dogacigim aman dikkat et battaniyeye falan sarin bak gecis mevsimindeyiz mazallah sende hasta olursun özletme kendini simdi bu aralar hastalik kol geziyor bol bol sicak cay falan ic
yav ne oluýor kizlar bu gunlerde herkes uzgun vede hasta toparlayin kendinizi bakalim hasta dedikce hasta olursunuz hadi bakayim herkes mukemmelim desin kilo problem degil kendinizi iyi hissedin yeter gerisi gelir
oy kiyamam minaverime sen yuruyemedin mi ?kaslk sende yerine lesli yap disari cik,madan oyle telafi et yuruyusunuhop hop hop hadi bir iki bir iki
iyi sayılırım yarının acısı yüreeeme çökdü
çok güzel ya kesin vermişindirya çok heyecanlıyım 1 haftadır hiç tartılmadım çok merak ediyorum ama hissediyorum gittiğini kiloların inşallh öyledir ama en az1 kilo gitmiş gibi bazıları farkedip sen kilo mu verdin diye sordular çok mutlu oldum
17 yaşında küçükde 14 yaşında kızoşumda 19 aylıkhııı anladım şimdi oğlun kaç yaşında?
ya hayatım öyle deme haftayada mutluluğu çöker yüreğine inşallah
hava kime bozuk atmadı ki bugün sen nerde yaşıyorsun canım?
bugün lapa diyeti yapiyorum,hic bir sey yemiycem bu yüzden.gecen cumayla grami gramina ayniyim.anlamadim gittikiz dun ben bugun sen misafir agirlayacaksin aman dikkat et fazla kacirma sakin ha yarin birinci olmaliyiz
ne soyleyecem kocama bacaklarimi cart diye ortadan ayirir beni haci yatmaza cevirir.o bitane patlatiyor ben haci yatmaz gibi ayaga firliyorum ayaga kalkmadin diye bidaha dovmesin diye
ya bu dügün kavgalarindan nefret ediyorum.bir kac pislik insanlarin en güzel gününü mahvetmek icin yemin ediyorlar galiba.Allah cezalarini versin insallah pisliklerbi cayda bana koy sicak sicak iceyim ne guzel dumani ustunde yav
gecmis olsun canim illet oluyorum bu dugundeki kavgalara benimde dugunumde cikmisti .dugunlerinn bir parcasi gibi herdugunde olmazsa olmazpis kavgacilar
amaniii sende hasta olma dogakendimi hiç iyi hissetmiyorum midem bulanıyor üşüyorum garul gurul sesler geliyor evde epeydir kaloriferler yanmıyorhavalarda bayaa soğuk elektrikli bi fayda etmiyor gibi yıkanayım dedim enerjinin suyunu kullanmışlar bilmiyordum girdim ılıkdan az sıcak ısınır heralde dedim salak gibi elektr açmak aklıma gelmedi orda üşüdüm çıktım evin içi malum benimde durum malum
google a 5 mile fat burn yaz,cikinca videolara tikla.ikinci siradakini yapicaksin.valla kalpler karşılıklıymış bende birine onu sorayım diyordum ne yazcam onun çıkması için gtsin yağlarım
azerim yazmis bak adresini hadi bakayim bir iki yap bakiimvalla kalpler karşılıklıymış bende birine onu sorayım diyordum ne yazcam onun çıkması için gtsin yağlarım
bugün lapa diyeti yapiyorum,hic bir sey yemiycem bu yüzden.gecen cumayla grami gramina ayniyim.anlamadim gitti
kiz Allah iyiligini versin emi.hani abiyi tanimasam gercekten dövüyormu acaba diycemde,yazigin agzi var dili yok.pamuk gibi adam beeee.
ya bu dügün kavgalarindan nefret ediyorum.bir kac pislik insanlarin en güzel gününü mahvetmek icin yemin ediyorlar galiba.Allah cezalarini versin insallah pislikler
amaniii sende hasta olma doga
google a 5 mile fat burn yaz,cikinca videolara tikla.ikinci siradakini yapicaksin.
aynennoh valla sen diğer kızlara göre rahatsın o zaman baksana birinin sevgilisi birinin kocası
aman cnm en korktuğum şey bu havalarda deniz yolculuğuvalla istanbulda da lodos var, acayip yağmur yağıyor.. sabah deniz otobüsü ile gelirken epey bir salladı valla
ya ne güzel benimki hep köstek hep köstekbenim kocam da rahattır, hiç karışmaz bana.. aksine motive olduğumu görünce hoşuna gidiyor.. sesim çıkmayınca anlıyor, kaçıncı olacaksınız bu hafta diye takılıyor bana arada..
hasyalıkta olur o kadar..haftaya telafi edersin cnm..bende sürpriz rakamlar varrtünaydııın hepinize kızlaaar...
yarın kilo bildirme günü ve benim bu haftam kötü geçti, sanırım ilk kez artıda olabilirim biraz da olsa.. sizden af diliyorum şimdiden öyle birşey olursa diye..
