Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kızlar benim tel kafayı yedi herhalde kusura bakmayın kaçkere alıntılamışım
benim diyet yapamam ragmen kilo gitmiyor bir sorun var galiba bariz incelme var fakat çok zor oluyor kilo vermem sorun nerde bilemiyorum bırakmıştım bir ara yine başladım saglıklı beslenmeye

Yaa madonnam kontesim tuzsuz olmadı beni çok zorladı hani tuz atsam olacaktı da işte böyle 3 öğün özellikle sabah çok zorluyo sabah bi heves attım fotoyu ama zorlandım hep yerken
Kız ahu benimde icimde etimek ve portakal ağacı çıkacak.
Peynirli balli kahvaltimi ozledim..

Ortim cok iyi gidiyosunsporunda menunde
Bitek aksamki mercimek ten korktum çünkü dünkü bakliyat tan mi bilmem ben bugün çok şiş dolandim
Sağol canim şimdilik çok şişlik yapmadi gibi ama
Eski Türk filmlerine bayılırım kaç defa izlersem izleyeyim hiç bikmam

İçine limon siksak az kornison atsak olurmu ki acep
Limon hiç iyi gitmedi turşu olsa kurtarır ama detoks olmaz tuz olunca diye atmadım içine
Lapa yapacak arkadaşlar ben sabah öğlen yiyemedim hiç akşam içine bir tatlı kaşığı kadar yazdan hazırladığım kozlenmis biber patlıcan ve domatesle hazırladığım acili sostan koydum salatayı da ayrı yedim biraz daha az iğrenç oldu

İyi akşamlar arkadaşlar menümü yazayım

Sabah 1 i sirkeli 2 bardak su

Kahvaltı 1 haşlanmış yumurta peynir 1 tatlı kaşığı bal 5 zeytin 1 ceviz 4 badem

Öğlen 1 kase mercimek çorba et sote yoğurt salata

ARA Yeşilçay

Akşam tonbalıklı salata ve 3 adet form bisküvi
Su 2.5 litre
Spor 200 bel simidi hareketi

Bende közlenmiş biber koyacaktım lakin yoktu evde hatta yeşillik bile yokmuş öyle uyduruk bi salata oldu benimki bende tecrübe ettim başka yolar deniycem bidahakine

Bende közlenmiş biber koyacaktım lakin yoktu evde hatta yeşillik bile yokmuş öyle uyduruk bi salata oldu benimki bende tecrübe ettim başka yolar deniycem bidahakine
Yaaa aslinda sabahi atlatsak yiyebilsek diger ogun yeniliyor benim ki sabah kahvalti yok diye sizlanmam...aksama keyifle yemistim ben...

Güzel menu canım Tebrikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…