aaa benim ortim @arselka da rakibim kim onu bilmiyorum hemen geçmişe ışınlanayım
Küçük kızıma çorba içirirken kaseye bir vurdu heryer ezogelin duvar masa sandalyeler kendi ve benim kiyafetlerim nasıl bu kadar dagildi anlamadim
yok anladım kaptanım sorun yok ama unutmuşum sadecekelebekolacam mmmmmmmmmmmmmmmmm ben sana sistem anlaşılmadı demiştimmm di miiii ?
Oyyyyyy sıkı vuruş yapmış ufaklık ...teyzesine çekmiş bence ...doktor olana
Sagol caniimmm
şimdi sağolsun , kim olduğunu söylemeyeceğim tabii ki :)ortisi , ben ve kendisi olarak 3'lü mesaj grubu açmış .
İsteyen ortiler kilo bildirimlerini özelden pzt ,çrş böyle yapabilir ..daha 3 haftamız var .
En sonnn burda kalmışım :)) Yusufu okuldan ben aldım öğlen mr.değneğin ani bir öğlen gelmiyorum teli ile
Dışarda takıldık ana oğul .
Canım bir listesi var , paylaşacağım ..aklına yatan olursa uygular .
Harikaaaaa pamuğummmm ... Allahım hayallerini bir bir gerçekleştirmeyi nasip etsin .
Valla siz ikiniz var ya , aeben bir de ... gezmediğiniz başlık ...diyet kalmamış .
Ama son durak 2017 7.takım
Mumu bu arada kilo içinve sabah baktımmmm ahh ahh 65 lere sitem ediyormuşsun o zaman .
waaaaawwwwww masumdan beklenen 2. atak ...haftanın planı hazırdı ...şimdi bir sonraki haftanın da hazır
Canım kek mi demişim ben ..yok hiç öyle anlamadım :) yaptıklarını geri çevirmek ayıp olur diye ...en zahmete girdiği sarmadan yemişsin 6-7 ...
Adaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ne işlerin karışıtrıyorsun sen heee ?
Centilmence yarışalım lütfen
Hoş geldinnnnn .....
Aç bi survivor akşam ...bitene kadar çevir dur
yalnızzzz bir grup var kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ..... bildirimleri uçuyoooooor ...
bir de grubun diğer elemanından henüz bildirim gelmeyen ama diğerinin şooooooooov yaptığı bir bildirim var
bu benimde aklıma gelmişti ama ugraştırmıyım diye yapmamıştımm
kaptanım ben sabah 2 tatlı kaşığı pirinç
En sonnn burda kalmışım :)) Yusufu okuldan ben aldım öğlen mr.değneğin ani bir öğlen gelmiyorum teli ile
Dışarda takıldık ana oğul .
Canım bir listesi var , paylaşacağım ..aklına yatan olursa uygular .
Harikaaaaa pamuğummmm ... Allahım hayallerini bir bir gerçekleştirmeyi nasip etsin .
Valla siz ikiniz var ya , aeben bir de ... gezmediğiniz başlık ...diyet kalmamış .
Ama son durak 2017 7.takım
Mumu bu arada kilo içinve sabah baktımmmm ahh ahh 65 lere sitem ediyormuşsun o zaman .
waaaaawwwwww masumdan beklenen 2. atak ...haftanın planı hazırdı ...şimdi bir sonraki haftanın da hazır
Canım kek mi demişim ben ..yok hiç öyle anlamadım :) yaptıklarını geri çevirmek ayıp olur diye ...en zahmete girdiği sarmadan yemişsin 6-7 ...
Adaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ne işlerin karışıtrıyorsun sen heee ?
Centilmence yarışalım lütfen
Hoş geldinnnnn .....
Aç bi survivor akşam ...bitene kadar çevir dur
kaptanım ben sabah 2 tatlı kaşığı pirinç
öğlen yeşillikle 2 yemek kaşığı yedim
akşamda 3 yemek kaşığı yesem yeter mi
açlığa dayanıyorumda o pirince dayanamıyorum
cuma 1 saat eliptik kaptanımKızlar bu cuma sporları eksikler söylesin
kim anlamamış kim kiminle grup açmış..
bizim 4lüde heran herşey olabilir.
yok bana çekse o çorbayı içerdi@Ausencia
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?