frangipani kiz senin adin iremmi kizimla adassin o zamanne guzelbu adi cok severim
cocuklardan gizlimi takılıonn
bende sevgilimden gizli giriom ıskanıyor sizi
selam kızlar kayınpeder şehirdışından geldi görümcemdeymiş.beni aradıla çağırdılar..nur yüzlü görümceciğimden geldim şimdi
ay cnm çok zor hastalık bide çocuklar hep oyun hep ilgi istiyolar..
ev pendikte yine cnm buraları biliyomusun tam olarak nasıl anlatabilirim bilemedim..merkeze 10 15 dk uzaklıkta..sakin bi semtte..sende düşünüyodun sanırım ev?? işinede yakın olur karşıdan gelmek zor olur sana :) eşinin işi nerde o damı anadolu yakasında çalışıyo
:
ya cnm en başta körkütük aşıkken böyle şeyler pek umursanmıyo..inşallah ciddi problemler yaşamadan atlatırsınız kıskançlığı..
cnm o bacağını zorlamadan yapsan..plateste bile zorlanıyosa çok sıkı sakatlamışsın o zaman ya..
eşim de bazen kıskanıyor.. akşamları sesim çıkmayınca yine kkda mısın diyor..
hmm anladım cnm anadolu yakası sizin için en mantıklııs zaten..pendik artık başlı başına bi merkez oluyo cnm ya adım başı alışveriş merkezi,formula,havaalanı,şimdi marinamıda var..kurtköydeki dumankayanın projelerini çok beğeniyorum ben mesela..aralık 2012 teslimli kartalda kentplus newport var.onuda çok beğenmiştim..yok canım öyle detaylı bilmem oraları sadece ilçe olarak sordum.. biz de alırsak anadolu yakası düşünüyoruz ama pendik çoook uzak.. daha yakın yerler tercihim.. eşimin işi avrupa yakasında ama kesin olmamakla beraber kurtköye taşınma durumu var.. benim işim anadolu yakasında.. annemler de anadolu yakasında.. biz taşınırsak kayınvalidemler de oradaki evleri kiraya verip yakınımıza kiraya çıkıcak
anadolu yakasında şöyle merkezi bir yerde bir ev bulursak süper olacak ama biraz daha zaman var.. ben fikir olsun diye 2012-2013 teslim projelere bakıyorum, belki iyi bir fırsat çıkarsa değerlendiririz..
hayırlısı tatlım yaaa..
yaa şöyleki ben bacağımı asında plates yaparken sakatladım
cok sakar biriyim en son esneme hareketinden ayağa kallayım derken dizim ters döndü ondan kalma bi durum bu sus kimse dumasın
öyle işte bişicik yapamıyorum dengemi sağlayamıyorum çünkü sakarım ben :26:..
sekerler ben evime gidiom sülümanı izlicem bu aksam 1 haftadır merakla bekliom zevkle izlediğim tek dizi bu arada cok karnım acıktıı
sekerler ben evime gidiom sülümanı izlicem bu aksam 1 haftadır merakla bekliom zevkle izlediğim tek dizi bu arada cok karnım acıktıı
hmm anladım cnm anadolu yakası sizin için en mantıklııs zaten..pendik artık başlı başına bi merkez oluyo cnm ya adım başı alışveriş merkezi,formula,havaalanı,şimdi marinamıda var..kurtköydeki dumankayanın projelerini çok beğeniyorum ben mesela..aralık 2012 teslimli kartalda kentplus newport var.onuda çok beğenmiştim..
oy oy oy, ne guzel azerim ya...snin oglanlarda is var..benim 22 yasinda erkek kardesim var...okadar usengecki herseyini ayagina bekliyor..ama dedim ben anneme oglunu sen sirmartin diye..emme bizi dinleyen yokgünaydin.cocuklarimi ugurladim,size geldim.
size sevincimi anlatayim.oglum son zamanlar alarmi ona ayarlamami kendi baslarina kalkip hazirlanip gitmeyi istiyordu.dün ve bugün kendisi alarma kalkiyor,gidiyor kendisine ve kardesine ekmeklerini suyunu hazirliyor.sonra gidiyor,kizkardesini kaldiriyor.giyiniyorlar,otobüsle okula gidiyorlar.bana anne sen kalkma diyor ama ne mümkün.bende uyaniyorum ama yataktan dinliyorum ne yaptiklarini.sonra ugurlamak icin kalkiyorum.normalde ben kalkarim herseylerini hazir ederim ve arabayla götürürüm.oglum kimden duyduysa cok heveslendi kendi hazirlanmaya ve gitmeye.dur bakalim hevesi gecicek bir iki haftaya eminim.bari hevesleri gecene kadar devam ediyim böyle.
