Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Canım Menün çok az olmuş kuş kadar yemişsin maninede bayıldım ahudan inciler

Ben begendim canim

İyi geceler
Malum yogun gündü

Ausencia
Bacım sabah tartıldım baskül 73 dedi ama hafta sonu jübile yaptım sanırım o yüzden yoksam 72 lerdeydim .

İlk gün menüm lakin dediğim gibi bu hafta tam diyet olamayacak

Sabah :
az peynir ve salata

Öğleyin :
Yogurtlu kebap ( bol yogurt ,köfte altında az pide ) ve salata .

Akşam :
1avuç Karışık kuruyemiş
1 yerli muz .

Su: 1,5 ancak . Daha içmeye çalışırım . Dışarda abdest sorunu olmasın diye az içtim
Sporda yok sayılır . Kızılayda yürüdük 1 saat kadar spor sayılırsa .

Ah ah bu akşam bu bana yapılır mıydı sahlep yaptırdılar bana baba oğul tarçınlı içiyorlar ohhh mis koktu kızlar acımasız bunlar yahu
Artik ben alistim baba kiz etihosbes yediler sonra esim lokum yedi cayin yaninda sonra yufkadan tavada borek yaptilar yediler...tabii yawrum kizim tirtikliyorda esim saglam yiyor yawww ))

Bazlamanim arasına nutella sürerken ben temsiliii
Kız bunu dedin benı bitirdin bir tatlı krizindeyimki sorma bisey anlatayimda azcık gülün şimdi ben hamileyim ve hamileliğim boyuncada hicbirseye as ermedim bi gece burnuma bi eksi eksi Bazlama kokuyorki uyuyamıyorum o derece dedim bizim beye git bul deliricem yoksa eksili ekmek eksili ekmek diye yok böyle bişey ama oda bilmiyormuş daha önce ne görmüş nede yemiş neyse ben doğurdum bigun elinde bazlamayla geldi al sonunda buldum senin eksili ekmeğini dedi adam o günden beri ekmek arıyormuş meğerse bense unuttum gitti tabi ama o ekmeği bir yiyişim varki lokma lokma bitmesin diye o yüzden bazlamaya dayanamam bazlama dedin bitirdin beni

Artik ben alistim baba kiz etihosbes yediler sonra esim lokum yedi cayin yaninda sonra yufkadan tavada borek yaptilar yediler...tabii yawrum kizim tirtikliyorda esim saglam yiyor yawww ))
Alıştım alışmam mı ama bu akşam olur mu ya o kadar lapa üstüne yoksa sorun değil tabi mecbur alisacaz iyice herşeye rağmen

Bende hicbisey asermedim oyle ani bisey olmadi... ama her aksam illa ayva yiyecemm ...deli ayva yedim hamileyken...

Canım Menün gayet güzel olmuş dengeli sendedemi tansiyon problemi var çok geçmiş olsun benimkide genellikle düşüktür bide Adım sayarin var galiba biz burda sadece yaptığımız sporları yazıyoruz onun haricinde dışarıda yapılan gezmeleri ev içi aktiviteleri pek saymıyoruz spor koçumuz sana daha detaylı bilgi verir zaten bundaki amaçta spora teşvik eğer dışarda tempolu yürüyüş yapiyosan ona lafım yok ayrıntılı yaz sporunu ne yaptığını canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…