Sağol canımGeçmiş olsun canım
Masallah canim gayet güzel sekeri sabah yeseymisin daha iyiymis ama cokda etkilecegini sanmiyorumMuMu85
pazartesi:
sabah
yulaf kepeğinden peynirli krep
kahve
öğle :
4 köfte
cacık
ara: 4 gibi
yulaf kepeğinden kalan krep
akşam : yoğurt +chia + goji berry
ufacık bir kaçamak yaptım boş bulundum : 1 minik kestane şekeri
spor: en az 60 dk
inşallah canım , olmadı 1 km fazladan yürürüm artıkMasallah canim gayet güzel sekeri sabah yeseymisin daha iyiymis ama cokda etkilecegini sanmiyorum
Anca yoğurtla yeniyor zaten salatada da yeniyorda ne olursa olsun çok fazla yenmiyor beni zorluyorGercekten guzel oluyor tuz haric istedigin baharatla tatlandirabiliyorsun. Ben yogurt canavari oldugum icin hersey yogurtla yenebilir gözümde..
Yeni geldimHoşgeldin canım yeni işin hayırlı olsun nasılsın
Dikekciğim geçmiş olsum çok üzüldüm evdemisin okuldamı
Gecmis olsun canım acil şifalar diliyorum
Vaaaaav kim gelmiş hoşgeldin canım
gel canım gel bende bolca lapa var beraber yerizAusencia kaptanim sabah size soyledigim kapak yemegini yaptim..dil peynirim yoktu evde cecil peynir vardi 4 kucuk parca uzerune koydum tadi o kadar guzel oldu kiii mukemmel artik hafta bir menum bu olsun cook guzel suan bitmesin diye yiyemiyorum hahaha ))
Persembede benim lapa gunumgel canım gel bende bolca lapa var beraber yeriz
onu bırak ya
aaa lapa diyince duramam ben canısıPersembede benim lapa gunum)) bak persrmbe bana gel kiz )
Mesajlarin altinda cevaplanin yaninda coklu alinti secenegi var.coklu alintilari secersen cevaplayacagin mesajlarin altindaki mesaj yazarken alintilari ekle secenegi var orayi tiklayip mesajlari seciyorsun..ve toplu mesaj oluyor..bi dene istersen.Amin sağolun toplu mesajı daha öğrenemedim geçmiş olsun diyen arkadaşlara teşekkürler
inşallah canım , olmadı 1 km fazladan yürürüm artık
Sağol canım deneyeyim akşamMesajlarin altinda cevaplanin yaninda coklu alinti secenegi var.coklu alintilari secersen cevaplayacagin mesajlarin altindaki mesaj yazarken alintilari ekle secenegi var orayi tiklayip mesajlari seciyorsun..ve toplu mesaj oluyor..bi dene istersen.
Sağol canım teşekkür ederimAllah kolaylık versin,ev taşımak çok zor iş
Aynen öyle Can'ım hem çocuk küçük hem tek olunca zor oluyor gerçekten T tuba52slm canım ALLLAH kolaylık versin ev taşıması yerleştirmesi gerçekten zor hele bir de küçük çocuk varsa
Sağol canım teşekkür ederimallah kolaylık versin canım
Aslında değişiklik bana da iyi gelir Can'ım ama çalışınca zor oluyor gerçekten neyse sonu güzel olsun da yorgunluk geçer nasılsasorma sorma ortalık bit pazarı gibi oldu.
Ayyy tasinmayi sevrn dunyada bi benim.baya heves ettiydim olmadı acaba şehir içi mi taşinsam değişiklige bayılırım.
Eşime diyorum ev içi değişiklik yapalım.ama hiç oralı olmuyor
Sana kolay gelsin canim
Cts
Sabah eklediğim kahvaltı tabağı
Öğle/ara elma, portakal, muz
Akşam canımız bişey istemedi kahvaltı yaptık, haşlanmış patates, peynir, zeytin, domates, ekmek
Pazar
Sabah 1 dl ekmek, beyaz peynir, domates, salatalık, zeytin, çay
Ara kahve, lokum
Öğle borş çorbası, domates, ayran
Akşam fırında erikli kuzu incik, kuzu pirzola , haydari, salata, 1 dl çavdar ekmeği
Gece çay yanına gofret
Pzt
Sabah maydanozlu naneli yumurta, beyaz peynir, zeytin, çay, 1 dl t.buğdayekmeği
Ara yeşilçay,5- 6 badem
Öğle 2 kepçe kurufasulye
Ara kahve, lokum
Ara 1 avuç a.fıstığı,kaju, yeşil elma
Akşam fırında kaşarlı mantarlı tavuk, marul salatası, ayran
Zencefilli limonlu bol su içiyorum biyandan da
Çok düzgün menüler çıkartamadım henüz ama inşallah düzelicek kaptanım ve hülya ablam. Eşimle iddiaya girdik 15 marta kadar 6 kg vermek için
@voronesDaydream- eski işyerimde başladım yine gıda müh. olarak. Çocuklar annemlerdeydi bir haftadır
MuMu85
pazartesi:
sabah
yulaf kepeğinden peynirli krep
kahve
öğle :
4 köfte
cacık
ara: 4 gibi
yulaf kepeğinden kalan krep
akşam : yoğurt +chia + goji berry
ufacık bir kaçamak yaptım boş bulundum : 1 minik kestane şekeri
spor: en az 60 dk
Ausencia kaptanim sabah size soyledigim kapak yemegini yaptim..dil peynirim yoktu evde cecil peynir vardi 4 kucuk parca uzerune koydum tadi o kadar guzel oldu kiii mukemmel artik hafta bir menum bu olsun cook guzel suan bitmesin diye yiyemiyorum hahaha ))
aaa lapa diyince duramam ben canısı
konum at geliyorum.
Yok kaptanım yok bulaşma derim.Yorgunummm ... Amaaaa iyiyimmmm iyi
B Bebetomm çoook çook kolay gelsin . Koli benim işim ,Betulina ya az demedim zamanında çağır geleyim diye :))
5 dk da kolilenir , 6 dk da teslim edilir
Canım başlangıç ve toparlanma süresi diyelim biz bunu :)
Kötü değil evet , kilo da verdirir ama gr gr uğraştırır seni bu şekilde .
Akşamları biraz daha azaltıp , öğleni artırsan .
Sanki öğlenler bi tabakla hep geçiştirilmiş hatta sadece meyve ile.
Ooooo mamamma miya :)) nasıl bir boş bulunmak okestane şekeri kalori bombası .... yürü o 1 km fazlayı bence de
Afiyet bal şeker olsun .
Yarasın ama kilo yapmasın ve tabii eritsin .
Pamuuuuk
Lapayı hiç denemedim ama denesem kesin bende severimmmşöyle adanın yaptığı gibi sumaklı , bir de kızların dediği gibi limonluuu ...baaak az daha yazarsam canım bile çekecek kıvama geliyorum
Yok kaptanım yok bulaşma derim.
çekilecek dert değil yahu
Ne güzeldir o şimdi .... pirinç salatası sevmez misin ki ?
Ne var bir tek yağ tuz eksik ondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?