Evet kötü olmuş ama iki günde telafi edersin inşallah canımAslinda corba icecektim öğlen eşim hepsini içmiş,bende onlara pizza yapınca kokusuna dayanamadım, çok kötü oldu biliyorum
Gidip cikaricam hepsini yaaaaEvetttt gayet güzel olmus begümcüm menün sen bu listeyle güzel kilo alırsın shreyycimle benimde işimi kolaylaştırırsın ye tabi canım ye benim güzelimmm yeeeeeeeeeeeeeeeeee4 dilim pizza neda ne olaki ben diyete değilken iki dilimi zor yerim bugünde kurufasulye günüymüş bende yaptım beş kaşık yedim yağsız sende de hele ne kadar yedin kurufasulyeyi bide ekmekle yemiş ruşeym yulaf ezmeside var karbon üstü karbon otur sıfır
Ama ne lezzetli dır offffGidip cikaricam hepsini yaaaa
Ufff çok pişman oldum şimdi
Soylemesi ayıp, hepicigi bitti,ozlemisiz Bayadir yapmiyodumAma ne lezzetli dır offff
Canim niye kasıyorsun kendini zaten giden kilo ilk gun gidiyormus ikinci gun pek gitmiyormus..bende 1 gun yaptim...persembede yapacam...tamam lapayi seviyorum ama 2 gun katlanamam bende...Canım sorma çok zor Birgün ama biraz inat ettim yarın devam edecek gibiyim
Birdaha mı tövbe
Canim zaten dogrusu bu degil ki yaptigin bir caybardagi pirinci bir ogunde yemen gerek..zaten 2 kasik yemen lapadiyeti olmuyir ki...Menü
Ausencia
Kahvaltı
2 tatlı kaşığı lapa
Öğle
2 yemek kaşığı lapa ve salata
Ara
1 yemek kaşığı lapa ve az yoğurt
Akşam
2yemek kaşığı lapa
Salata
1 bardak kefir
Su 2.5 lt
2 fincan yeşil çay
1 fincan zencefil
Yiyemedim 3 kaşık yazmıştım ama düzelttim
Ortim menun çok güzel,sporunda güzelBugün ki menu
Lapa salata sadece ek yarım portakal yedim öğle bir tane de kuru erik
SU 3litre
Spor 50 dk yürüyüş 10 dk kondisyon
Teşekkür ederim canım benim de iki gündür çok iyi degildi bugün toparlamaya çalıştım cumaya kadar daha da iyi olalım beraberOrtim menun çok güzel,sporunda güzel
Bugün sen başarılı oldun ben sınıfta kaldım,seni tebrik ederim
Tamam ortim yarın daha güzel bir menuyle gelicemTeşekkür ederim canım benim de iki gündür çok iyi degildi bugün toparlamaya çalıştım cumaya kadar daha da iyi olalım berabergörsün rakiplerimiz
Hicc istahim yok eti pufummAnnaaaaa yarın sabaha kadar bişi yemicen mi. Acikan kiz
Bıraktım yapmıyorum o zaman yiyemiyorum canım olmuyor gitmiyor ne yapayım geç olsun yani doğru yiyemedim kiloda verememisimdir boşuna eziyet çektim boşunaCanim zaten dogrusu bu degil ki yaptigin bir caybardagi pirinci bir ogunde yemen gerek..zaten 2 kasik yemen lapadiyeti olmuyir ki...
Ah tmm ne olacak yarın çok dikkat et bariSoylemesi ayıp, hepicigi bitti,ozlemisiz Bayadir yapmiyodum
Bıraktım yapmıyorum o zaman yiyemiyorum canım olmuyor gitmiyor ne yapayım geç olsun yani doğru yiyemedim kiloda verememisimdir boşuna eziyet çektim boşuna
Sorma canım ya ömrüm de bu kadar tiksindigim birşey olmamıştıCnm yeme yarın tabiki
Bu kadar tiksinerek yediğin ne fayda edecekki
İşte adamı böyle yediğine pişman ederlerGidip cikaricam hepsini yaaaa
Ufff çok pişman oldum şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?