kendimi hiç iyi hissetmiyorum midem bulanıyor üşüyorum garul gurul sesler geliyor evde epeydir kaloriferler yanmıyorhavalarda bayaa soğuk elektrikli bi fayda etmiyor gibi yıkanayım dedim enerjinin suyunu kullanmışlar bilmiyordum girdim ılıkdan az sıcak ısınır heralde dedim salak gibi elektr açmak aklıma gelmedi orda üşüdüm çıktım evin içi malum benimde durum malum
herkese marhabalar ya bugün çok kötüyüm izmire kış yeniden geldi sanki sabah yürüyüşümede gidemedim çok feci yağmur yağıyor
valla istanbulda da lodos var, acayip yağmur yağıyor.. sabah deniz otobüsü ile gelirken epey bir salladı valla
oh valla sen diğer kızlara göre rahatsın o zaman baksana birinin sevgilisi birinin kocası
ben de bugün dışarı çıkayım kızımla dedim ama hava çok bozdu bana inat...
benim kocam da rahattır, hiç karışmaz bana.. aksine motive olduğumu görünce hoşuna gidiyor.. sesim çıkmayınca anlıyor, kaçıncı olacaksınız bu hafta diye takılıyor bana arada..
frangipani sana bişey sorcam yarın sabah cuma ya sadece sayfaya kilomuzu paylaşıyoruz demi başka yapacağımız bişey var mı?
anladım yarın ne zamana kadar yapılacak bu
anladım yarın ne zamana kadar yapılacak bu
en geç 12 ye kadar bildiriceez
merhaba canım nasılsın
yok kız bana karışan yokda oğlan annem iştende giriyor demesin dedimoh valla sen diğer kızlara göre rahatsın o zaman baksana birinin sevgilisi birinin kocası
aman canım ya dikkat et.. valla tam hastalık havası bu havalar..
dogacigim aman dikkat et battaniyeye falan sarin bak gecis mevsimindeyiz mazallah sende hasta olursun özletme kendini simdi bu aralar hastalik kol geziyor bol bol sicak cay falan ickendimi hiç iyi hissetmiyorum midem bulanıyor üşüyorum garul gurul sesler geliyor evde epeydir kaloriferler yanmıyorhavalarda bayaa soğuk elektrikli bi fayda etmiyor gibi yıkanayım dedim enerjinin suyunu kullanmışlar bilmiyordum girdim ılıkdan az sıcak ısınır heralde dedim salak gibi elektr açmak aklıma gelmedi orda üşüdüm çıktım evin içi malum benimde durum malum
yav ne oluýor kizlar bu gunlerde herkes uzgun vede hasta toparlayin kendinizi bakalim hasta dedikce hasta olursunuz hadi bakayim herkes mukemmelim desin kilo problem degil kendinizi iyi hissedin yeter gerisi gelirtünaydııın hepinize kızlaaar...
yarın kilo bildirme günü ve benim bu haftam kötü geçti, sanırım ilk kez artıda olabilirim biraz da olsa.. sizden af diliyorum şimdiden öyle birşey olursa diye..
herkese marhabalar ya bugün çok kötüyüm izmire kış yeniden geldi sanki sabah yürüyüşümede gidemedim çok feci yağmur yağıyor
yardımlarınız için çok sağolun iyiyim ya sen nasılsın canımmm
yok kız bana karışan yokda oğlan annem iştende giriyor demesin dedim
oy kiyamam minaverime sen yuruyemedin mi ?kaslk sende yerine lesli yap disari cik,madan oyle telafi et yuruyusunuhop hop hop hadi bir iki bir iki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?