Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Abla gi biz ikililer birbirimize rakip miyiz ben anlamadim. .orda da mı birinci var. Yani ben fatmanurkaya yiyi geçmek gibi bi cabaya mi gitmeliydim

Kız durma çoşma :)) fatma ile 2 hafta da kankasınız . Onu geçme derdin yok .Öyle bir yaş koysam birbirnizi nasıl motve edeceksiniz .İkisinin yüzdesini toplayıp , rakiplerinizle karşılaştıracağım .

Gelecek tatlım ya . Ama bir düzen bulsak sana

teşkkürler Aus'um hem 7 leri görme hem de yarışma heyecanı ile epey dikkat ettim bu hafta

Tebrikler ablacımmm

konuşşsam nereye tam bir duvarrrr konuş konuş duvar çatlardıııı

Burdayım geldim kaptanim
Gecen hafta 69,9
Bugün 68,9
Fark 1

Teşekkürler kaptanim sayeniz de .takım benim Ailem gibi. Bu hafta fark bu kadar olucak mi bilmiom ama emek verince oluyir şükür

Geçen hafta kilom : 73,100
Bu hafta kilom : 72,500
Giden : 600
Yüzde .0,82

Tebrikler tatlım daha fazla bekliyorduk evet lapa falan fişman derken ama .. en azından yarım kilo üzerini gördük .
Haftaya çok daha iyisi olacaktır . Nare83 la çoşma zamanınız

konuşşsam nereye tam bir duvarrrr konuş konuş duvar çatlardıııı

O zaman kendin hallet ona bırakma ada ...tamirse sen götür , almakla sen al .

@Daydream15 , pamukskr vorones ve
başka kim vardı hatırlayamadım kilo veren herkesi çok çok tebrik ederim
@Daydream15 çok güzel gitmiş kilon süpersinnnn

ada81 ortim maşallahh çok çok süpersin iyi gitmiş degişiklik işe yaradıı

mimu88 kaderimse çekerim hesabı bende öyle diyorum artık , sende sabit çıkmışsın

takımda bi artı benim sanırım hepinizden çok çok özür diliyorum arkadaşlar

Teşekkürler kaptanim sayeniz de .takım benim Ailem gibi. Bu hafta fark bu kadar olucak mi bilmiom ama emek verince oluyir şükür

Kuzum senin meta durmaz , dikkat edersen ... benim de öyleydi .. Ha olur 1 gider , 900 gider ... ama bizim gibi metabolizmalar duraksamaz kolay kolay .
Seninle haftalık hedefimiz 1 kilo altına düşmemeye çalışmak .

Heeee ol öyle ol .

Çok işe yarıyor çünkü moralsizlik .

cnmmmm kildan dolayı degilll

üstümde bi agırlık var
kalkamıyorumm , başım sepet gibi valla c vitamini kapsülümü kullansam diyorum
nnapsam bilemeidmmm

ama çörek otu yagı cidden zindelik veriyor insana bunu test edip onayladımm

akşam yine 10 da uyuya kaldım sabah gözümü zor açtım leisle bile yapmadımmm
ayyyyyy eskiden 4-5 saat uyusam yeterdi neoluyor bana nasıl düzene koycam bu uykuyu bilemeidm yaaaa

evet bende fazla bekliyordum ama regli olacam heralde erken gelecek gögüslerim şiş ağrıyor inşallah haftaya 1 kilo gider

böyle tamir erkek işlerinde bayan erkeğin önünü geçmeyecekmiş tükürürüm önüne o gelsin akşama nasıl önü geçilir görür ayyy çook sinirliyim gidip kahvaltı yapayım .......

Nie böyle oldu ki. Ödem falan mı var ki. Aç da kaliodun az da yiyodun neyse üzülme bu hafta kesin gider

Tahin pekmez tamamen hastalık öncesi ihtiyaç ürünü oldu
Fıstık seminer arasında bitkin düşünce ikramlık olarak bulduğum tek şey oldu
Makarna da öyle denk geldi, çok mücadele ettim sadece yoğurt ve salata yemek için ama bir anda tabağıma atı verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…