- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
cuma bildiriminden sonra biz
https://www.facebook.com/
Tebrikler canımmBen anlamadım lapa da yiyemedim zaten 300 Gr gitti
Senin o ortiğini çıkaracam listeden haaaa hani spor hani bildirim
Gel yapak rakibem yarın birlikte perşembeyi riske atamam ben günü kurtarmak için bir günümüz olsun
AY yok artık maşallah böyle yemek yiyen çocuklara bayılıyorumcuma bildiriminden sonra biz.özellikle son dk ları seyredin.
https://www.facebook.com/
Kuzummm işte malumm bizde ormantikler oluncaa insan böyle oluyorSağ demekki buna ne güldüm beee
Kafasına gülle vursaydın adam anlamamıştır senin kutlamayıbiz bugünn sabah kutladık sevgilliler gününü
arabada iki dk birbirimize girdik 5 dk içinde olay cereyann ettii
hönkürrek bagırararkarabadan inerkennnnn çok dgeişik bir kutlama oldu
Amannnn kuzuuu olsunn senede 1 gün değil hergün önemlii takılma boşverrrİnsan kıskanıyor kızz. Keşke benim olsaaaagerçi benim koce alsa der ki .bak kızma para verdım die der. Romantizm yerle bir. Haklı da anacim.o güller nerden baksan 100 liradir. Kıyafet alsadii
Geçmiş olsun tatlım ya migrenmisevgili rakibem...
aslında lapa diyetini yapmayı çok istiyorum ancak biten reglim sonrası bu sabahtan itibaren başımın tam ortasından başlayarak burun kenarlarıma kadar yayılan bir ağrı ile mücadele içindeyim, daha önceki tecrübelerime dayanarak beni 3 gün etkisi altına almasını bekliyorum, şayet ağrı kesici ile bu durumu durdurabilirsem lapa diyetini yarın yapabilirim
sen yinede tam tarifi verirmisin?
sabah meyva yiyiyoduk öğlen ve akşam sadece lapa demi?
bide ölçüsü neydi? her öğünde 1 çay bardağımı yiyiyoruz?
Ortimm cumaya bombaa geliyoruuzzz benden dimesiiii benn iyi gidiyorummBende sabah çayı koydum benimki gece çalışıyo ya yatıyodu odaya sessizce girdim lakin tartılmaya cesaret edemedim o gidince tartılayım diye yattıydım yanına kalksak ki saat 12.00
Geçmiş olsun tatlım ya migrenmivalla bende kızların yazdığı kadarını biliyorum üç öğün yeniyo, birer çay bardağı yapılıyo her öğün, iyice yıkanıyo, tuz yağ yok, bol salatayla yeniyo, yogurtla yiyenlerde var ama ben salatayla yapmayı düşünüyorum ara öğün yok bol su ve yeşil çay içiliyo bu kadarını biliyorum canım
Bende sabah çayı koydum benimki gece çalışıyo ya yatıyodu odaya sessizce girdim lakin tartılmaya cesaret edemedim o gidince tartılayım diye yattıydım yanına kalksak ki saat 12.00
Hadi gözün aydın bende yazdım özelden bakalım sonuçlar nasıl olcekOrtimm cumaya bombaa geliyoruuzzz benden dimesiiii benn iyi gidiyorumm
Demi doğru söze ne denirrKuzummm işte malumm bizde ormantikler oluncaa insan böyle oluyor
eşim bana çiçek göndermiş hiç huyu deellldirrrr
sevgililerrr günü ben şok
hiç beklemiyordum pek önemsemeyiz , demekki özel günlerde sabahtan hönkürüyoruzzz
Ortimm cumaya bombaa geliyoruuzzz benden dimesiiii benn iyi gidiyorumm
Hadi gözün aydın bende yazdım özelden bakalım sonuçlar nasıl olcek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?