Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ortiim biraz gec gördüm ama inşallah yememissindir birşey git bir bardak su iç bu arada elma beni aç olmasam bile acıktırir
Yemedim ama eşimle oğlumun kahvesinden birazcik yudumladim, sonrada spora verdim kendimi
Meyva tabağı hazirlamistim ondan yarimcik elma yedim elim kayiverdi işte, zatende bastirmadi istegimi

Merhaba hanımlar bugün dr kelebekolacam sözünü dinleyip kadın doğuma gittim bir sürü tahlil falan ultrasyon falan
Sonuçlara göre menopoz a girmişim diğer değerletim iyi çıktı doktor ilaç verip vücüdunun düzenini bıxmayalım dedi eğer dayanamayıp etrafa falan çatıyosan veteyim dedi bende yok bu karda kışta gece camı açıp öyle uyuyorum onada katlanır ım dedim
Vucudun kilo açısından yavaşlayabilir dedi ayyy inşallah yaşamam öyle etkiler
Neyseki kansızlığım düzelmiş vucudumdaki vitaminler iyiymiş
Ne diyelim hayırlısı artık

Hayatımızda doğal bir süreç inşallah en hafif şekilde atlatirsin fatma abla

Canim senin yas kacti erken degilmi menopoz icin...aile genetik mi erken menopoza girmek...

Allah yardimcin olsun, bence de ilac almayarak iyi yapmissin

Woooooow fatmadan son dk atağı ve 4 gğn diyet şovvvv ... vorones senin eserin bu caniko :))

Fatmacım begümünde dediği gibi doğal süreç . Ha diyince de bitmiyor . 5-6 yıl menapoz yaşayan bildiklerim var .

O sıkıntı basmalar da olacaktır .

Iyi geceler bugün ki menum
Sabah 2dilim kepek ekmeği ile peynirli tost
Öğle 2kepce tarhana çorbası Brokoli pırasa havuç kavurması üzerine yoğurt
Ara 1 şekersiz nescafe tansiyon düştü yine yeşil çay içmeye korktum
Ara yarım portakal 2ceviz yarım avuç leblebi
Aksam 2kasik tavuk dolmasınin tavuklu kısmı 2kasik yeşil mercimek çorbası salata yoğurt
Su 3litre
2bardak zencefilli limonlu elma çayı
Spor 45 dakika yürüyüş begum75 Ausencia Ahu060812

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…