Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

aaahhh aaah o benim hayalimde körolasıca işten izin alamıyorum

çok güzel ya kesin vermişindir
hııı anladım şimdi oğlun kaç yaşında?
17 yaşında küçükde 14 yaşında kızoşumda 19 aylık
ya hayatım öyle deme haftayada mutluluğu çöker yüreğine inşallah

inşallah öylede olması lazım :44:

bugün lapa diyeti yapiyorum,hic bir sey yemiycem bu yüzden.gecen cumayla grami gramina ayniyim.anlamadim gitti

kiz Allah iyiligini versin emi.hani abiyi tanimasam gercekten dövüyormu acaba diycemde,yazigin agzi var dili yok.pamuk gibi adam beeee.

bi cayda bana koy sicak sicak iceyim ne guzel dumani ustunde yav

gecmis olsun canim illet oluyorum bu dugundeki kavgalara benimde dugunumde cikmisti .dugunlerinn bir parcasi gibi herdugunde olmazsa olmazpis kavgacilar
ya bu dügün kavgalarindan nefret ediyorum.bir kac pislik insanlarin en güzel gününü mahvetmek icin yemin ediyorlar galiba.Allah cezalarini versin insallah pislikler
amaniii sende hasta olma doga
valla kalpler karşılıklıymış bende birine onu sorayım diyordum ne yazcam onun çıkması için gtsin yağlarım
google a 5 mile fat burn yaz,cikinca videolara tikla.ikinci siradakini yapicaksin.

valla kalpler karşılıklıymış bende birine onu sorayım diyordum ne yazcam onun çıkması için gtsin yağlarım
azerim yazmis bak adresini hadi bakayim bir iki yap bakiim

hahahahahaha kimsenin ciddiye aldigini sanmiyorum bu dayak isini adam beni gorunce masanin altina saklaniyor zavallim ne sakliyacam adamdan zaten ne halt ettigimi kendim anlatiyorum ben anlatmasam benim sipalar anlatir doganin dedigi gibi sipalar annelerini cok dusunurler

oh valla sen diğer kızlara göre rahatsın o zaman baksana birinin sevgilisi birinin kocası
aynenn
valla istanbulda da lodos var, acayip yağmur yağıyor.. sabah deniz otobüsü ile gelirken epey bir salladı valla
aman cnm en korktuğum şey bu havalarda deniz yolculuğu
benim kocam da rahattır, hiç karışmaz bana.. aksine motive olduğumu görünce hoşuna gidiyor.. sesim çıkmayınca anlıyor, kaçıncı olacaksınız bu hafta diye takılıyor bana arada..
ya ne güzel benimki hep köstek hep köstek
tünaydııın hepinize kızlaaar...
yarın kilo bildirme günü ve benim bu haftam kötü geçti, sanırım ilk kez artıda olabilirim biraz da olsa.. sizden af diliyorum şimdiden öyle birşey olursa diye..
hasyalıkta olur o kadar..haftaya telafi edersin cnm..bende sürpriz rakamlar varr
S lm kızlar nevar neyok

slmmm cnm benim..görüşemiyoruz hiç özledim senii

sağlık ocağından aradılar dün aile hekimi kendine bağlı olan bütün çocukları görmek istiyomuş ben sağlık ocağına gitmiyorum hiç.neyse gidim bari dedim..sabah gittik oğlumu muayene etti benimde doğumdan sonraki tetanoz aşım vardı onu vuralım dedi..ağrı yaptığı için istemedim oğlum kilolu çünkü taşıyamam dedim..ertelemenin anlamı yok dedi dr da mecbur oldum aşımı..kolummm çok ağrıyo oğlumuda mecbur kaldırıyorum taşıyorum..ölüyorum kolumdan:85::85:

selam kizlarrr ben geldimm...gavur kadin eve gitti bende rahat rahat girebilirim artik ...

kizlar Minaveri oylamaya sunuyorumm

takima katilmasin diyenler lutfen simdi konussun, yoksa ebediyyyen sussun
ayni nikah kiayr gibi oldu
katilsindiyenler alttaki listeye nickini yazsin

