Ayyyy çok güldüm beeeeenYapma bacım get o ne yaaaa
Ay ablam yaaa üzüldüm şimdi kesin strestendir senin o ablaların da çalışmıyorlardır sanırım çünkü benim annemde 43 yaşında menapoza girdi teyzem ondan 15 yıl sonra hayırlısı ne deyimMerhaba hanımlar bugün dr @kelebekolacam sözünü dinleyip kadın doğuma gittim bir sürü tahlil falan ultrasyon falan
Sonuçlara göre menopoz a girmişim diğer değerletim iyi çıktı doktor ilaç verip vücüdunun düzenini bıxmayalım dedi eğer dayanamayıp etrafa falan çatıyosan veteyim dedi bende yok bu karda kışta gece camı açıp öyle uyuyorum onada katlanır ım dedim
Vucudun kilo açısından yavaşlayabilir dedi ayyy inşallah yaşamam öyle etkiler
Neyseki kansızlığım düzelmiş vucudumdaki vitaminler iyiymiş
Ne diyelim hayırlısı artık
tamam canım bende karar vercem yarın yapıp yapmamaya da yarın mangala misafirler gelecek şehir dışından bilemedim o yüzdenYarin kilonu yaz canim sabahtan merak ettim..yapacam buyuk ihtimalle ama son daha yapmam gibi...peynirsiz gune baslamak zor yawww
45 e gireceğim canım
Genetik değil benden 4 ve 8 yaş büyük ablalarııım girmrdi maşallah
Et et fena vallahiAy çok merak ettim su lapayi.heee
Şahsi fikrimAy ablam yaaa üzüldüm şimdi kesin strestendir senin o ablaların da çalışmıyorlardır sanırım çünkü benim annemde 43 yaşında menapoza girdi teyzem ondan 15 yıl sonra hayırlısı ne deyim
tamam canım bende karar vercem yarın yapıp yapmamaya da yarın mangala misafirler gelecek şehir dışından bilemedim o yüzden
Canim sıkıntısiz atlatirsin inşallahYarin kilonu yaz canim sabahtan merak ettim..yapacam buyuk ihtimalle ama son daha yapmam gibi...peynirsiz gune baslamak zor yawww
Iyi geceler bugün ki menum
Sabah 2dilim kepek ekmeği ile peynirli tost
Öğle 2kepce tarhana çorbası Brokoli pırasa havuç kavurması üzerine yoğurt
Ara 1 şekersiz nescafe tansiyon düştü yine yeşil çay içmeye korktum
Ara yarım portakal 2ceviz yarım avuç leblebi
Aksam 2kasik tavuk dolmasınin tavuklu kısmı 2kasik yeşil mercimek çorbası salata yoğurt
Su 3litre
2bardak zencefilli limonlu elma çayı
Spor 45 dakika yürüyüşbegum75 Ausencia Ahu060812
Ay ablam yaaa üzüldüm şimdi kesin strestendir senin o ablaların da çalışmıyorlardır sanırım çünkü benim annemde 43 yaşında menapoza girdi teyzem ondan 15 yıl sonra hayırlısı ne deyim
tamam canım bende karar vercem yarın yapıp yapmamaya da yarın mangala misafirler gelecek şehir dışından bilemedim o yüzden
InsallahCanim sıkıntısiz atlatirsin inşallah
Ortim cok iyi gidiyosunIyi geceler bugün ki menum
Sabah 2dilim kepek ekmeği ile peynirli tost
Öğle 2kepce tarhana çorbası Brokoli pırasa havuç kavurması üzerine yoğurt
Ara 1 şekersiz nescafe tansiyon düştü yine yeşil çay içmeye korktum
Ara yarım portakal 2ceviz yarım avuç leblebi
Aksam 2kasik tavuk dolmasınin tavuklu kısmı 2kasik yeşil mercimek çorbası salata yoğurt
Su 3litre
2bardak zencefilli limonlu elma çayı
Spor 45 dakika yürüyüşbegum75 Ausencia Ahu060812
Başta esimde severdi güzel başlamıştı aslında ama şimdi malesef bozdular biraz değişiklik yapsalar fena olmayacak
Bizim tv ile hiç aramız yok canım akşamlari 1-2 saat ancak açık o zamanda belgesel kanalları yada spor genellikleBen de Ertuğruldan ötürü izleyemiyorum artık
Tabiki de yemiycem kaptaniçem hakkımı alıp dolaba koyup cuma öğlen yiycem misafirler çakmasın diye de mangal başında majoşistlik yapıcam kendime işkenceee
Güzel arselkam , belki biraz,akşam mercimeğinin şişi olur ...
Owwww perş. ve mangal misafiri ve pro seni şişiyordu di miiii ?
79.9 .... 14 şubat ....
Valla ben bidaha yaparsam önce pirinçleri Kaşıklıycsm sonra Miss gibi salatayı tek başına yiycem..böyle işkenceyi uzatmamayı deniycemBende mi yapsam lapa yaaa... misss gibi salataydı ahunun ki
Ay pirinç salatası gibi boooyle.miss.gibi geldi banada.,Bende mi yapsam lapa yaaa... misss gibi salataydı ahunun ki
Bizde izlemiyoruz.Bizim tv ile hiç aramız yok canım akşamlari 1-2 saat ancak açık o zamanda belgesel kanalları yada spor genellikle
Et et fena vallahi
Sondakini bir tost okudum.Şahsi fikrim
Yapma yapma yapma
Bir dost
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?