Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

dogacim, gule gule git canim, buseferlik gormemezlikten geliyorum seni..ama haftaya kesin eksilerde bekliyorum ona gore

cemrecim, taktim seni gozume..artik kurtulusun yok bende...fazlaliklarini vereceksin baska yolu yok..artik olmek var donmek yok

meyvecim gecmis olsun canim, senin dunyana bir goz atim hemen...umarim simdi daha iyisindir

amaninnnnnnnn :18:

meyvenull geçmiş olsun...

doğacım hastanedeydim tüm gün ayyy dünyama yazdım cok yorgunum size yazamadımm
okudum canım geçmiş olsun
kız olurda hani 200-300 gr filan gibi geliyor ama olsun naapim artı çıkmayımda

canlarımm bu akşam çok duramıcam bizim geleneksel çiğköfte partimiz var ve benim anneme yardım etmem lazım hepinizi çok seviyorum bu arada merak etmeyin çiğ köfte sevmem zaten

iyi geçiyo canım, direniyorum :)
hele bir direnme cemrecim...gerisini tamamlamiyorum sozumun ona gore...vallaha her yazdigini pur dikkat okuyorum..bir kacirdim de seni affetmemmmmmmseni obur takimlarin hepsine rezil ederim
canlarımm bu akşam çok duramıcam bizim geleneksel çiğköfte partimiz var ve benim anneme yardım etmem lazım hepinizi çok seviyorum bu arada merak etmeyin çiğ köfte sevmem zaten
tam aklimdan gecirdim, umarim yemez diye, ki cevabini yazmissin bile...uzak dur sevme zaten...aci acii o
çiğ köfte sevilmez mi yaw...

yok sevilmez..benentel dantel bir kizim...bogazimdan aci gecmez..gecerse hastalanirim vallahi

slm kızlar hiç biriniz beni merak etmediniz demi kaç gündür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…