Kirmizigul06
Azerikizi

simdi gecmise daliyorum...bekleyin beni

Kirmizigul06
Azerikizi
doga3

katılsın beyaaa

kızlar bizim işyerinin işi olmayan alt yüklenicinin işini 2 saatdır biz yaptık bilmiyorlar sgk nın sitesinede iyidileklerimde bulundum 1 saatlık işi 2 saatda zor yaptık şimdilik bitti

yazdiklarini okuyunca aklima seytan kotu seyler geldi :78::78::78:
kaptanım sen de beni yerden yere vurdun yaw. çok iyi geçti dün, 2. günümde de azimliyim, çünkü sabah tartı beni çoook mutlu etti :)

merak etmeyin...
cemrecim, ben seni yerden yere vurmazsam sen kendini hic dusunmeyeceksin..oyuzden benden kurtulusun yok
yok kız normal her genç kızın başına gelebilir

günaydın canım
:78::78::78:
GÜNAYDIIIIIIIIIIIINN

kırmızım sen çok yaşa yaa..sen alıcı gözüyle bak etrafına elbet vardır gönlüne göre biri..
bakiniyorum ama bu halde beni kim neyaptin
encokta annemler icin uzuluyorum, torun istiyoruz artik diyorlar..bizimde hakkimiz diyorlar icime batiyor
bi cayda bana koy sicak sicak iceyim ne guzel dumani ustunde yav

gecmis olsun canim illet oluyorum bu dugundeki kavgalara benimde dugunumde cikmisti .dugunlerinn bir parcasi gibi herdugunde olmazsa olmazpis kavgacilar
Ahh hic sorma ganfedim..kadinlar baslatmis, erkeklerde girmis..sonrada dugunu karsi tarafin kocasi basmis..neler neler iste...annemde uzuntuye gelemez hemen nallari dikti
tünaydııın hepinize kızlaaar...
yarın kilo bildirme günü ve benim bu haftam kötü geçti, sanırım ilk kez artıda olabilirim biraz da olsa.. sizden af diliyorum şimdiden öyle birşey olursa diye..
sikma canini...once saglik gelir..sende bizi haftaya kurtarirsin insallah
oh valla sen diğer kızlara göre rahatsın o zaman baksana birinin sevgilisi birinin kocası
bende rahatim bende..ama kocis olsada beni yanliz birakma dese
ya havalar böyle bulanık şiddetli yağmurlu olunca içim kararıyor karanlık her taraf inşallah akşama dururda bende akşam yürüyüşüme giderim
bende aksam yurumeye calisicam minaverim...guya sabah uyuyacaktim..kotu haber alinca uykum dagildi..insanlar nekadar iki yuzlu
benim kocam da rahattır, hiç karışmaz bana.. aksine motive olduğumu görünce hoşuna gidiyor.. sesim çıkmayınca anlıyor, kaçıncı olacaksınız bu hafta diye takılıyor bana arada..
ama neguzel destek aliyorsun frangicim..birde kaba saba biri olsaydi
insana birisi destek olduğu zaman ne kadar güzel motive oluyor bizim ailede sen kilolu değilsin diyip beni sinir ediyorlar benim gözümden bakmıyorlar olaya o yüzünden burda birlikte motive olmak çok güzel
evet malesef desteksiz olmuyor minavercim..yanliz insan bazen birakmak istiyor ama destek alinca ful devam ediyor
saglik once gelir canim..iyiki vurunmussun..birkac gune kadar gecer agrisi

dur kız kızma hemennasıl gidiyor diet kırmızım duymasında ben aynı gibiyimsen ne zaman doğum yapmıştın bana tetanoz falan demediler 19 aylık benim kızım

kızmam cnm bnm..ben aralıkta doğum yaptım cnm 2 doz hamileyken vuruldum 3. doz doğumdan sonraydı ihhmal ettim hep bugün vuruldum..4. doz 1 yıl sonra..
diet süper gidiyor yarın güzel rakamlarla burdayım inşallah..sende spor yap akşam 5 ml leslie yaap bol yeşil çay iç yarına kadar farketsin biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…