Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ben bu sporu nasıl gececem
Canimbenimmmm ben evdeyim sen gune benden erken basliyorsun...bu yuzden metabolizman calismaya erken basliyor..sen gunluk 45 yada 1 saat yapsanda sanada yetecekkkk onemli olan yapman kii sen cok azimlisin 3 cocuga ragmen yapiyirsun seni kocaman

Hayırlı olsun işin . Ay menulerin bazen bazen çok fena lokumlar gofret ler ... amaninnnn

Hayirli aksamlar kizlar sıkıcı ve sinir bozucu bir gündü hoc bir sey canim istemedi
Menum 13.02.2017 Pazartesi
Sabah
1 yumurta
1 kk peynirli
7 zeytin
1.5 dlm ekmek
2 bardak cay

Öğle
1 mandalin

Aksam
1 dlm ince kek

2 lt su 2 sade nescafe 45 dakika yürüyüş

Sabah ilik limonlu su
1 dilim peynir 2 zeytin
Öğle
4 dilim pastırma ile 2 yumurta
3 dilim peynir
3 zeytin
Salata
Akşam
Sayisini bilmiom fırında hamsi (tam misir unu sordu eşim yagda yapcek tık ki ben fırın olsun diyet olsun dedjm )
Salata bi tabak ( ekmek yok)
Çay. yarim nesfit . Kuru kayısı incir

Annaaaaa yarın sabaha kadar bişi yemicen mi. Acikan kiz

Naynñn pizzaaaa. Naynñn 4 dilim de ordan etti sana 6 dilim ekmek

KV zeytinyağlı salata getirdi geri yolladım lapa tenceresini açtım ne göreyim 2 haşlanmış baget
Balık yapmış yiyorlar çıkıp yemem diye bana baget haşlanmış ya nasıl sevmem bu kadını tabi salata yı geri yolladım bagetler duruyor çok sınıyor lar beni ama

Menüm Pazartesi

SABAH
50 gr peynir
4-5 ceviz
Bi bardak süt

ÖĞLE
Ton balıklı salata

AKŞAM
Bi tabak ıspanak
Bi kase yoğurt
Süs biberi

Akşamdan beri tansiyonum çıkmış o yüzden bi parça şeker eklenmemiş tahin helva yedim
Ve iki çay bardağı nar ekşisi sulandırdım içtim

Spor 45 dk Leslie 12000 adımı geçtim Ahu060812
Spor grubunda bende olmak istiyorum

Su 2.5 lt yi ulaşmaya calışcam

Yeşil çayımı da şimdi yaptım

Sabah ve öğlen çok güzel ortim ama akşam hiç olmamış

Evetttt gayet güzel olmus begümcüm menün sen bu listeyle güzel kilo alırsın shreyycimle benimde işimi kolaylaştırırsın ye tabi canım ye benim güzelimmm yeeeeeeeeeeeeeeeeee 4 dilim pizza neda ne olaki ben diyete değilken iki dilimi zor yerim bugünde kurufasulye günüymüş bende yaptım beş kaşık yedim yağsız sende de hele ne kadar yedin kurufasulyeyi bide ekmekle yemiş ruşeym yulaf ezmeside var karbon üstü karbon otur sıfır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…