Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ay ablam yaaa üzüldüm şimdi kesin strestendir senin o ablaların da çalışmıyorlardır sanırım çünkü benim annemde 43 yaşında menapoza girdi teyzem ondan 15 yıl sonra hayırlısı ne deyim
Yarin kilonu yaz canim sabahtan merak ettim..yapacam buyuk ihtimalle ama son daha yapmam gibi...peynirsiz gune baslamak zor yawww
tamam canım bende karar vercem yarın yapıp yapmamaya da yarın mangala misafirler gelecek şehir dışından bilemedim o yüzden

Şahsi fikrim
Yapma yapma yapma
Bir dost

Güzel arselkam , belki biraz,akşam mercimeğinin şişi olur ...

Owwww perş. ve mangal misafiri ve pro seni şişiyordu di miiii ?

79.9 .... 14 şubat ....

Ortim cok iyi gidiyosunsporunda menunde
Bitek aksamki mercimek ten korktum çünkü dünkü bakliyat tan mi bilmem ben bugün çok şiş dolandim

Güzel arselkam , belki biraz,akşam mercimeğinin şişi olur ...

Owwww perş. ve mangal misafiri ve pro seni şişiyordu di miiii ?

79.9 .... 14 şubat ....
Tabiki de yemiycem kaptaniçem hakkımı alıp dolaba koyup cuma öğlen yiycem misafirler çakmasın diye de mangal başında majoşistlik yapıcam kendime işkenceee

Bende mi yapsam lapa yaaa... misss gibi salataydı ahunun ki
Ay pirinç salatası gibi boooyle.miss.gibi geldi banada.,

Bizim tv ile hiç aramız yok canım akşamlari 1-2 saat ancak açık o zamanda belgesel kanalları yada spor genellikle
Bizde izlemiyoruz.
Ya yabancı dizi yada varsa film yada belgesel.
Bu ara onada pek fırsat yok ya kizimizdan,,
Ama rastlarsak mutlaka kemal sunal yada eski türk filmlerine kesimn takılıyoruz..
r

@Dersaadet_ bu arada mesajını alıntıdan okudum arada kaçırmışım seni tebrik ediyorum hem de ayakta alkışlıyorum o dönmeyeceğimleri gururla okudum gözümde sahnede ayakta duran bi Saadet ve gazetecilerin sorularını bi sağa bi sola bakarak cevaplayan dönmeyeceğim diye kararlılıkla konuşan Saadet canlandı valla gözümde yükseldin canım benim maşallah Bol bol la havle çek çok rahatlayacaksın senin gibi bi arkadaşım vardı öyle yaptı unuttu şimdi başkasıyla evli mutlu çocuklu darısı sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…