Rica ederim allahtan ikisini de beceriyorum bu kadar kiloma rağmen belimin inceliğini hulohopa borçluyum
kaptanım bu arada ısındıktan sonra yapılacak bir kaç crossfit hareketi ile belini inceltebilirsin... video bulmaya çalışayım ama bulamazsam da burpee hareketi varya şınav pozisyonu gibi eğiliyorsun sonra ayaklarını çek koşar gibi anlatabildim mi bilmiyorum
Ahhh be mimummm , Mr.değnekte böyle kandırıyor beni ... her yerden gitti ..elbet sırada bel göbek var , onlar duracak ... kemiklerin gitmeyecek herhalde diğer yerlerden diyor .
Tabii o daha bilimsel anlatıyor da bu ausca
Ahhh be mimummm , Mr.değnekte böyle kandırıyor beni ... her yerden gitti ..elbet sırada bel göbek var , onlar duracak ... kemiklerin gitmeyecek herhalde diğer yerlerden diyor .
Tabii o daha bilimsel anlatıyor da bu ausca
Oda olur evt ınş istediğin görünüme tez zamanda kavusursun :)Hadi ya , azıcık kıskandım ama belli etmeme gayreti içindeyim :)
Olsun bende huluhopsuz bel döndürür , kondisyon bisikletine binerim
ayy ben köprücük kemiklerimm çıksın istiyorum yaa.
hani beeyle gömlek neyin giyince çıksınlar ortaya..
sanırım arızayım
Yaaa lütfen ardında bisey aramadan mutlu olun.
Hem kendiniz için hem eşiniz için yaptığı güzelliklerde altta yatan sebep aramayın.tadini çıkarın.
Ben de yedim içtim az kestireyim çocukları almaya gideyim dedim yatamadim 3 mil leslie yaptım. Yoruldum.nasil gidecem okula derken eşim aradı geliyorum bisey lazım mi demez mi.ayy bana günü hediyesi oldu.cocuklari okuldan al dedim hat hat dedi .Allahim başka dua edeydim.
bende öyle bir kilo almışım ki nasıl kalın geliyorum hala hiç kilo vermemişim gibi.. ama bakalım 69 ları görünce de böyle hissedecek miyim
ayy ben köprücük kemiklerimm çıksın istiyorum yaa.
hani beeyle gömlek neyin giyince çıksınlar ortaya..
sanırım arızayım
evet bu bir hareket ama bir de şınav pozisyonunda dur ayaklarını öne doğru çek karnın nasıl ağrıyor varya mikemmel
Spor öncesi ve sonrası _700 öyle mi.
Ben oynamıyom yaaaaa.1 saat 5 mil yapiyom bana misin demiyo. Azcık terliyorum oda terlemek denirse
Bak ya yine bir ayakta alkışlama nasihatı
Verdikçe veresi gelmek , verdikçe kilolu hissetmek diye bir şey var ya onun içindeyim şu an .
2016 Ocak 90 kilo iken biri bana 70 teklif etse ...varım leeen varım derdim , utanmadan soruyor musunşimdi diyetteki kadın şımaraklığı...
sende 69 ol ..önce bi sevinç yaşa ....sonra yine bir yerlerin kalın gelecek
Bende terlemiyorum ammaaa sauna esofmanlari giyince sauna kemeri takinca terliyorum...sporla ilgili bi yazı bulup paylastim okudun mu canim..Yarın bende gidip tiroid hormonu alıp şakir şakir terlemezsem
Allah kavustursun canımBen hayatımın anlamı kocişimden ayrı ilk sevgililer günümü geçiriyorumcok bedbahtım çok özledim aşkımı ki ben
aynı arızadan bende de var... en sevdiğim şey köprücük kemiklerim
aynı arızadan bende de var... en sevdiğim şey köprücük kemiklerim
senin çıkıktır ki zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?