Canım Menün çok az olmuş kuş kadar yemişsinMenüm
Sabah
1 incir bi kaç badem
Öğlen
Bamya yopurt
Ara
1 incir biraz leblebi
Akşam
Brokoli yoğurt
Su 1.5 (öğlene kadar abdestli olmam gerektiği için böyle az oldu)
Spor: yıkılmadım ayaktayım
Bu saatte yataktayım
Yapmazsam sporumu
Austan dayaklıyım
Iyi aksamlar bacilar..
08:00 2 yumurta.etimek
13:00 1 kepce sehriye corbasi.yogurt.2 etimek
15:00 3 kasik yogurt
18:00 balkabagi corbasi.etimek.salata
Ben begendim canimMenüm Pazartesi
SABAH
50 gr peynir
4-5 ceviz
Bi bardak süt
ÖĞLE
Ton balıklı salata
AKŞAM
Bi tabak ıspanak
Bi kase yoğurt
Süs biberi
Akşamdan beri tansiyonum çıkmış o yüzden bi parça şeker eklenmemiş tahin helva yedim
Ve iki çay bardağı nar ekşisi sulandırdım içtim
Spor 45 dk Leslie 12000 adımı geçtimAhu060812
Spor grubunda bende olmak istiyorum
Su 2.5 lt yi ulaşmaya calışcam
Yeşil çayımı da şimdi yaptım
teşekkürlerBen begendim canim
Artik ben alistim baba kiz etihosbes yediler sonra esim lokum yedi cayin yaninda sonra yufkadan tavada borek yaptilar yediler...tabii yawrum kizim tirtikliyorda esim saglam yiyor yawwwAh ah bu akşam bu bana yapılır mıydı sahlep yaptırdılar bana baba oğul tarçınlı içiyorlar ohhh mis koktu kızlar acımasız bunlar yahu
Kız bunu dedin benı bitirdin bir tatlı krizindeyimki sorma bisey anlatayimda azcık gülün şimdi ben hamileyim ve hamileliğim boyuncada hicbirseye as ermedim bi gece burnuma bi eksi eksi Bazlama kokuyorki uyuyamıyorum o derece dedim bizim beye git bul deliricem yoksa eksili ekmek eksili ekmek diye yok böyle bişey amaBazlamanim arasına nutella sürerken bentemsiliii
Alıştım alışmam mı ama bu akşam olur mu ya o kadar lapa üstüne yoksa sorun değil tabi mecbur alisacaz iyice herşeye rağmenArtik ben alistim baba kiz etihosbes yediler sonra esim lokum yedi cayin yaninda sonra yufkadan tavada borek yaptilar yediler...tabii yawrum kizim tirtikliyorda esim saglam yiyor yawww))
Bende hicbisey asermedim oyle ani bisey olmadi... ama her aksam illa ayva yiyecemm ...deli ayva yedim hamileyken...Kız bunu dedin benı bitirdin bir tatlı krizindeyimki sorma bisey anlatayimda azcık gülün şimdi ben hamileyim ve hamileliğim boyuncada hicbirseye as ermedim bi gece burnuma bi eksi eksi Bazlama kokuyorki uyuyamıyorum o derece dedim bizim beye git bul deliricem yoksa eksili ekmek eksili ekmek diye yok böyle bişey amaoda bilmiyormuş daha önce ne görmüş nede yemiş neyse ben doğurdum bigun elinde bazlamayla geldi al sonunda buldum senin eksili ekmeğini dedi adam o günden beri ekmek arıyormuş meğerse bense unuttum gitti tabi ama o ekmeği bir yiyişim varki lokma lokma bitmesin diye o yüzden bazlamaya dayanamam bazlama dedin bitirdin beni
Çorumlumusun heriiiBennn yufka as erdim Allah'ın corumlusu neye aserirki başka ahahaa
Canım Menün gayet güzel olmuş dengeli sendedemi tansiyon problemi var çok geçmiş olsun benimkide genellikle düşüktür bide Adım sayarin var galiba biz burda sadece yaptığımız sporları yazıyoruz onun haricinde dışarıda yapılan gezmeleri ev içi aktiviteleri pek saymıyoruz spor koçumuz sana daha detaylı bilgi verir zaten bundaki amaçta spora teşvik eğer dışarda tempolu yürüyüş yapiyosan ona lafım yok ayrıntılı yaz sporunu ne yaptığını canımMenüm Pazartesi
SABAH
50 gr peynir
4-5 ceviz
Bi bardak süt
ÖĞLE
Ton balıklı salata
AKŞAM
Bi tabak ıspanak
Bi kase yoğurt
Süs biberi
Akşamdan beri tansiyonum çıkmış o yüzden bi parça şeker eklenmemiş tahin helva yedim
Ve iki çay bardağı nar ekşisi sulandırdım içtim
Spor 45 dk Leslie 12000 adımı geçtimAhu060812
Spor grubunda bende olmak istiyorum
Su 2.5 lt yi ulaşmaya calışcam
Yeşil çayımı da şimdi yaptım
Benimde kütük Çorum'a gelin geldiAynennnn , canikom
Aynen abım bende akşam yoğurtlu brokoli gibi yedim karnım çok tokBu sebze suyunu içince acikmiyorum
Acikmayinca kilo gitmiycek gibi hissediyorum ne alaka ise
Wawww sporaaaa gellllAhu060812 5 mil leslie 25 dk tempolu yuruyus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?