3 gündür yoktum
niye uzaklastirma aldin sen bakim???bir arkadas geldi bildirdi uzaklastirma aldigini 3gun..birdahada girmeyince niye gelemedigini soramadimda..sen anlat bakalim ne oldu. diyet nasil???
slm kızlarhiç biriniz beni merak etmediniz demi kaç gündür
cnm bir gelinlik yarışması başlatmıştım onu bir kaç topikte söledim yarışma var diye yasakmış meğer o yüzden 3 gün uzaklaştırma verdiler cezamı cektim ve geldim sabah kalkar kalkmaz tartılcam ama benden anca gram gider cnm yaaa 56lara geldim zaten kolay gitmio artık azaldı yaa fazlalıklar :26:
ohhh cnm bnmhic merak etmez olurmuyuz?bildirim yapti arkadasin,bende sordum nolduki diye ama cevap gelmedi.ama Allah'tan yarina yetistin.
hic bozmadan devam ettinmi diyetine, yoksa nasil olsa uzaklastirma aldim deyip saldinmi kendini???
hadi ben yatiyorum kizlar..hepinizi cokkk opuyorum..yarin guzel sonuclar bekliyorum hepinizden..yarin paylasim listeside bizde...ben 2den sonra ugrarim anca..nasil olsa 4de kadar vaktimiz var..liste size amanet..kardes takimlarimizin listelerini onaylamayi unutmayin ben yokken..bol sanslar..guzel sonuclar insallah
merak etmez olurmuyuz arkadaşın söyledide nedeni ni söylememiştislm kızlarhiç biriniz beni merak etmediniz demi kaç gündür
daha çok yatarsın sıcak yatakdakizlar yataga girmistim, ama listeyi koymadim diye sizler icin geri ciktim sicacik yatagimdan...sizler icin nekadar fedakarlik yapiyorum bakin, bilin kiymetimi bilin
çiğköfteeeeeee yenmezmi kız hele gerçek yapayımda sende yemeeekaptanım senden tırstım ben yaw :)
çiğköfteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...
yarın sabah güzel bi sürpriz yaparım inşallah...
** 7.TAKIM 202. Etap**
tutku2012 (61/
cemre2010(58.8/
ceyce(78.7/
saferan(130.9/128.5/2.4/1.83%)
azerikizi(57.6/
kirmizigül06(93.7/
doga3(94/
frangipani(68.3/
ganfed(58.8/
Julia__(56.5/
Minaver(63/ (yeni uye)
7.TAKIM TOPLAM KILO (758.3/
günaydın kızlar ....öncelikle dün evde olmadığımdan uğrayamadım çok işim vardı mazeretimi kabul edin.....
veeee verdiğim kilo tam 2.4..............bu aldığım en iyi sonuçlardan biri o kadar durakladıktan sonra haketmiştim ama....
şekerler günaydınnnn
saferanım tebrikler canımm
ee yokmu baska kilo bildirenn bakimmm
günaydın kızlarrrrrrrrr
** 7.TAKIM 202. Etap**
tutku2012 (61/
cemre2010(58.8/
ceyce(78.7/
saferan(130.9/128.5/2.4/1.83%)
azerikizi(57.6/
kirmizigül06(93.7/
doga3(94/92.9/1.1/%1.17)
frangipani(68.3/
ganfed(58.8/
Julia__(56.5/
Minaver(63/ (yeni uye)
7.TAKIM TOPLAM KILO (758.3/
ohhh maaşallah doğaaam.......hadi kızlar koparalım bu hafta olayı.....
bu yazın en çıtır takımı olalııım....
oyy oyy oyy sen hastamı oldn kıyamam ben sanaa
doğacım gecmiş olsun..
sende süper vermişsin hadi bakalım gelsin 1. likk kaldıralım kupamızı
ohhh maaşallah doğaaam.......hadi kızlar koparalım bu hafta olayı.....
bu yazın en çıtır takımı olalııım....:
hadi kızlar sizde iyi haberler verinde derece girelim92 yi accık ucundanda olsa gördüm
ayda 3 birincilik bekliyorum sizlerdennn
kupa kaldıralımmm
hadi kızlar sizde iyi haberler verinde derece girelim92 yi accık ucundanda olsa gördüm
bu gün kutlama yapcazzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?