Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ben bunu yıllllaaar önce yapmıştım ama çok ciddi olmadığımdan sonuç alamamıştım...
bakalım canım cumaya belli olur ...

iyi yapmışsın kız ...hayat düsturumuz neymişl...yap yedir ama yemeeee...

:)
.

benim büyük oğlan geldi gitti ödev çıkaracakmış evde yazıcı yok çıkardı gitti görmesin sıpa diye kapattıydım kk yı

cok kıskanc benim ki yaa fazla tanımadığım birini merabalasırken yanak yanağa deydirsem bile sorun yapıyor.. üstelik bu bayan bide erkek tarafı var bunun hiç aklına bile getirmicenn

valla işin çok zormuş canım allah bol bol sabır versin allah yardımcın olsun....

selam kızlar kayınpeder şehirdışından geldi görümcemdeymiş.beni aradıla çağırdılar..nur yüzlü görümceciğimden geldim şimdi

ay cnm çok zor hastalık bide çocuklar hep oyun hep ilgi istiyolar..

ev pendikte yine cnm buraları biliyomusun tam olarak nasıl anlatabilirim bilemedim..merkeze 10 15 dk uzaklıkta..sakin bi semtte..sende düşünüyodun sanırım ev?? işinede yakın olur karşıdan gelmek zor olur sana :) eşinin işi nerde o damı anadolu yakasında çalışıyo
meyveciğim plates neden yapmıyosun.sıkılaştırır forma sokar seni..
ev aramak bayaa bi sorun bende arıyorum sen alıcaan için daha bi düşünüyorsundur istediğin ev olur inşallah
evet cnm benim beğendiğim evleri eşim beğenmiyor onun beğendiklerini ben..onun aile faktörüde var hepimiz aynı sitede olalım istiyolar..çok stresli bi dönemdeyin..sağol cnm güzel dileklerin için
Slm kızlar kimler var bakalım
cnm hoşgeldin nasılsın..keremim nasıl oldu
cok kıskanc benim ki yaa fazla tanımadığım birini merabalasırken yanak yanağa deydirsem bile sorun yapıyor.. üstelik bu bayan bide erkek tarafı var bunun hiç aklına bile getirmicenn

off en zor erkek tipi..nasıl tahammül ediyosun cnm evlenince dhada sıkar seni:18::18:

tutkucum askım beni cok seviyo ama nasıl kıyarım ben onaa
canım o benimmm

plates yapıyordum tatlımda dizim ağrıyınca bırakmıstım işte onuda yapamıyorum bi süredir..

tutkucum askım beni cok seviyo ama nasıl kıyarım ben onaa
canım o benimmm

plates yapıyordum tatlımda dizim ağrıyınca bırakmıstım işte onuda yapamıyorum bi süredir..

ya cnm en başta körkütük aşıkken böyle şeyler pek umursanmıyo..inşallah ciddi problemler yaşamadan atlatırsınız kıskançlığı..

cnm o bacağını zorlamadan yapsan..plateste bile zorlanıyosa çok sıkı sakatlamışsın o zaman ya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…