Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hemen menü yazayım
sabah
2dilim tb ekmek haşlama yumurta,peynir zeytin acı sos 1tatli kaşığı tahinpekmez
Arada
1fincan sütlü kahve 1adet kuru incir 1adet gün kurusu
Öğle
1kase yogurda2kasik yulaf kepeği ve baharat karıştırın yedim
Arada Türk kahvesi 1adet galeta azcik çubuk kraker
Akşam Zeytinyağlı pırasa yoğurt az bulgur pilavı (aslında yemeyecektim kızım tabağında bırakmış) 4 kaşık ezogelin
Arada çay belki azcik fındık
Yine kalabalık olmuş listen

Canım özelden yazdığını görmedim 2 ye kadar burdaydım sonra işler birikmişti onları hallettim geldim tost haftada bir yiyorum cnm ben çavdar ekmeğiydi evet beyaz ekmek hiç tüketmiyorum

Canim ogunler arasi bi bosluk koysan sanki daha iyi olur okurken...simdi bisey soracam senin kuzun kac aylik gun boyu emziriyormusun ??

Ağzımın suyu aktı
Slm arkadaslar simdilik aeben ime soz verdim yeniden gelmek icin bir slm verem dedim aksama gorusuruz ins.
Oo ablam sabırsızlıkla bekliyorum seni
Anacim yeni gelinlerin evini gosteren bir program var aman tanrım didim..benim evim o kadar renkli olsa renk koru olurum.
Abla evdeyjwn tv tadını çıkardın izlemediğin gündüz kuşağı kalmadı
benim ortim @Dersaadet_ neredeeee.... gel kız bu hafta yeni diyet buldum, depresyonla kilo verme birebir
biz aynı diyeti üst üste iki hafta yapmıyoruz mimucum.yanlış hatırlamıyorsam depresyon diyetini geçen hafta yaptınız

Menüm
Sabah
1 incir bi kaç badem

Öğlen
Bamya yopurt
Ara

1 incir biraz leblebi

Akşam
Brokoli yoğurt
Su 1.5 (öğlene kadar abdestli olmam gerektiği için böyle az oldu)
Spor: yıkılmadım ayaktayım
Bu saatte yataktayım
Yapmazsam sporumu
Austan dayaklıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…