Canimbenimmmm ben evdeyim sen gune benden erken basliyorsun...bu yuzden metabolizman calismaya erken basliyor..sen gunluk 45 yada 1 saat yapsanda sanada yetecekkkk onemli olan yapman kii sen cok azimlisin 3 cocuga ragmen yapiyirsun seni kocamanBen bu sporu nasıl gececem
Hayırlı olsun işin . Ay menulerin bazen bazen çok fena lokumlar gofret ler ... amaninnnnCts
Sabah eklediğim kahvaltı tabağı
Öğle/ara elma, portakal, muz
Akşam canımız bişey istemedi kahvaltı yaptık, haşlanmış patates, peynir, zeytin, domates, ekmek
Pazar
Sabah 1 dl ekmek, beyaz peynir, domates, salatalık, zeytin, çay
Ara kahve, lokum
Öğle borş çorbası, domates, ayran
Akşam fırında erikli kuzu incik, kuzu pirzola , haydari, salata, 1 dl çavdar ekmeği
Gece çay yanına gofret
Pzt
Sabah maydanozlu naneli yumurta, beyaz peynir, zeytin, çay, 1 dl t.buğdayekmeği
Ara yeşilçay,5- 6 badem
Öğle 2 kepçe kurufasulye
Ara kahve, lokum
Ara 1 avuç a.fıstığı,kaju, yeşil elma
Akşam fırında kaşarlı mantarlı tavuk, marul salatası, ayran
Zencefilli limonlu bol su içiyorum biyandan da
Çok düzgün menüler çıkartamadım henüz ama inşallah düzelicek kaptanım ve hülya ablam. Eşimle iddiaya girdik 15 marta kadar 6 kg vermek için
vorones @Daydream15 eski işyerimde başladım yine gıda müh. olarak. Çocuklar annemlerdeydi bir haftadır
Annaaaaa yarın sabaha kadar bişi yemicen mi. Acikan kizHayirli aksamlar kizlar sıkıcı ve sinir bozucu bir gündü hoc bir sey canim istemedi
Menum 13.02.2017 Pazartesi
Sabah
1 yumurta
1 kk peynirli
7 zeytin
1.5 dlm ekmek
2 bardak cay
Öğle
1 mandalin
Aksam
1 dlm ince kek
2 lt su 2 sade nescafe 45 dakika yürüyüş
Évet ben de 5 dk yol yuruyom ama yuzumu kapamasam donardimBugün hava cok soguk bu kışın en soğuk günlerindendi.dondum dondum
Yarın ben de mi mantar sote yapsam.. etli mi yaptın nasıl yaptınSabah limonlu su
2 greyfurt suyu
1 dilim ekmek 1 yumurta 4 zeytin
Ara 1 dilim ananas
Öğle ton balıklı salata
Ara 1 dilim ananas
Ara yarım greyfurt
Akşam mantar sote yoğurt
Yarım yeşil elma
Naynñn pizzaaaa. Naynñn 4 dilim de ordan etti sana 6 dilim ekmekMenümu paylaşayım
Sabah (07:45)
1 dilim ekmek
4 Zeytin
3 ceviz
Peynir
Öğlen (11:50)
Kuru fasulye
1 dilim ekmek
Yoğurt içine az limon,ruseym ve yulaf ezmesi ile
Ara öğün (17:30)
Yarım portakal
1 incir
Akşam (18:30)
4 dilim pizza (kendim yaptım, 2 dilimi kendi acik elim kadar )
A arselka
Bitti,1 saat sonra spor yapicam
Pamuk canım yarinda devam edicek misin ben zirvedeyken bırakmaya karar verdimcanım ben galiba çok haşlamışım karışmıyor ki
Sadece kendim yiyeceğim için 1 tatlikasigi yağ koydum yarım soğan kavurdum mantarlari ekledim 1 disde sarımsak.Yarın ben de mi mantar sote yapsam.. etli mi yaptın nasıl yaptın
Ay kıyamam yaaa.Pamuk canım yarinda devam edicek misin ben zirvedeyken bırakmaya karar verdimbir daha görmek istemiyorum o lapayi
Canım sorma çok zor Birgün ama biraz inat ettim yarın devam edecek gibiyimPamuk canım yarinda devam edicek misin ben zirvedeyken bırakmaya karar verdimbir daha görmek istemiyorum o lapayi
Hımm ben eve yapiom ya böyle yapmimSadece kendim yiyeceğim için 1 tatlikasigi yağ koydum yarım soğan kavurdum mantarlari ekledim 1 disde sarımsak.
Sabah ve öğlen çok güzel ortim ama akşam hiç olmamışMenümu paylaşayım
1 dilim ekmek
4 Zeytin
3 ceviz
Peynir
Kuru fasulye
1 dilim ekmek
Yarım portakal
1 incir
A arselka
Aslinda corba icecektim öğlen eşim hepsini içmiş,bende onlara pizza yapınca kokusuna dayanamadım, çok kötü oldu biliyorumSabah ve öğlen çok güzel ortim ama akşam hiç olmamış
Ben de pizzaya ve makarnaya dayanamıyorum en iyisi yapmamakAslinda corba icecektim öğlen eşim hepsini içmiş,bende onlara pizza yapınca kokusuna dayanamadım, çok kötü oldu biliyorum
Evetttt gayet güzel olmus begümcüm menün sen bu listeyle güzel kilo alırsın shreyycimle benimde işimi kolaylaştırırsın ye tabi canım ye benim güzelimmm yeeeeeeeeeeeeeeeeeeMenümu paylaşayım
1 dilim ekmek
4 Zeytin
3 ceviz
Peynir
Kuru fasulye
1 dilim ekmek
Yarım portakal
1 incir
A arselka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?