Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Gunaydin

Gecen hafta:76.2

Bu hafta:74.9

Fark:1300

Eki Görüntüle 1955135

Az pon pon olmuş hülyam

Tebrikler canım ..enişteye kadar 72 hedefledik artık değil mi

Günaydın arkadaşlar sabahın nurunda tartıldım nakliyeciler tartımı götürmedenve çok mutluyum
Geçen hafta 64.5
Bu hafta 63.2
Fark 1300
Ben bu gazla bütün evi taşırım şimdi

Wooow ... işte kırılmaz dediğin 64 ler çatlamış bebetom

Haftaya 62 leri sıyırırız

Pis pis gülen smiley iyi yine ben 200 gr bekliyordummm Haftaya 71 e yer aç bakemmmm ... herkese yazdığın salata nerde , yoğurt nerdeee menüleri gelir artık değil mi ? Hayvansal gıda hala sürecek mi ?

78.4 ile basladim 77.0

Çook iyi dilek , ne kadar uzaklaşsan 80 lere yanaşmadan o kadar moral .
Önümüzdeki hafta da 1 civarı gitmeli ki , moraller tavan yapsın

hafta içi tuttum kendimi yazmaym diye MuMu85 Ausencia

geçen hafta : 81.1
bu hafta :79.5
giden : 1.6

spor: 498 dk yürüme ( yaklaşık 48-49 km ) Ahu060812

En sevdiğimmmmmmmmmmmm bi kilodan başka bir kilo hanesine geçişşş ...70 ler hayırlı olsun ceydam , süpersin

Ausencia

kaybettim ben 17 şubatı bu kendim için
geçen hafta 65,9
bu hafta 64,9
fark 1
bunada şükür bakışı

Aaaa aaa aaa üstüme iyilik sağlık ....ben girişi pon pon bıraktım tatlım , o bakış niye gayet güzel ... sen 2 hedefledin diye üzülüyorsun bence de ... bu haftada moralsizdin farkındaysan , yoğundun ... bunlarda yediğimiz içtiğimiz kadar etkiler diyeti .O yüzden bence bu eksi 1 e kocaman

Spor etkilemiş olabilir , tabii ne kadar eksi idin bilemiyorum da mimum.

Demek az yemek sende kıtlık yapıyor veremiyorsun desem , bir önceki haftada da depresyon menün ile şov yaptın .

Senin bünye değişik , yoksa o menülere eksiler garanti olmalıydı .

Napcaz ? Önümüzdeki maçlara bakacağız .

Ooooo regl ye ve o kornişona rağmen gayeeeet iyi . Bu arada kuzuların geliyormuşşş
Haftaya hiç duraksamadan 75 inşallah .

Geçen hafta :68.8
Bu hafta 69.3
Gelen +500

Dün kendinle ilgili en doğru ....sağlıklı beslenme ile en yanlış tesbiti yapmıştım banu .
Sen açlık hissetmelisin .
Sağlıklı da olsa , kaçamaksız da olsa ..seni doyuran menüler sende kilo verdirmiyor .

geçen hafta 86.100
bu hafta 85.400
fark 700gram

Tebrikler tubacım , ama ne yalan söyleyeyim bu hafta senden bir süpriz bekliyordum . Menülerin daha toparlanmıştı . Hiç bozma ama .... haftaya da bu sonuç bile çok iyi ... Paket almışsın bu arada sevindim , az geliyordun ve takımdan kopmuş kalıyordun , artık geceleri de bekleriz

Kızlar
Geçen hafta : 77
Bu hafta:. 76.5
Fark. :. 0,5
Yüzdesi. ,: 0.6

Canım diyetin ilk haftası için 500 gr . demek ... biraz daha dikkatli listeler yapmaya davetiye etmek .
Çünkü ilk hafta su , bağırsak boşalımı ...ödem derken zaten gidiyor ...
Haftaya daha iddialı geleceğine eminim .

