyle depresyona girmek üzereyim yaa..
nekadar sure ugrayamayacini bildir bizde ona goreseni yok sayalim canim..arayida fazla uzatma
canim bu kolay bir diyet degil..zaten ameliyata girmek zorunda olan hastalara veriliyor..sonra daha zorlanma cemrecim :26::26:
cocuklardan gizlimi takılıonn
bende sevgilimden gizli giriom ıskanıyor sizi
kiskansizlar tabiki..dunya erkeklerin etrafinda donmuyor ya.... ama hos ben cagatayimi bir bulsam ahh ahh neler yapardim nelerr
eşim de bazen kıskanıyor.. akşamları sesim çıkmayınca yine kkda mısın diyor..
bende ayni vallaha..aksamlari yorumlari okuyorum bazen guluyorum..annemler diyor niye guluyorsun sonra anlatiyorum...onlarda guluyor vallaha..ama guzel egleniyoruz ya..hepinizi cok cok seviyorum benn
sekerler ben evime gidiom sülümanı izlicem bu aksam 1 haftadır merakla bekliom zevkle izlediğim tek dizi bu arada cok karnım acıktıı
bende cagatyimi bekliyorum..iki gunu kaldi..ahh ahh..gozum gonlum acilsinnn
ben de eve gidiyorum kızlaar, oğluma kavuşayım..
akşama uğramaya çalışırım yanınıza..

senide kacirdim.... oku oku bitmediki gecmis...45 dkdir meskulum vallaha..sonra gorusuruz insallah

tamam canim, anlastik ozaman
ev icin gorusmeye esin nezaman gidecek, bellimi canim?

dün bakmış beğenmiş..gece geç geldi konuşamadık..birde beraber gidip bakıcaz bende beğenirsem bankalarla görüşmeye başlıcaz..adam uyumaya geliyo sadece pazar bile çalıştı fırsat olmuyoki gidip bakalım

benim eşim gece gündüz çalışıyo oğlumla kendimize göre yapıyoruz..erkenden yedik yemeğimizi
afiyet olsun canim bende ekmek aras peynir yedim
desene herifle zor yanliz kaliyorsunuz :78::78:
ekmek yapma makinesine kek koydum cekirdekçitliom deniz yıldızı baslasın diede bekliom
kiz sen diyeti iyice biraktin anlasilan...denizi banada anlat ben isteyim...cok merak ediyorum ne olacak..sonunda bahrinin kizi oldugu ortaya cikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…