ne bu rezalet kizlar.....hic gelmeseydik daha iyi..Azeri [/B .!.:kizi;18659677]dünkü sayim arkadaslar
cemre:6
ceyce:1
doga:3
ganfed:5
kirmizi:7
tutku:4
azeri:14
minaver:7
saferan:5
iyi hadi kurtarmissin..kesin yemissindir diyecektim ama gecmisi okuyunca yemeigini gordumbirazdan yasli komsum var o bana kahvaltiya gelecek o yuzden cikacam birazdan bana dua edin fazla kacirmayim kahvaltiyi
canim..eskisi gibi degil takimimiz..cok yanliz kalmiyor insan..ozellikle meyvem ve ve doga sabah erkenden buradalar..hem sende yanliz oldugun zaman yinede bir yorum yaz ki takimimiz bos kalmasin...senden sonrakide gelir yorum yapar ve sessizlik olmaz..hepimiz yanliziz diye cikarsak..yine eskiden oldugu gibi sorun yasariz...lutfen sende buna dikkat edersen sevinirimii gecelr kızlar..
kırmızıgül bütün gün ev arıyorum hiç fırsatım olmuyor cnm ya..sabahtan bakabiliyorum ancakk..arada girmeye çalışıyorum ondada kimse yazmıyor.kendi kendime ne yazimki:85::85::85:
kizz...benden baska kimseye gulum demeyin..aliniyorum sonra..tukuya yazmissin..iki saattir banami yazmis diye anlamaya calisiyorum..ay gulum ya ev aramak cok gicik bisey allah sana kolaylik versin insallah tez zamanda bulursun
amannn..gavurlarinda birseysi bitmiyor..sanki cok onemli birseyde..bizim burada oyle..zirtbirt enufak sey icin bayram eglence var..enbuyuk yukte ailelerde..birsey hazirlayin getirin..cok az uyudum ama uykum yok,ne ilginc demi.ama kesin öglen uykum gelir.ama cok isim var,uyuyamiycam öglen yada aksam.cocuklarin Frühlingsbasar lari var,oraya gitmem lazim.
eniyisi canim...gavurlara fazla iyilik yaramiyor..ne yoracaksin kendini bosverrr...azicikta susle keki gitsinevet mecbur gidilecek.her sene satisada katilirdim yada pasta falan yapardim.bu sene sadece Aldi'den bir 2 euroluk kek alicam onu götürücem.satis falanda yapmiycam.oradaki arkadaslarla sohbet etmek dururken ne satisi yani demi
frangi benim yüzümdenmi kacti?hmm yok ya.isi cikmistir
aramiza tekrar hosgeldin frangicimmerhaba kızlaaar... 2 gün sonra yeniden işteyim.. tamamen düzelmedim, hala sesim kötü, burnum tıkalı ama daha iyiyim diyebilirim... geçmişi hiiç okuyamadım, fırsat buldukça bakarım..
eminim ki hepiniz geçmiş olsun dileklerinde bulundunuz, hepinize çook teşekkür ederim..umarım sizde bir yaramazlık yoktur, herşey yolundadır..
bu hastalık aşamasında bende diyet falan kalmadı inanın ama çok da abartmamaya çalıştım.. evde pratik ne varsa onu yedim, hiç uğraşamadım öyle salata falan.. dün sabah 68,3 idim yine ama bu sabah 68,9 çıktım.. benim bu günlük oynamalarım meşhurdur o yüzden diyeti kaçırdığım için mi yoksa şişlikten dolayı mı bilmiyorum..
o kadar motive olmuştum salı perşembe spora gidecektim işten erken çıkıp, tabii o da kaldı..bu hafta kendimi iyice toparlayıp tekrar motivasyonumu geri kazanmam lazım.. sanırım bu haftayı diyetsiz (ama çok yağlı, kalorili yemeden) atlatacağım.. hedefim en azından cuma günü sabahı yine 68,3 görmek..
ganfed kahvaltiya ne hazirladin kiz.güzel seyler varmi?geliyimmi bende
valla saferanim bencede cok guzel bir fikir..hic ayrilmamis oluruz..neguzel burda birbirimize cok isindik..derdimizi mutlulugumuzu paylasiyoruz..vallaha ben varim..meyvemin actigi gibi bir topik acariz..kilo alanida rezil ederizki kilo verdikten sonra utancindan birdaha kilo alma cesaretinde bulunamasinçok hain gördüm kendimi.....seni yolundan alıkoymuş gibi olurum...siz kilo versenizde gitmeyin bırakmayın buraları..meyvemde gitmedi sağolsun hep buralarda....yeni topik yapalım o zaman ...hem çıtır olduk hem kanka....kilo alanları ceza olarak takıma geri yollarız...
bende listeleri daha hazirlamaya firsat bulamadim..vermeyen baska kizlar daha varsa versinde haftasonu liste hazirlim artikBEN BU AY ÖLÇÜLERİMİ BİLDİRMEYİ UNUTTUM..
GÖĞÜS 84
GÖĞÜS ALTI 77
BEL 65
GÖBEK DELİĞİ 80
GÖBEK 85
KALCA 97
BACAK 55
sporu bırakınca bi cm kalınlasmısım
canim kendini cok strese sokma...hirslanman guzel elbet ama bunlar sok diytler ve malesef uzun omurlu olamiyorlarekmek dietinden sonra pazartesi amerikan kalp vakfının dietine başlıycam...
kiz bogazini tutsaydin seni coktan mezun etmistik..saldin kendini cayira..oggg..ama bundan sonra bir kacirdimde..bak sana neler yapiyorum...bundan sonra boyle kizlar...diyetini bozan obur takimlara yazi yazacak ve kendini rezil edecek..rezil olmak isteyen varsa ciksin ortaya:) ben gözümü kararttım, çok sıkıldım bu diet olayından. çok uzun zamandır dietteyim ve artık istediğim kiloya gelmek istiyorummmmmmmmmm...
