DelyDoly parti sabahtan mııııı başladııı huuuuuu ....
günaydın kızlar
bu dolunay ne zaman sönüyodu yahuu,doktorum sende iğne boldur bi batırsanda söndürüversen,yoksa şişmekten patlayacam,parmaklarım sarma dolmadan biber dolmasına dönmeye başladı
DelyDoly doğum günün kutlu olsun,mutlu olsun
yeni yaşın hedefine ulaştığun süper bir yaş olsun
DelyDoly canım benim rabbım hayırlı yaşlar eylesin . Tüm sevdiklerinle birlikte .
Candostlarım güzel arkadaşlarım hepinize ayrıı ayrıı çokkk teşekkür ederim.İyi ki varsınızz ve benii çokk mutlu etinizz.DelyDoly Doğum günün kutlu olsun bitanem. Iyi ki doğdun. Iyi ki tanıdım seni. Ne dileğin varsa gerçek olsun inşallah tatlım
aa ne oldu canım,neden üzdü seni bu kadarCandostlarım güzel arkadaşlarım hepinize ayrıı ayrıı çokkk teşekkür ederim.İyi ki varsınızz ve benii çokk mutlu etinizz.
Sabahtan gelemedimm özür dilerimm çünkü o an da hasettt bir arkadaşlarla idim.Kadın gitti 3 kez katıla katıla ağladımm bana en mutlu günümde en büyük acımıı hatırlatığ 2 saat boyunca üzerindne konuştu kendimi toparlamaya çalışıyorumm güniçinde gelirim inşallah gene
Candostlarım güzel arkadaşlarım hepinize ayrıı ayrıı çokkk teşekkür ederim.İyi ki varsınızz ve benii çokk mutlu etinizz.
Sabahtan gelemedimm özür dilerimm çünkü o an da hasettt bir arkadaşlarla idim.Kadın gitti 3 kez katıla katıla ağladımm bana en mutlu günümde en büyük acımıı hatırlatığ 2 saat boyunca üzerindne konuştu kendimi toparlamaya çalışıyorumm güniçinde gelirim inşallah gene
Aynennn kuzummm yanında kuyrugu dik tuttumm da sonrası kayış koptuuaaa densizee bak üzülme cnm
Teşekkür ederimm canımmm he vallahhh iyiiki doğmuşum yoksa 1 dely eksikt burlaarda
Bebem sana hoşgeldin demiş iydim canım , hoşgeldinn
Sakın bana yazmıyorlar bunlar aralarında konuşuyorlar diye düşünme emi.
Sana laf atmalarını bekleme dal mesajların arasına kayna . Yeni üye sendromuna düşme
38 dakikadır sessiz takım
masum sana soru sormuştumama görmedin sanırım...bende yemekten geldim kmsecikler yokkkk
masum sana soru sormuştumama görmedin sanırım...
smoti el blendırıylada olurmu? bende ondan var ama
bide nasıl yapıyosun smotiyi,sevdiğin bi tarifin varmı?
Dolicim yazamadim.eceden sabahtan.beri.Candostlarım güzel arkadaşlarım hepinize ayrıı ayrıı çokkk teşekkür ederim.İyi ki varsınızz ve benii çokk mutlu etinizz.Sabahtan gelemedimm özür dilerimm çünkü o an da hasettt bir arkadaşlarla idim.Kadın gitti 3 kez katıla katıla ağladımm bana en mutlu günümde en büyük acımıı hatırlatığ 2 saat boyunca üzerindne konuştu kendimi toparlamaya çalışıyorumm güniçinde gelirim inşallah gene
masum sana soru sormuştumama görmedin sanırım...
smoti el blendırıylada olurmu? bende ondan var ama
bide nasıl yapıyosun smotiyi,sevdiğin bi tarifin varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?