Kirmizigul06
tutku2012
Azerikizi
doğacım hastanedeydim tüm gün ayyy dünyama yazdım cok yorgunum size yazamadımm
dogacim, gule gule git canim, buseferlik gormemezlikten geliyorum seni..ama haftaya kesin eksilerde bekliyorum ona gore
cemrecim, taktim seni gozume..artik kurtulusun yok bende...fazlaliklarini vereceksin baska yolu yok..artik olmek var donmek yok
meyvecim gecmis olsun canim, senin dunyana bir goz atim hemen...umarim simdi daha iyisindir
okudum canım geçmiş olsundoğacım hastanedeydim tüm gün ayyy dünyama yazdım cok yorgunum size yazamadımm
kız olurda hani 200-300 gr filan gibi geliyor ama olsun naapim artı çıkmayımdadogacim, gule gule git canim, buseferlik gormemezlikten geliyorum seni..ama haftaya kesin eksilerde bekliyorum ona gore
cemrecim, taktim seni gozume..artik kurtulusun yok bende...fazlaliklarini vereceksin baska yolu yok..artik olmek var donmek yok
meyvecim gecmis olsun canim, senin dunyana bir goz atim hemen...umarim simdi daha iyisindir
cemre nasıl geçiyor ekmek diyeti
azerim yazmis bak adresini hadi bakayim bir iki yap bakiim
canlarımm bu akşam çok duramıcam bizim geleneksel çiğköfte partimiz var ve benim anneme yardım etmem lazım hepinizi çok seviyorum bu arada merak etmeyin çiğ köfte sevmem zaten
okudum canım geçmiş olsun
kız olurda hani 200-300 gr filan gibi geliyor ama olsun naapim artı çıkmayımda
hele bir direnme cemrecim...iyi geçiyo canım, direniyorum :)
tam aklimdan gecirdim, umarim yemez diye, ki cevabini yazmissin bile...uzak dur sevme zaten...aci acii ocanlarımm bu akşam çok duramıcam bizim geleneksel çiğköfte partimiz var ve benim anneme yardım etmem lazım hepinizi çok seviyorum bu arada merak etmeyin çiğ köfte sevmem zaten
çiğ köfte sevilmez mi yaw...
slm kızlarhiç biriniz beni merak etmediniz demi kaç gündür
valla canım ben kaç gündür yoktum ki zaten.. yok muydun sen de??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?