Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

eşim bana çiçek göndermiş hiç huyu deellldirrrr
sevgililerrr günü ben şok

hiç beklemiyordum pek önemsemeyiz , demekki özel günlerde sabahtan hönkürüyoruzzz
ohhh ne güzel canım demek arada hönkürmek lazımmışşşş ) benim eşimde öğle yemeğine geldi dedim Aşkımmm bugünlerde neeee dedi Salıııııı tamam ozaman sustummm....Aşkım sevgililler günü dedim biz sevgili değiliz ki dedi bırak bu işleri Ada dedi kaşını kaldırdı.. şansımı denemiştim zaten :))))

Valla bende metamı yeni öğrendim hayatımda ilk kez diyet yapıyorum böyle disiplinle ve de ilk kez bu süreye ulaştı.onun da etkisidir belki.bide kilo fazla ya kuzu ondandır.senin kilonda olsan zor gider

kız valla hiç öle degildir dogum günümü bile unutmuştu bir keresinde araba alcam diye korktu o

bende yememgimi yedimde
kıl çıkmayaydı iyiydiii

oyy kötü olmuş,zaten minnacık bişey yiyiyosun ondanda istenmeyenler çıkınca kötü olmuş

ayy inşallah canım biliyorum o hisleri bende 59 lara düşünce tuhaf olmuştum

ben pastaneyi arayıp sipariş vermiştim canım
ayırttımmm
olsun ya oda yeter sana kalmamış olur hem

Al canım o ağrıyı çekmeye değmez ilaçla geçiyosa hiç bekleme

canım diğer rahatsızlıklarım için o kadar çok ilaç kullandım ki,ağrı kesiciyide kullanıp daha çok zarar vermek istemiyorum kendime,bide bu ilaçları kullandıkça ağrı eşiği yükseliyo diye okumuştum,ilerde daha çok hap kullanmak zorunda kalırım,kullandıklarımda fayda etmez diyede korkuyorum

ben eğitime gidiyorum eğilip gelicem.

eğitim şart doktorum

yalnız ben araba alcam diye hönkürdüm
adam korktuu sanırım yumuşatmaya çalışıyo

hee senin adam baya ucuza kapatmaya çalışmış olayı,uyanık

o gömlek süzülünce gözüne pek bi hoş gelmiş olmayasın.hönkürmenin sonucu gibi gelmedi bana
aman kızlar hönkürmek pirinc lapası gibi kime ne yapacagı belli olmaz lütfen denemeyin.

Valla bende metamı yeni öğrendim hayatımda ilk kez diyet yapıyorum böyle disiplinle ve de ilk kez bu süreye ulaştı.onun da etkisidir belki.bide kilo fazla ya kuzu ondandır.senin kilonda olsan zor gider
yoook bacım yok benim kilo fazlada olsa azda olsa ben hep böyleyim bu yüzden kaç kere pes ettim diyet yapmaktan kaç kere bıraktım ama bu sefer olsun 300 de olsa 500 de olsa razıyım devam edecem....

Geçende benim ki ayakkabı almış diyo bu sefer kampanyası bitmiş diye geçen hediye 2.ayakkabı varmış bana da almıştı bende hee öylemi iyi ozaman Buda benim sana sevgililer günü hediyem olsun ozaman dedim.ba ba ba uyanığa bak diyo.bende napayım mali müşavir olmaya alışıyorum yoktan vaaarr ediyorum dedim

akşam aynısını oğlumu yapıp eşime vermeyi düşündüm bende

ama olurmu bende yiycem pastadan eccük büyük boy aldım o yüzdennn

neeeee , kim geliyor Ausencia kaçayım ben

ay yok cnm , latife ediyorum tabiki yemem
eskiden paasta sevmezdim ben ama şimdi yasak ya onu bile çekiyor bazen cnm ama yemem
çünkü krıtik bir noktadıyım şu 6 ları pekiştirmem lazımm
çook ilginç kendime hayret ediyorum bu aralar hiçççç canım tatlı istemiyor artık..... sabahları iki kayısı size söz verdim diye yiyiorum hiç canım çekmiyor .... kızımla eşim akaşm neler yiyorlar tatlı olarak eskiden olsaaa ağzımın suyu akardı şimdi dönüp bakmıyorum bile hatta yerken kızıyorum onlara özellikle eşime yazık yazık onlar zararlı diyeee ... git kayısı hurma ye diyorum yani kendimi bi alkışlamak istiyorum .... yeter bu kadar çok sevdim kendimi )

bi dönem çooook baş ağrısı yaşadım acaba tatlı kriz dönemim bitti miii atlattım mı bu hastalığı aceppppp ????

cnm beyin 21 günde algılıyor unutuyor vs, migdede öyle 21 günü atlatınca o yiyecekleri canın çekmiyor
misal ben eskiden her çıkandan azcık,azcık yerim ama bugün lazanyanın kıymasından yedim
canım çekmedi bile
eskiden olsa canımmm çekerdiiii

evet beyin unutuyor pilav makarna ve ekmek içinde öyle ... artık hiç aklıma gelmiyor makarna önce haftada bir mutlaka canım çekerdi ......ekmek kokusunu beğenmiyorum artık cidden tuhaf oldum bugünlerde ....

inşallah canım ) Teşekkürler ....

bugün 3 mil lesli yapacammm spor olarak... acaba yarın ve perşembe hiç spor yapmasam mıııııı sanırım ağır çıkıyorum tartıda....
Ada spora ara vermek gerekir,hedefe ulaştığında vucut spora alisiyo ve sporu azaltincada kilo aliyosun o yuzden dengeli gitmekte fayfa var
Ama burda birisi demisti leslii kaslari fazla zorlamiyomus perşembe yapilabilirmis istersen

Ada spora ara vermek gerekir,hedefe ulaştığında vucut spora alisiyo ve sporu azaltincada kilo aliyosun o yuzden dengeli gitmekte fayfa var
Ama burda birisi demisti leslii kaslari fazla zorlamiyomus perşembe yapilabilirmis istersen
evet masummm demişti sanırım lesli yarında yaparım o halde ama perşembe hiç bişey yapmam zaten o gün lapa yapıyorum böyle tuhaf oluyorum o gün... sporsuz bir gün olsun perşembe ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…