Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Masallah canim gayet güzel sekeri sabah yeseymisin daha iyiymis ama cokda etkilecegini sanmiyorum

Gercekten guzel oluyor tuz haric istedigin baharatla tatlandirabiliyorsun. Ben yogurt canavari oldugum icin hersey yogurtla yenebilir gözümde..
Anca yoğurtla yeniyor zaten salatada da yeniyorda ne olursa olsun çok fazla yenmiyor beni zorluyor

bir daha konuşmadan önce çok düşüneceğim.

gel canım gel bende bolca lapa var beraber yeriz
onu bırak ya

Amin sağolun toplu mesajı daha öğrenemedim geçmiş olsun diyen arkadaşlara teşekkürler
Mesajlarin altinda cevaplanin yaninda coklu alinti secenegi var.coklu alintilari secersen cevaplayacagin mesajlarin altindaki mesaj yazarken alintilari ekle secenegi var orayi tiklayip mesajlari seciyorsun..ve toplu mesaj oluyor..bi dene istersen.

Allah kolaylık versin,ev taşımak çok zor iş
Sağol canım teşekkür ederim begum75

slm canım ALLLAH kolaylık versin ev taşıması yerleştirmesi gerçekten zor hele bir de küçük çocuk varsa
Aynen öyle Can'ım hem çocuk küçük hem tek olunca zor oluyor gerçekten T tuba52

allah kolaylık versin canım
Sağol canım teşekkür ederim pamukskr

Aslında değişiklik bana da iyi gelir Can'ım ama çalışınca zor oluyor gerçekten neyse sonu güzel olsun da yorgunluk geçer nasılsa kelebekolacam

Yorgunummm ... Amaaaa iyiyimmmm iyi

B Bebetomm çoook çook kolay gelsin . Koli benim işim , Betulina ya az demedim zamanında çağır geleyim diye :))

5 dk da kolilenir , 6 dk da teslim edilir

Canım başlangıç ve toparlanma süresi diyelim biz bunu :)
Kötü değil evet , kilo da verdirir ama gr gr uğraştırır seni bu şekilde .
Akşamları biraz daha azaltıp , öğleni artırsan .
Sanki öğlenler bi tabakla hep geçiştirilmiş hatta sadece meyve ile.

Ooooo mamamma miya :)) nasıl bir boş bulunmak o kestane şekeri kalori bombası .... yürü o 1 km fazlayı bence de

Afiyet bal şeker olsun .

Yarasın ama kilo yapmasın ve tabii eritsin .

aaa lapa diyince duramam ben canısı
konum at geliyorum.

Pamuuuuk

Lapayı hiç denemedim ama denesem kesin bende severimmm şöyle adanın yaptığı gibi sumaklı , bir de kızların dediği gibi limonluuu ...baaak az daha yazarsam canım bile çekecek kıvama geliyorum

Yok kaptanım yok bulaşma derim.
çekilecek dert değil yahu

weight-watchers diyeti

Haftada 1 kilonun garantilendiği , 2014 te yılın diyeti seçilmiş diyet :))

Önce belli sorular karşılığında puanınızı hesaplıyorsunuz , benim puanım 20 çıktı mesela ...

Kadınsan 7 puan , şu yaşta isen , şu kilodan isen falan falan ...

Sonra uzunnnn bir liste var , her yiyeceğin bir puanı var .

Ben gün içine yayarak o listeden istediğimi yiyerek 20 puanı geçmeyerek kilo veriyorum gibi ...

Yalnız saçma gelen kısmı 0 puanlı yiyecekler ... şimdi ben 20 puan aldıktan sonra 3 kilo elma 5 kilo domates nasıl olsa 0 puan diye yersem nasıl kilo vereceğim

Merak eden varsa diye yazdım ...beni sarmadı .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…