Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

hadi burdanda yazayım ptesi yenge yemeğinden Sonra +200 olarak 81.5 geldim dünkü iki öğün sebze yoğurt olunca bugün -500 oldu bakalım 79 ü görmek çok çok istiyorum hani bu 79.9 fatmanur ablamın 99 u masumun 69 u gibi benim için 10 yıldır görmedim yaa 10 yıldır.ha bu arada ne hikmetse banada başladılar yeter böyle iyisin fazla verme demelere

ben neredeyse aglayacaktım valla 69.9 oldugunda hadi inşallah cnmmm
ahu bu 4 günlükte ne kadar gitti cnm senden ?

Al canım o ağrıyı çekmeye değmez ilaçla geçiyosa hiç bekleme

ben neredeyse aglayacaktım valla 69.9 oldugunda hadi inşallah cnmmm
ahu bu 4 günlükte ne kadar gitti cnm senden ?
Canım 1000 e yakın gitti tam ölçemedim çünkü 3.gün perşembeydi cuma spor yapınca sabit oldum 3.günde -800 Ve 4. Günde de eliptik yaptım yine -800 dü

eşim bana çiçek göndermiş hiç huyu deellldirrrr
sevgililerrr günü ben şok

hiç beklemiyordum pek önemsemeyiz , demekki özel günlerde sabahtan hönkürüyoruzzz
o gömlek süzülünce gözüne pek bi hoş gelmiş olmayasın.hönkürmenin sonucu gibi gelmedi bana
aman kızlar hönkürmek pirinc lapası gibi kime ne yapacagı belli olmaz lütfen denemeyin.

yalnız ben araba alcam diye hönkürdüm
adam korktuu sanırım yumuşatmaya çalışıyo
Haaa dabi dabi adam korkmuştur.benimki de 84 model mercedesini yaptırdı ya heryerini motoruna kadar sıfırladı komple boyattı etti geçen dedim araba yağ gibi olmuş tek rakibim Türk hava yolları diye.sonra bi akşam kv den peş peşe geldik akşam sana yetişemedim dedi çocuklar onun arabadaydı bende biraz o arkamda yetişemesin diye deli sürdüm arabayı hemde geceydi.sonra diyo ki biz sana başka bi araba alalım yaza sen buna binme diyo.tabi hergün şahincilerle kapıştığımı anlatıyom sen mercedesi bana verirsen hakkını veriyom falan diyodum adam bana başka araba almaya karar verdi geçen sene sevmiyom bunu istemiyom diyodum neyi var diyodu.ters adam anacım.

eşim bana çiçek göndermiş hiç huyu deellldirrrr
sevgililerrr günü ben şok

hiç beklemiyordum pek önemsemeyiz , demekki özel günlerde sabahtan hönkürüyoruzzz
Oyyy ne romantik masummmm kizzz.
Demekki seninki sürprizi caktirmamak icin sabah kavga.çıkarmış
Vayy enisteye bakkk.
Bende bizimkine takildim haniii hediye diye
Eceyi gösterip suna bi.kurdele takem de.gelem dio.
O benim hediyem bi.kereee didimmmm

ayyyyy ne güzel valla bir gün kaçamak artı bir gün diyet eksiiiii maşallah metabolizmaya bak heleeee ben hep diyet sabittt delirecem yaaaaa ..... vallaha bu güdüşle ben 69 oluncaya kadar sen 65 görürsün canım :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…