ben normal hayatta da çok pirinç yemem zaten ayda yılda bir oda kuranlardaNe güzeldir o şimdi .... pirinç salatası sevmez misin ki ?
Ne var bir tek yağ tuz eksik ondan
bende baktım 19 puan verdi en sevdiğim sebzeler sıfırdı beni de sarmadıki normalde ben 19 puan ı zaten doldurmuyorumweight-watchers diyeti
Haftada 1 kilonun garantilendiği , 2014 te yılın diyeti seçilmiş diyet :))
Önce belli sorular karşılığında puanınızı hesaplıyorsunuz , benim puanım 20 çıktı mesela ...
Kadınsan 7 puan , şu yaşta isen , şu kilodan isen falan falan ...
Sonra uzunnnn bir liste var , her yiyeceğin bir puanı var .
Ben gün içine yayarak o listeden istediğimi yiyerek 20 puanı geçmeyerek kilo veriyorum gibi ...
Yalnız saçma gelen kısmı 0 puanlı yiyecekler ... şimdi ben 20 puan aldıktan sonra 3 kilo elma 5 kilo domates nasıl olsa 0 puan diye yersem nasıl kilo vereceğim
Merak eden varsa diye yazdım ...beni sarmadı .
canım ben galiba çok haşlamışım karışmıyor kibigün ben yapıp pamuga kargoluycam ay çok güzel olurr ya,pirinç lapası
ynen pirinç salatası gibi valla akaşama gidip yapıcam kendime
canım ben galiba çok haşlamışım karışmıyor ki
zaten yıka yıka yıka prinç pirinçliğini unuttuTam tarife uygun yapmışsın lapa dediğin lapa gibi olur :))
Demeyiydin iyiydiYorgunummm ... Amaaaa iyiyimmmm iyi
@Bebetomm çoook çook kolay gelsin . Koli benim işim , @Betulina ya az demedim zamanında çağır geleyim diye :))
5 dk da kolilenir , 6 dk da teslim edilir
Canım başlangıç ve toparlanma süresi diyelim biz bunu :)
Kötü değil evet , kilo da verdirir ama gr gr uğraştırır seni bu şekilde .
Akşamları biraz daha azaltıp , öğleni artırsan .
Sanki öğlenler bi tabakla hep geçiştirilmiş hatta sadece meyve ile.
Ooooo mamamma miya :)) nasıl bir boş bulunmak okestane şekeri kalori bombası .... yürü o 1 km fazlayı bence de
Afiyet bal şeker olsun .
Yarasın ama kilo yapmasın ve tabii eritsin .
Pamuuuuk
Lapayı hiç denemedim ama denesem kesin bende severimmmşöyle adanın yaptığı gibi sumaklı , bir de kızların dediği gibi limonluuu ...baaak az daha yazarsam canım bile çekecek kıvama geliyorum
Bak bu diyetin kk daki sayfasındada beni çokkk görecksinweight-watchers diyeti
Haftada 1 kilonun garantilendiği , 2014 te yılın diyeti seçilmiş diyet :))
Önce belli sorular karşılığında puanınızı hesaplıyorsunuz , benim puanım 20 çıktı mesela ...
Kadınsan 7 puan , şu yaşta isen , şu kilodan isen falan falan ...
Sonra uzunnnn bir liste var , her yiyeceğin bir puanı var .
Ben gün içine yayarak o listeden istediğimi yiyerek 20 puanı geçmeyerek kilo veriyorum gibi ...
Yalnız saçma gelen kısmı 0 puanlı yiyecekler ... şimdi ben 20 puan aldıktan sonra 3 kilo elma 5 kilo domates nasıl olsa 0 puan diye yersem nasıl kilo vereceğim
Merak eden varsa diye yazdım ...beni sarmadı .
Benim ilk olacak . Hep yaptırayım diyordum bi türlü denk gelmemişti . Hem eşide yaptıracak onun çok istiyacı var stresini alır inşallah . Arkadaşım öyle dedi . Eşi yaptırdıgında 1-2 hafta pambık gibi olmuş adamaeben hacamata ilk fırsatta ben de el aticam.hem yapma hem yaptırma
Bak bu diyetin kk daki sayfasındada beni çokkk görecksin
Ama ben yaptımmı çok hatırlayamadım
canım ben galiba çok haşlamışım karışmıyor ki
Yaseminim hoşgeldinn.Slm arkadaslar simdilikaeben ime soz verdim yeniden gelmek icin bir slm verem dedim aksama gorusuruz ins.
Ah abla hemde nasıl böğ geldi
Ya pamugum niye oladar su koydunki ben dedimya yagdız tuzduz pilav diye sen direk lapa etmişsin
Pirinç ve baklagiller nekadar çok pişerse nişasta oranı okadar ortaya çıkar ve gl endeksi yükselir .
Tevekkeli ondan böğğğ geldi sana
Bugun menu
2 bardak ilik su ve 2 adet kayisi
Kahvalti 10 .10
1 haslanmis yumurta
1 yk lor peynir
4 yesil zeytin
Dere otu
Maydanoz
Marul
1 adet kizarmis form ekmek
Ara
Sodali ayran bir bardak
7 findik
Aksam 16.50
Bir tabak sebzeli kabak yemegi
1 kase yogurt
1 adet kizarmis form ekmek..
2.5 lt su ..birazdan yesil cay içerim..
Ausencia ve Ahu060812 1 saat yürüyüş bandinda yürüdüm , 20 dakika eliptik , 1 mil lesli yapildiii )
Mini bisikletimlede survivor izlerken yaparsam yazarim))
Ne oldu canimmm kafaya yazikkk
Ben bu sporu nasıl gececemNe oldu canimmm kafaya yazikkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?