Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

DelyDoly doğumgünün kutlu olsun

Gunaydinnnn

DelyDoly canim doğum günün kutlu olsunnñnn

DelyDoly parti sabahtan mııııı başladııı huuuuuu ....

DelyDoly canım benim rabbım hayırlı yaşlar eylesin . Tüm sevdiklerinle birlikte .

DelyDoly Doğum günün kutlu olsun bitanem. Iyi ki doğdun. Iyi ki tanıdım seni. Ne dileğin varsa gerçek olsun inşallah tatlım
Candostlarım güzel arkadaşlarım hepinize ayrıı ayrıı çokkk teşekkür ederim.İyi ki varsınızz ve benii çokk mutlu etinizz.
Sabahtan gelemedimm özür dilerimm çünkü o an da hasettt bir arkadaşlarla idim.Kadın gitti 3 kez katıla katıla ağladımm bana en mutlu günümde en büyük acımıı hatırlatığ 2 saat boyunca üzerindne konuştu kendimi toparlamaya çalışıyorumm güniçinde gelirim inşallah gene

aa ne oldu canım,neden üzdü seni bu kadar
bu güzel gününde takma kimseyi boşver onun amacı seni üzmek zaten seni öyle görmesine izin verme

aaa densizee bak üzülme cnm

Hoşbuldum ablacım sağolasın.. tabi ki öyle düşünmüyorum ne de olsa muhabbetler yaşanmışlıklar zamanla daha da kaynaşırız.az yazmanın nedeni muhabbete girememe değil vakit bulamama, bi taşınma telaşım var da o bitince daha aktif olucam inşallah . Ama yine de her sayfayı okumadan günü bitirmiyorum hepiniz çok tatlısınız

masum sana soru sormuştumama görmedin sanırım...
smoti el blendırıylada olurmu? bende ondan var ama
bide nasıl yapıyosun smotiyi,sevdiğin bi tarifin varmı?

canımmm görmedimm kusura bakma gözümden kaçmışş
ben smoti hiç yapmadım cnm bilmiyorum
sadece geçen 2 gün sebze suyu içtim ya ok etkili oldugunu düşündüm
ama eziyet gibi koca katı meyve sıkacagında sıkıp içmek
nasıl yaparım diye çözüm ararken bu makinayı öderdi mimu

ama nette güzel tarifler var , muzlu,çilekli, çikolu sütler vs soguk nescafe yapımı
bende netten araştırıp bulacagım cnm

Dolicim yazamadim.eceden sabahtan.beri.
Doğum günün kutlu olsun.
Seni bu.güzel gununde.üzen kisiyede çok ağır beddualarim.var ama içimde.

Seni çok seviyorum cipil.guzellik

masum sana soru sormuştumama görmedin sanırım...
smoti el blendırıylada olurmu? bende ondan var ama
bide nasıl yapıyosun smotiyi,sevdiğin bi tarifin varmı?

El blendırıyla olacağını düşünmüyorum canım ben. Makinanın adı mix&go internette videolarını izle istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…