Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Rica ederim allahtan ikisini de beceriyorum bu kadar kiloma rağmen belimin inceliğini hulohopa borçluyum

Hadi ya , azıcık kıskandım ama belli etmeme gayreti içindeyim :)

Olsun bende huluhopsuz bel döndürür , kondisyon bisikletine binerim

Ahhh be mimummm , Mr.değnekte böyle kandırıyor beni ... her yerden gitti ..elbet sırada bel göbek var , onlar duracak ... kemiklerin gitmeyecek herhalde diğer yerlerden diyor .
Tabii o daha bilimsel anlatıyor da bu ausca

bende öyle bir kilo almışım ki nasıl kalın geliyorum hala hiç kilo vermemişim gibi.. ama bakalım 69 ları görünce de böyle hissedecek miyim

Ahhh be mimummm , Mr.değnekte böyle kandırıyor beni ... her yerden gitti ..elbet sırada bel göbek var , onlar duracak ... kemiklerin gitmeyecek herhalde diğer yerlerden diyor .
Tabii o daha bilimsel anlatıyor da bu ausca

ayy ben köprücük kemiklerimm çıksın istiyorum yaa.
hani beeyle gömlek neyin giyince çıksınlar ortaya..
sanırım arızayım

Bak ya yine bir ayakta alkışlama nasihatı

bende öyle bir kilo almışım ki nasıl kalın geliyorum hala hiç kilo vermemişim gibi.. ama bakalım 69 ları görünce de böyle hissedecek miyim

Verdikçe veresi gelmek , verdikçe kilolu hissetmek diye bir şey var ya onun içindeyim şu an .

2016 Ocak 90 kilo iken biri bana 70 teklif etse ...varım leeen varım derdim , utanmadan soruyor musun şimdi diyetteki kadın şımaraklığı...
sende 69 ol ..önce bi sevinç yaşa ....sonra yine bir yerlerin kalın gelecek

ayy ben köprücük kemiklerimm çıksın istiyorum yaa.
hani beeyle gömlek neyin giyince çıksınlar ortaya..
sanırım arızayım

Benim aradığınız köprücük kemiklerine ulaşılamıyor ...yolda hendek çalışması var diyoooo şerimm

evet bu bir hareket ama bir de şınav pozisyonunda dur ayaklarını öne doğru çek karnın nasıl ağrıyor varya mikemmel

Deneyeceğim , sekiz olmadan başarabilirsem

Spor öncesi ve sonrası _700 öyle mi.
Ben oynamıyom yaaaaa.1 saat 5 mil yapiyom bana misin demiyo. Azcık terliyorum oda terlemek denirse

Kaptaanın terini ıskanmaaak yok , sen adanınkini kıskan

metonu seveyim be ablam spordan kopmadığın müddetçe almazsın ... ocak da 90 kg olmak çok çok iyisin şu an yarısısın valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…