Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

DelyDoly kıx dely gelemedim bugün yine elimin teyzesine gittik dayıları aldım kabir ziyareti falan yaptık beraber Sonra akşam yemek telaşı amcada geçmişi okudum
Anladimm canimm benimm senin canin sagolsunn ortinin istahi yokk keisn biz kazanirizz tatlim

Benim bugün 50 dakika yürüyüş 10 dakika kondisyon bisikleti

Cumartesi pazar ve pazartesi 15000 adım oldu bugün 2000 adımım kaldı yatmadan tamamlarım

Canim ogunler arasi bi bosluk koysan sanki daha iyi olur okurken...simdi bisey soracam senin kuzun kac aylik gun boyu emziriyormusun ??

Aslında kızım 2 yaşına nisanın sonunda girecek ama çok düşkün dakkaya anne emmi diye gelir ısrarcı bıraktırmak beni düşündü rüyor

Aslında kızım 2 yaşına nisanın sonunda girecek ama çok düşkün dakkaya anne emmi diye gelir ısrarcı bıraktırmak beni düşündü rüyor
Canim 2 yasina kadar anne sutu almis gayet iyi masallah ozaman artik bence kendini emziren anne olarak gorme diyetine daha cok saril derim..menuyu azaltabilirsin salata yogurt ve protein agirlikli yapabilirsin...

Ev içi ancak 3000 adım bile olmuyo bazen 1500 de bile kalıyo kalanı sporla tamamlıyorum
Okul sadece 2000 adım
Üç gündür düzenli yapıyorum
Canim bence ev icindekileri sayma cunku normalde hepimiz diyet yapmasakta evde o adimlari atıyoruz zatenn yinede kilo veremiyoruz....yani sporla taclandir derim.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…