Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

canım , içimdeki canavar çıktı gibi salon kadın çizgimden çıkardı bu yarış beniii ))

yap yap canımmm eve git güzelce sporunu yapppp rakiplerini geçççç ))) gözüm döndü yarıştaaa
ayy maşallah bugünlerde iyisin enerjin de yerinde
senin orti doktorummuydu?onun yerinde olmak istemezdim,benim ortide çalışıyoda allahtan,böyle çılgınca spora vermiyo kendini demi @arselka

ayy maşallah bugünlerde iyisin enerjin de yerinde
senin orti doktorummuydu?onun yerinde olmak istemezdim,benim ortide çalışıyoda allahtan,böyle çılgınca spora vermiyo kendini demi @arselka
benim ortiii masumm kelebeğim ve btül rakibimiz )))

@masumm canım öyle bir yer kayseride batar.kayserililer lüks mekan bile olsa bi salataya 25 tl biraz zor verir.
8tl ödedim.
bu kayseriliye bi iyilik mi yaptın hoşuna g,iden bişey mi dedin sana hemen' işin gücün rast gelsin 'der.kafaları sürekli işde güçte.

En sonnn burda kalmışım :)) Yusufu okuldan ben aldım öğlen mr.değneğin ani bir öğlen gelmiyorum teli ile

Dışarda takıldık ana oğul .

hayır kaptanım nasıl dır acep

Canım bir listesi var , paylaşacağım ..aklına yatan olursa uygular .

Ausencia
evimin manzarası ve fındık ocaklarım.
tarla kısmı biraz yukarda kalıyor.

Harikaaaaa pamuğummmm ... Allahım hayallerini bir bir gerçekleştirmeyi nasip etsin .

ben biliyorummmmmmm

Valla siz ikiniz var ya , aeben bir de ... gezmediğiniz başlık ...diyet kalmamış .

Ama son durak 2017 7.takım

Mumu bu arada kilo için ve sabah baktımmmm ahh ahh 65 lere sitem ediyormuşsun o zaman .

yemegimi yedim geldim
ptesi günü 4 günlük diyeti yapıcaz buradaki arkadaşla

waaaaawwwwww masumdan beklenen 2. atak ...haftanın planı hazırdı ...şimdi bir sonraki haftanın da hazır

Ausencia kaptanım yalnış anlama ben kek yemedim
orada bi yalnış anlaşılma olmasın sadece sarma yedim

Canım kek mi demişim ben ..yok hiç öyle anlamadım :) yaptıklarını geri çevirmek ayıp olur diye ...en zahmete girdiği sarmadan yemişsin 6-7 ...

Adaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ne işlerin karışıtrıyorsun sen heee ?

Centilmence yarışalım lütfen

Slm arkadaslar simdilik @aeben ime soz verdim yeniden gelmek icin bir slm verem dedim aksama gorusuruz ins.

Hoş geldinnnnn .....

ayyyy fena gaza geldim yatanaaaaa kadar yaparım artık hahahahahaha )))))))))

Aç bi survivor akşam ...bitene kadar çevir dur

canım , içimdeki canavar çıktı gibi salon kadın çizgimden çıkardı bu yarış beniii ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…