Ausencia kaptanım doktorcum sabah işe giderken kızı ateşlenmiş Sonra işe gitmeyim diye içeri girerken telefonu eşinin eline tutuşturmuş oda farkında olmadan işe götürmüş.doktoruma ancak öğlen getirebilirmiş teli.öğlene kadar kelebekolacam yok yani.haberiniz olsun.bana bakıcısının telinden mesaj attı merak etmeyelim diye haber verdi düşünceli arkadaşım

Mesaj alınmış tır kaptan

bugün çooook sinirliyim çoook biraz eşime telde sataştımmmmm bağırdım çağırdım kapattım.... böyle sinir küpüyüm patlayacak gibiyim... ağlasam rahatlayacam ama çok zor ağlayan biriyim.....regli yaklaştı ondan mı bilemedim.... aslında eşime kızgınım heralde bilemedim ama sinirliyim sadeceeeeee

Tamamdır canım ..şimdi o öğlene kadar aç durup asm etrafını mı turlayacak yoksa sabah tartıldığı kiloyu sana yazardı

Mesaj alınmış tır kaptan
Bende kaptanımla aynı şeyleri yazacaktım.ilk haftaya göre az diye.çünkü bu demek bu hafta diyete geçiş haftan olmuş diyet olmamış demek.yani yemek yedikten Sonra ben niye yedim yaaa diyetteydim haftası gibi haftaya daha güzel menü en az 5 gün 3 mil leslie ve daha çok katılım ile daha iyi gideceğine Eminim abla hadi bakalım

Hayirli cumalar

Kilom 80.4

Baaak ben kilo beğendiremez oldum artık :))

1 kilo gitmiş mumu ...tamam biliyorum 79.9 kitlenmiştin ama o da haftaya gelir , sen bildiğin gibi devam et .. Dün az yemiştin , bedenin savunmaya geçti muhtemelen .

Aaaa ada , sana oklava hiiiiiiiiiç yakışmadı tatlım .

Niye delirtti seni bakayım , özel değilse tabii ... Belki de sen büyüttün olamaz mı ?

Bence spor yapıyor eşi gelene kadar bu hafta umarım kırmıştır şu 75 i ... İnşallah

Sen daha tartılmadın mı ahum ?
Tartılmadım yaa korkuyorum bende dün spor yapmaktan beter oldum ya o yüzden menümü de yazayım lapa veya başka bişey yapmadım
Sabah
2 dl çavdar
Peynir zeytin
Öğle
MuZlu tarçınlı yoğurt
Akşam
1/2 çorba
Ispanak
Salata
Su 2

Günaydınnn kızlar doğum günümü kutlayan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim güzel dilekleriniz için çokk teşekkür eder yeniden dün saat 7,30 gibi vurdum kafayaı uyudum teeee sabaha kadar deliksiz yazamadım özür dilerim.Sanırım vücut kendini kitlendi.
Geçen Hafta 87,2
Bu hafta 86,9
kalan 0,300
Yüzde 0,34
Aslında daha fazla verdimdi lakin düzensiz beslenmem ve minnakta olsa 15 şubat erken doğum günümd 1 dlm pasta yedim sadece ondan sanırım.

Ben ulaşmış sayılır miyim kaptanim . Bildirim yapiore

ayyyy kaptanımmm evde bir şey bozulsun adam tamir ettirmiyor yada yenisini almamak için pis cimri bugün yarın diye sürekli oyalıyor çay setim bozuldu tam 2 aydır evdeki yedekle idare ediyorum nasılsa yaptıracak diye 2 aydır servise götürmedi bugün yarın deyip durdu dediimmm tamam ses çıkarmadım... her sabah idare ettiğim kettle düğmesi bozuk elimle basılı tutacam ki çalışsıınnn... hadi canım yaptır tamam diyor ama icraat yooookkk ... kaç kere güzellikle söyledim kaçkere anlamadı bende bu sabah açtım ağzımı yumdum gözümü göreve gidiyormuş arkadaşlarla konuşamadı da sadece tamam ada tamam ada diyebildi.... hoşş normaldede hep tamam ada der icraat olmaz...

ama her konuda böyle bişey bozulsun demiii hayatta yapamaz yenisini almak içinde benim böyle cıngarrr çıkarmamı beklerrrr en son beni noktaya getirir sonra derki al ben alma mı dedim derrrr .... basit gibi görünüyor olabilir ama basit değil evde bişey bozulmasın diye edua ediyorum adam yoookkk yapmaz...bundan öncekie vimin penceleri bozuktu açılmıyor eşime diyorum bir adam getir aşkım sen yapamazsın yooook ne getirdi ne yaptırdı delirmeyeyim bennnn cam açılmadan öyle 3 yıl oturdu....... Güya mimar adam bir pencereyi yaptıramadı yemişim mimarlığını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…