yap yap canımmm eve git güzelce sporunu yapppp rakiplerini geççççkızz ada çatlatıyosun insanı işi bırakıp spora gidesim geldi,zati 2 gündür yapamadım çatlıyorum
canım , içimdeki canavar çıktı gibi salon kadın çizgimden çıkardı bu yarış beniiivalla çok daha uyguna geliyor kelebekim
planla önceden herbi malzemeyi al koy
kaç papel verdin merak ettim cidden ?
geçen ahu 25 tl vermişti
kız ada ahahaha alemsin neler getirdin kelebbgin başınaa
araştırmacı diyetciiii
valla ben hep havuçlu yiyorummm , hep oluyor geneldeeeee
ayy maşallah bugünlerde iyisin enerjin de yerindeyap yap canımmm eve git güzelce sporunu yapppp rakiplerini geçççç))) gözüm döndü yarıştaaa
şahikaa adacanım , içimdeki canavar çıktı gibi salon kadın çizgimden çıkardı bu yarış beniii))
benim ortiii masumm kelebeğim ve btül rakibimizayy maşallah bugünlerde iyisin enerjin de yerinde
senin orti doktorummuydu?onun yerinde olmak istemezdim,benim ortide çalışıyoda allahtan,böyle çılgınca spora vermiyo kendini demi @arselka
doktorum sende hemen kendi yöntemine başvurdun bakıyorum,hemen aba altından sopanı gösterdin,doktor iğnesi yokmu ondan göstereydin
evet aynen öyleeee kız bu kadar konuşuyon başıma bir hal gelmez inşallah tövbe tövbeeeeşahikaa ada,sporumla döverim seni aha aha ahaaaa
korkmadım kiiii korkmadım kiiii yada acımadı ki acımadı kiiiii
evet evet haklısın hadi ben kaçarrr spora sende özüne eyi bak emiiii görüşürükkkkktmmada81 gazımızı bi anda harcamayalım.tedarikli kullanalım nazara gelicez.
Küçük kızıma çorba içirirken kaseye bir vurdu heryer ezogelin duvar masa sandalyeler kendi ve benim kiyafetlerim nasıl bu kadar dagildi anlamadim
hayır kaptanım nasıl dır acep
ben biliyorummmmmmm
yemegimi yedim geldim
ptesi günü 4 günlük diyeti yapıcaz buradaki arkadaşla
Ausencia kaptanım yalnış anlama ben kek yemedim
orada bi yalnış anlaşılma olmasın sadece sarma yedim
Kız ada net ten bulup elmacioglunu mu aradın sen.
Allahım ya .alti üstü bi salata.
Dedim ki bol yesillikli havucsuz lahanasiz olsun.
Paket geldi bi açtım salatanın yarısı havuç.dedim değiştirin.yeni geleni şöyle hızlı bi gösterdiler ASM ye geldim bi açtım salataya incir kiymislar. Şaka gibi ya.
Ben incirden kaçıyorum yazmıştım buraya.hic incurlu salata duymadım.aralara mısır serpmisler.ayikladim artık geriye ne kaldıysa yedim.
Slm arkadaslar simdilik @aeben ime soz verdim yeniden gelmek icin bir slm verem dedim aksama gorusuruz ins.
ayyyy fena gaza geldim yatanaaaaa kadar yaparım artık hahahahahaha)))))))))
canım , içimdeki canavar çıktı gibi salon kadın çizgimden çıkardı bu yarış beniii))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?