Hemde nasıl anlatamammmm
Güzel olmuş pamuğum ...
Hele lapadan sonra,ne güzel gelmiştir :))
Iyi eglenceler canimKızlar ben henüz gidemedim
Yılbaşında denediğim elbiseleri tekrar denedim daha güzel oldu ama bilmediğim bi ortam olduğu için dar paça kot, sığın gömlek topuklu ayakkabı giydim
Eşimin bi arkadaşı vardiye bilkent te bir yerde sahne alıyormuş o aramış burdayım diye bi gidip bakalım nasılmış çok yememeyi ümit ediyorum
Yaptım ablam.yumurtali yaptımYumurtali yap veroo..
Çok merak ettim sonucunu inşallah iyi olur menü güzelPortakal diyeti 3. Gün – 14.02.2017
KALKINCA :
Bir bardak limonlu ılık su
KAHVALTI :
1 portakal
1 dilim peksimet
1,5 haşlanmış yumurta
2 dilim pastırma
3 lokma kavurma
Yeşilçay
ÖĞLE :
2 su bardağı yoğurt ( zencefil zerdeçal tarçınlı )
½ haşlanmış yumurta
ARA : sütlü nescafe, 2 mini hurma, 1 peksimet
ARA : 1 yk yoğurt, 1 ısırık taze soğan ( susamak için )
AKŞAM :
Hindi ızgara
1 kase acı biberli – taze soğanlı yoğurt
Ara : 2 fincan çay, 2 minik hurma
( Hakkım olan 2 portakal, ve 1 peksimet yerine 4 mini hurma ekledim )
portakal : 47 kcal, kuru incir : 50 kcal, kuru hurma : 40 kcal., etimek : 36 kcal
Ek : 3 lokma kavurma, 2 dilim pastırma, bir lokma kuru soğan, yarım çay bardağı kadar süt
SU : 3 Lt.
Fazladan 30-50 kcal almışım ama dün ve ilk gün yaşadığım o baş ağrısından bugün eser yoktu
Ortim cok iyi gidiyosun, sporunuda yapmışsınIyi akşamlar kızlar bugünkü menumu yazayım önce
Sabahçörek otu yağı 2dilim kepek ekmeği ile tost roka maydanoz tere
Ara sade kahve
Öğle 2kepce tavuk çorbası pırasa yoğurt
Ara 1portakal 1bardak ayran
Aksam 2kepce tavuk çorbası salata yoğurt
Su 2,5 litre
Spor 45 dakika yürüyüşbegum75 Ausencia Ahu060812
Allah kavustursun canım Ohhh temizliği de yapmışsın ellerine sağlıkSelam kizlar gelemedim bi türlü..esimi gonderdim yaban ellere 2 hafta tatil yapacak. O gitmisken hemen halilar yikanmaya nefret eder halisiz evden firsat bu firsat bahar temizligi erken olacak bu yil. Bugun yogurda es erme gunum sabah kalktim direk dolaba yüzümü bileyikamadan yogurt yedim yani :)oglende activia..200 gr gitmis bu sabah tartisinda düz 76 olmus..75 i gorsem saclari kestirecem rapunzel oldum ayni..
Eşim sırf bende kullanabileyim diye otomatik vites aldı ama cesaret edemiyorum bir türlüGeçenlerde yıne bi kadın surucu arkamda geri gekigorum. Manevra yapip çıkacağım sokaktan kadin.bi kornaya asiliyor.
Birde el kol hareketi cekiyor.
Yemin ederim eşim durdurmasa yolacaktim sari.ciyani
Benzerlerini bende yaşadım yani.
Kadın sürücü şöyle böyle diyorlar da haklılar belki ama bizde kadiniz.yani.
Genellemeler hayir
Ayy canım ıspanak çekti yarın bende yapayım ben Yoğurtlu seviyorumAksamà ıspanak var. Bir de mercimek çorbası düşünüyorum sebzeli yapem. De şu ıspanagi pirinçli yoğurtlu kiymali yemek mi yapsam. Yumurta li mi yapsam kizlar
Bende çok severim yoğurtu her an yiyebilirimBelki 3.gun sonu burden gidecek kilo..yap bakalim belli mi olur..ama bak yogurt diyeti buldum bize ama ben light sevmiyorum kendi yaptigimi yerim..
http://diyetlerim.org/acil-kilo-vermek-icin-yogurt-diyeti/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?