Cemre sen bir yap canım bu diyetide faydasını görürsen bende yaparım.asıl konu işte düzenli beslenmek ve spor yapmakta oda bizde olmuyor
ben bunu yıllllaaar önce yapmıştım ama çok ciddi olmadığımdan sonuç alamamıştım...ne güzel kalabalığız...
daha önce protein dieti yapan oldu mu kızlar?
haftaya şu dieti yapıcam:
Hedef: 3 günde ortalama 3 kilo.
Günlük kalori: 900 Kcal
İçerdiği vanilyalı dondurma ve fıstık ezmesi ile ünlü Kalp Vakfı diyetinin bu düşük kalorili versiyonu 3 günden fazla sürdürülmemeli. Yağ ve protein oranı yüksek bir diyet.
Bu diyetin menüsü
1.GÜN
Sabah : Sade kahve/çay, yarım greyfurt, 1 dilim tost ekmeği, 2 çorba kaşığı fıstık ezmesi
Öğle : Yarım tabak ton balığı, 1 dilim tost ekmeği, kahve, çay ya da soda
Akşam : 2 dilim et, 1 tabak yeşil fasülye, 1 elma, 1 kase vanilyalı dondurma
2.GÜN
Sabah : 1 yumurta, yarım muz, 1 dilim tost ekmeği, sade kahve/çay
Öğle : 1 tabak lor peyniri, 3 tuzlu kraker
Akşam : 2 sosis, 1 tabak brokoli veya karnıbahar, yarım tabak havuç, yarım muz, yarım tabak vanilyalı dondurma
3.GÜN
Sabah : 5 tuzlu kraker, 1 dilim çedar peyniri, 1 elma, sade kahve/çay
Öğle : 1 katı yumurta, 1 tost ekmeği
Akşam : 1 tabak ton balığı, 1 tabak karnıbahar, yarım kavun, yarım vanilyalı dondurma
bakalım canım cumaya belli olur ...saferan canım çook sevindim, hadi bakalım devamı gelir inşallah.. bu haftanın birincisi sen olacaksın sanırım..
sonuçlarının iyi çıkmasına sevindim canım.. ne güzel.. ben de yaptıracaktım bu hafta da doktor şu an hastasın iyileşince kan verirsin dedi..
bacağına ne oldu senin? geçmiş olsun..
cemrecim yeni diyetin hayırlı olsun şekerim.. uff bütün gün nasıl ekmek yicenki.. benim zaten ekmekle aram pek yok.. yemeklerle hiç aramam ekmeği ancak kahvaltıda reçelle falan yerim ya da sandviç/tost olarak yerim... şimdi kuru ekmek nasıl yenir koca gün?
ceyce canım kerem nasıl oldu? daha iyi mi?
ben daha iyi sayılırım canım, sağol...
iyi yapmışsın kız ...hayat düsturumuz neymişl...yap yedir ama yemeeee...canimiz sikildimi boyle yapariz demi ay durun bi kosuda ben degisiklik yapip geleyim
evet ya bu gecis mevsimlerinde hep boyle olur
gecisleri yasamadan direk yaza girsek ne guzel olur demi kizlar
yaza incecik girmeliyiz kizlar ha gayret yaz kapida
doyurdum doyurdum komsum memnun ayrildi ama benb dikkat ettim yediklerime bir parca ekmekten yedim beyaz peynir zeytin bi tanede yumurta yedim bol yesillik yedim amayani dozu kacirmadim cumaya insallah vermis olarak girecem
valla ben bunlari hayatta yapamam oyle ozel bir diyet alisverisim hic olmadi yapamamda ustelik birini bulsam digerini bulamam boylede tembelim iste
canimiz sikildimi boyle yapariz demi ay durun bi kosuda ben degisiklik yapip geleyim
evet ya bu gecis mevsimlerinde hep boyle olur
gecisleri yasamadan direk yaza girsek ne guzel olur demi kizlar
yaza incecik girmeliyiz kizlar ha gayret yaz kapida
doyurdum doyurdum komsum memnun ayrildi ama benb dikkat ettim yediklerime bir parca ekmekten yedim beyaz peynir zeytin bi tanede yumurta yedim bol yesillik yedim amayani dozu kacirmadim cumaya insallah vermis olarak girecem
valla ben bunlari hayatta yapamam oyle ozel bir diyet alisverisim hic olmadi yapamamda ustelik birini bulsam digerini bulamam boylede tembelim iste
ben bunu yıllllaaar önce yapmıştım ama çok ciddi olmadığımdan sonuç alamamıştım...
bakalım canım cumaya belli olur ...
benim büyük oğlan geldi gitti ödev çıkaracakmış evde yazıcı yok çıkardı gitti görmesin sıpa diye kapattıydım kk yı
cocuklardan gizlimi takılıonn
bende sevgilimden gizli giriom ıskanıyor sizi
kız bizim neyimizi kıskanıyor sevgilin
ben de çok yiyecek var listede diye korkuyorum ama du bakalım...
cok kıskanc benim ki yaa fazla tanımadığım birini merabalasırken yanak yanağa deydirsem bile sorun yapıyor.. üstelik bu bayan bide erkek tarafı var bunun hiç aklına bile getirmicenn
offf bu ikoncanlara noldu böyle yaaaa:95: :84:
ne ikoncanı kız ne olmuş onlara???
sağol tutkucum.. çok abartmadan yiyorum işte..ege iyi, yerinde durmuyo hiç valla çok hareketli.. evdeyken ona görünmedim hiç, beni gördü mü bırakmıyo çünkü.. sabah verdim babanneye akşam biraz erken aldım sadece.. evdeyken beni yormasın diye babası alıyo onu içeri götürüyo; basket oynuyorlar, resim yapıyorlar.. ama ege elinde o an ne varsa bana getiriyo, benimle basket oynamak istiyo, resim yapmak istiyo.. kıyamadım ben de yaptım hepsini
bulduğun ev ne tarafta canım?? inşallah gönlüne göre bir ev bulursun, senin dediğin gibi uzakta bir yere taşınırsınız kafan da rahat eder canım..
meyveciğim plates neden yapmıyosun.sıkılaştırır forma sokar seni..canım herkes de aynı seyler var bak buu hafatdan sonra yaz geliyor su bi kac günü atlattıkmı sonrası sıcacık yazz
birazcık daha sabır birazcık daha sıkı diyet
ayy zaten 1.5-2 aydır spor yapmıom :26:
evet cnm benim beğendiğim evleri eşim beğenmiyor onun beğendiklerini ben..onun aile faktörüde var hepimiz aynı sitede olalım istiyolar..çok stresli bi dönemdeyin..sağol cnm güzel dileklerin içinev aramak bayaa bi sorun bende arıyorum sen alıcaan için daha bi düşünüyorsundur istediğin ev olur inşallah
cnm hoşgeldin nasılsın..keremim nasıl olduSlm kızlar kimler var bakalım
cok kıskanc benim ki yaa fazla tanımadığım birini merabalasırken yanak yanağa deydirsem bile sorun yapıyor.. üstelik bu bayan bide erkek tarafı var bunun hiç aklına bile getirmicenn
tutkucum askım beni cok seviyo ama nasıl kıyarım ben onaa
canım o benimmm
plates yapıyordum tatlımda dizim ağrıyınca bırakmıstım işte onuda yapamıyorum bi süredir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?