S lm kızlar nevar neyok
yazdiklarini okuyunca aklima seytan kotu seyler geldi :78::78::78:kiz dun ben bugun sen misafir agirlayacaksin aman dikkat et fazla kacirma sakin ha yarin birinci olmaliyiz
ne soyleyecem kocama bacaklarimi cart diye ortadan ayirir beni haci yatmaza cevirir.o bitane patlatiyor ben haci yatmaz gibi ayaga firliyorum ayaga kalkmadin diye bidaha dovmesin diye
cemrecim, ben seni yerden yere vurmazsam sen kendini hic dusunmeyeceksin..oyuzden benden kurtulusun yokkaptanım sen de beni yerden yere vurdun yaw. çok iyi geçti dün, 2. günümde de azimliyim, çünkü sabah tartı beni çoook mutlu etti :)
merak etmeyin...
:78::78::78:yok kız normal her genç kızın başına gelebilir
günaydın canım
GÜNAYDIIIIIIIIIIIINN
kırmızım sen çok yaşa yaa..sen alıcı gözüyle bak etrafına elbet vardır gönlüne göre biri..
Ahh hic sorma ganfedim..kadinlar baslatmis, erkeklerde girmis..sonrada dugunu karsi tarafin kocasi basmis..neler neler iste...annemde uzuntuye gelemez hemen nallari diktibi cayda bana koy sicak sicak iceyim ne guzel dumani ustunde yav
gecmis olsun canim illet oluyorum bu dugundeki kavgalara benimde dugunumde cikmisti .dugunlerinn bir parcasi gibi herdugunde olmazsa olmazpis kavgacilar
sikma canini...once saglik gelir..sende bizi haftaya kurtarirsin insallahtünaydııın hepinize kızlaaar...
yarın kilo bildirme günü ve benim bu haftam kötü geçti, sanırım ilk kez artıda olabilirim biraz da olsa.. sizden af diliyorum şimdiden öyle birşey olursa diye..
bende rahatim bende.oh valla sen diğer kızlara göre rahatsın o zaman baksana birinin sevgilisi birinin kocası
bende aksam yurumeye calisicam minaverim...guya sabah uyuyacaktim..kotu haber alinca uykum dagildi..insanlar nekadar iki yuzluya havalar böyle bulanık şiddetli yağmurlu olunca içim kararıyor karanlık her taraf inşallah akşama dururda bende akşam yürüyüşüme giderim
ama neguzel destek aliyorsun frangicim..birde kaba saba biri olsaydibenim kocam da rahattır, hiç karışmaz bana.. aksine motive olduğumu görünce hoşuna gidiyor.. sesim çıkmayınca anlıyor, kaçıncı olacaksınız bu hafta diye takılıyor bana arada..
evet malesef desteksiz olmuyor minavercim..yanliz insan bazen birakmak istiyor ama destek alinca ful devam ediyorinsana birisi destek olduğu zaman ne kadar güzel motive oluyor bizim ailede sen kilolu değilsin diyip beni sinir ediyorlar benim gözümden bakmıyorlar olaya o yüzünden burda birlikte motive olmak çok güzel
saglik once gelir canim..iyiki vurunmussun..birkac gune kadar gecer agrisisağlık ocağından aradılar dün aile hekimi kendine bağlı olan bütün çocukları görmek istiyomuş ben sağlık ocağına gitmiyorum hiç.neyse gidim bari dedim..sabah gittik oğlumu muayene etti benimde doğumdan sonraki tetanoz aşım vardı onu vuralım dedi..ağrı yaptığı için istemedim oğlum kilolu çünkü taşıyamam dedim..ertelemenin anlamı yok dedi dr da mecbur oldum aşımı..kolummm çok ağrıyo oğlumuda mecbur kaldırıyorum taşıyorum..ölüyorum kolumdan:85::85:
doğaa hani bana selaaam
dur kız kızma hemennasıl gidiyor diet kırmızım duymasında ben aynı gibiyim sen ne zaman doğum yapmıştın bana tetanoz falan demediler 19 aylık benim kızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?