çok sevindim böyle düşündüğünüze bugün tam 1 hafta oldu takıma tam olarak girdim mişimdi
mezun olsanda gel takil bize canim...bak meyveme oda mezun oldu, ama bizim askimiza dayanamadi geri geldi...gel sohbet et..ama kilolarini alma tatlimaslında kilo cermeyi çok istiyorum ama mezun olmak istemiyorum hep burda kalayım ben
ben varim, ama gec geldim..birde gecmisi okim dedim bin pisman oldum...ne cene yapmislar..daha isin icinden cikamdim vallahaSlm kızlar kimler var bakalım
nekadar sure ugrayamayacini bildir bizde ona goreseni yok sayalim canim..arayida fazla uzatmaBen fazla giremiyorum kızlar bu hafta işlerim yoğun arada bir face bakabiliyorum sadece oğluşumda malum hasta havalarda böyle depresyona girmek üzereyim yaa..
canim bu kolay bir diyet degil..zaten ameliyata girmek zorunda olan hastalara veriliyor..sonra daha zorlanma cemrecim :26::26:ne güzel kalabalığız...
daha önce protein dieti yapan oldu mu kızlar?
haftaya şu dieti yapıcam:
Hedef: 3 günde ortalama 3 kilo.
Günlük kalori: 900 Kcal
İçerdiği vanilyalı dondurma ve fıstık ezmesi ile ünlü Kalp Vakfı diyetinin bu düşük kalorili versiyonu 3 günden fazla sürdürülmemeli. Yağ ve protein oranı yüksek bir diyet.
Bu diyetin menüsü
1.GÜN
Sabah : Sade kahve/çay, yarım greyfurt, 1 dilim tost ekmeği, 2 çorba kaşığı fıstık ezmesi
Öğle : Yarım tabak ton balığı, 1 dilim tost ekmeği, kahve, çay ya da soda
Akşam : 2 dilim et, 1 tabak yeşil fasülye, 1 elma, 1 kase vanilyalı dondurma
2.GÜN
Sabah : 1 yumurta, yarım muz, 1 dilim tost ekmeği, sade kahve/çay
Öğle : 1 tabak lor peyniri, 3 tuzlu kraker
Akşam : 2 sosis, 1 tabak brokoli veya karnıbahar, yarım tabak havuç, yarım muz, yarım tabak vanilyalı dondurma
3.GÜN
Sabah : 5 tuzlu kraker, 1 dilim çedar peyniri, 1 elma, sade kahve/çay
Öğle : 1 katı yumurta, 1 tost ekmeği
Akşam : 1 tabak ton balığı, 1 tabak karnıbahar, yarım kavun, yarım vanilyalı dondurma
kiskansizlar tabiki..dunya erkeklerin etrafinda donmuyor ya.... ama hos ben cagatayimi bir bulsam ahh ahh neler yapardim nelerrcocuklardan gizlimi takılıonn
bende sevgilimden gizli giriom ıskanıyor sizi
eşim de bazen kıskanıyor.. akşamları sesim çıkmayınca yine kkda mısın diyor..
bende cagatyimi bekliyorum..iki gunu kaldi..ahh ahh..gozum gonlum acilsinnnsekerler ben evime gidiom sülümanı izlicem bu aksam 1 haftadır merakla bekliom zevkle izlediğim tek dizi bu arada cok karnım acıktıı
ben de eve gidiyorum kızlaar, oğluma kavuşayım..
akşama uğramaya çalışırım yanınıza..
kırmızım tmm cnm daha dikkatli olurum
ben geldim kimse kalmadi..kesin herkes yemek yapiyor kosturuyordur
tamam canim, anlastik ozaman
ev icin gorusmeye esin nezaman gidecek, bellimi canim?
ekmek yapma makinesine kek koydum cekirdekçitliom deniz yıldızı baslasın diede bekliom
afiyet olsun canim bende ekmek aras peynir yedimbenim eşim gece gündüz çalışıyo oğlumla kendimize göre yapıyoruz..erkenden yedik yemeğimizi
desene herifle zor yanliz kaliyorsunuz :78::78:dün bakmış beğenmiş..gece geç geldi konuşamadık..birde beraber gidip bakıcaz bende beğenirsem bankalarla görüşmeye başlıcaz..adam uyumaya geliyo sadece pazar bile çalıştı fırsat olmuyoki gidip bakalım
kiz sen diyeti iyice biraktin anlasilan...denizi banada anlat ben isteyim...cok merak ediyorum ne olacak..sonunda bahrinin kizi oldugu ortaya ciktiekmek yapma makinesine kek koydum cekirdekçitliom deniz yıldızı baslasın diede bekliom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?