Yemedim ama eşimle oğlumun kahvesinden birazcik yudumladim, sonrada spora verdim kendimiOrtiim biraz gec gördüm ama inşallah yememissindir birşeygit bir bardak su iç bu arada elma beni aç olmasam bile acıktırir
Hayatımızda doğal bir süreç inşallah en hafif şekilde atlatirsin fatma ablaMerhaba hanımlar bugün drkelebekolacam sözünü dinleyip kadın doğuma gittim bir sürü tahlil falan ultrasyon falan
Sonuçlara göre menopoz a girmişim diğer değerletim iyi çıktı doktor ilaç verip vücüdunun düzenini bıxmayalım dedi eğer dayanamayıp etrafa falan çatıyosan veteyim dedi bende yok bu karda kışta gece camı açıp öyle uyuyorum onada katlanır ım dedim
Vucudun kilo açısından yavaşlayabilir dedi ayyy inşallah yaşamam öyle etkiler
Neyseki kansızlığım düzelmiş vucudumdaki vitaminler iyiymiş
Ne diyelim hayırlısı artık
esimle ogluma Nescafe yaptım sonra onlardan biraz yudumladim o kadar cik
Bende onu izlerim arada her seferinde eşim kızar bu ne böyle diyeÇok seviyor dum.no 309 ama çok sıktılar yaaa
Canim senin yas kacti erken degilmi menopoz icin...aile genetik mi erken menopoza girmek...Merhaba hanımlar bugün drkelebekolacam sözünü dinleyip kadın doğuma gittim bir sürü tahlil falan ultrasyon falan
Sonuçlara göre menopoz a girmişim diğer değerletim iyi çıktı doktor ilaç verip vücüdunun düzenini bıxmayalım dedi eğer dayanamayıp etrafa falan çatıyosan veteyim dedi bende yok bu karda kışta gece camı açıp öyle uyuyorum onada katlanır ım dedim
Hayatımızda doğal bir süreç inşallah en hafif şekilde atlatirsin fatma abla
Allah yardimcin olsun, bence de ilac almayarak iyi yapmissinMerhaba hanımlar bugün drkelebekolacam sözünü dinleyip kadın doğuma gittim bir sürü tahlil falan ultrasyon falan
Yemedim ama eşimle oğlumun kahvesinden birazcik yudumladim, sonrada spora verdim kendimi
Meyva tabağı hazirlamistim ondan yarimcik elma yedim elim kayiverdi işte, zatende bastirmadi istegimi
Yapma bacım get o ne yaaaaAyyy yarin benimde lapa yapasim yook yapmasam miii aceppp..
Canim senin yas kacti erken degilmi menopoz icin...aile genetik mi erken menopoza girmek...
Yarin kilonu yaz canim sabahtan merak ettim..yapacam buyuk ihtimalle ama son daha yapmam gibi...peynirsiz gune baslamak zor yawwwYapma bacım get o ne yaaaa
Bende senin.gibiyimOrtiim biraz gec gördüm ama inşallah yememissindir birşeygit bir bardak su iç bu arada elma beni aç olmasam bile acıktırir
Hiim benim annem teyzelerim heep 54 yasinda girdiler o yuzden sordum....45 e gireceğim canım
Genetik değil benden 4 ve 8 yaş büyük ablalarııım girmrdi maşallah
Başta esimde severdi güzel başlamıştı aslında ama şimdi malesef bozdular biraz değişiklik yapsalar fena olmayacakBende onu izlerim arada her seferinde eşim kızar bu ne böyle diye
Ben de Ertuğruldan ötürü izleyemiyorum artıkBende onu izlerim arada her seferinde eşim kızar bu ne böyle diye
Ay çok merak ettim su lapayi.heeeYapma bacım get o ne yaaaa
45 e gireceğim canım
Genetik değil benden 4 ve 8 yaş büyük ablalarııım girmrdi maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?