Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

aman canım ya dikkat et.. valla tam hastalık havası bu havalar..

frangipani sana bişey sorcam yarın sabah cuma ya sadece sayfaya kilomuzu paylaşıyoruz demi başka yapacağımız bişey var mı?

oh valla sen diğer kızlara göre rahatsın o zaman baksana birinin sevgilisi birinin kocası

benim kocam da rahattır, hiç karışmaz bana.. aksine motive olduğumu görünce hoşuna gidiyor.. sesim çıkmayınca anlıyor, kaçıncı olacaksınız bu hafta diye takılıyor bana arada..

benim kocam da rahattır, hiç karışmaz bana.. aksine motive olduğumu görünce hoşuna gidiyor.. sesim çıkmayınca anlıyor, kaçıncı olacaksınız bu hafta diye takılıyor bana arada..

insana birisi destek olduğu zaman ne kadar güzel motive oluyor bizim ailede sen kilolu değilsin diyip beni sinir ediyorlar benim gözümden bakmıyorlar olaya o yüzünden burda birlikte motive olmak çok güzel

ve hatta beni tahrik etmek için hergün kendilerine pişi,tatlı börek falan yapıyorlar sözde ben dayanamayıp yiyeceğim ve zayıflamıyacağım ama ben hiç yermiyim bu numaraları

frangipani sana bişey sorcam yarın sabah cuma ya sadece sayfaya kilomuzu paylaşıyoruz demi başka yapacağımız bişey var mı?

kırmızıgül listeyi hazırlayıp gönderiyor sonra herkes kilo hesaplamasını yapıp ona ekliyor..
diyelim geçen cuma kilon 63,7 idi, bu hafta 62,9 geldin..

hesaplama şöyle
63,7-62,9= 0,80
0,80 / 63,7=0,0126 sonra da bunu 100 ile çarpıyorsun yüzdesini bulmak için
0,0126 x 100 = % 1,26

sırasıyla önceki hafta kilosu, bu hafta kilosu, kilo değişimi ve yüzdesi yazılıyor..
yukarıdaki sayılara göre örnek verirsek (63.7/62.9/0.80/% 1,26)

oh valla sen diğer kızlara göre rahatsın o zaman baksana birinin sevgilisi birinin kocası
yok kız bana karışan yokda oğlan annem iştende giriyor demesin dedim
aman canım ya dikkat et.. valla tam hastalık havası bu havalar..

sağolasın canım sabah sırf bayat ekmek yedim öğlenede eve tel açtım patetes haşlattım onu yedim midem daha iyi akşamada pirinç çorbası yaparım az yağlı tamamdır inş

ya çok heyecanlıyım 1 haftadır hiç tartılmadım çok merak ediyorum ama hissediyorum gittiğini kiloların inşallh öyledir ama en az1 kilo gitmiş gibi bazıları farkedip sen kilo mu verdin diye sordular çok mutlu oldum

dogacigim aman dikkat et battaniyeye falan sarin bak gecis mevsimindeyiz mazallah sende hasta olursun özletme kendini simdi bu aralar hastalik kol geziyor bol bol sicak cay falan ic
tünaydııın hepinize kızlaaar...
yarın kilo bildirme günü ve benim bu haftam kötü geçti, sanırım ilk kez artıda olabilirim biraz da olsa.. sizden af diliyorum şimdiden öyle birşey olursa diye..
yav ne oluýor kizlar bu gunlerde herkes uzgun vede hasta toparlayin kendinizi bakalim hasta dedikce hasta olursunuz hadi bakayim herkes mukemmelim desin kilo problem degil kendinizi iyi hissedin yeter gerisi gelir
herkese marhabalar ya bugün çok kötüyüm izmire kış yeniden geldi sanki sabah yürüyüşümede gidemedim çok feci yağmur yağıyor

oy kiyamam minaverime sen yuruyemedin mi ?kaslk sende yerine lesli yap disari cik,madan oyle telafi et yuruyusunuhop hop hop hadi bir iki bir iki

oy kiyamam minaverime sen yuruyemedin mi ?kaslk sende yerine lesli yap disari cik,madan oyle telafi et yuruyusunuhop hop hop hadi bir iki bir iki

valla kalpler karşılıklıymış bende birine onu sorayım diyordum ne yazcam onun çıkması için gtsin yağlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…