ortimm üzülmeeee seni iyi anlıyorum bennn bünye meselesi elinden geleni yaptımmm daha ne olsun geriye bir su orucu kaldı yaniii su içip bişey yemiyeceğizGeçen hafta :68.8
Bu hafta 69.3
Gelen +500
tebrikler çok güzel gitmişşşşKızlar
Geçen hafta : 77
Bu hafta:. 76.5
Fark. :. 0,5
Yüzdesi. ,: 0.6
Günaydın arkadaşlar sabahın nurunda tartıldım nakliyeciler tartımı götürmedenve çok mutluyum
Geçen hafta 64.5
Bu hafta 63.2
Fark 1300
Ben bu gazla bütün evi taşırım şimdi
Cumanız hayr olsun canlar .
Malum koşturma günü
Kilo bildirip kaçayım .
Ausum başlangıç 73 tü
Bu sabah 72.4
vorones haklısın kuzum o menü kilo aldırır çünki hayvansal gıda olmadıgından pro tüketemiyorum Tabe mantınında etkisi var kuzu . Bu hafta zati geçiş haftası can o yüzden loleranalıyım yoksa aus madara ettiydi şimdiye beni
78.4 ile basladim 77.0
Ausencia
kaybettim ben 17 şubatıbu kendim için
geçen hafta 65,9
bu hafta 64,9
fark 1
bunada şükür bakışı
Ben sabitim anlamadım dün sabah eksik çıktım hatta akşam kıyafetle ve su içmişler bile daha azdım bu sabah geçen haftayla aynı :/ karnım çok şişti dün spora gidip yürüyeyim dedim yürüdüm De niye böyle dengesizlik oldu
Günaydın güzellikler hayırlı cumalar
Bugün kuzularım geliyorlar
Dünkü menüm
Sabah 2 yulaflı bisküvi, çay, bikaç a.fıstığı
Öğle peynirli kuskus, 1 kornişon
Ara komşuda kahve, 1 kare çikolata, yarum armut, yarım ayva, 2 lokma şekersiz kızılcık pestili
Akşam ızgara uskumru, marul salatası, 1 dl tahıllı ekmek
12 gün gecikmeli adetim dün geldi nihayet. Şişim yine çok fena
Kilo bildirimi
Bu hafta : 76,1
Fark : 0,9
Yüzde : 1,17 %
Geçen hafta :68.8
Bu hafta 69.3
Gelen +500
geçen hafta 86.100
bu hafta 85.400
fark 700gram
Kızlar
Bu hafta:. 76.5
Fark. :. 0,5
Yüzdesi. ,: 0.6
Az pon pon olmuş hülyam
Tebrikler canım ..enişteye kadar 72 hedefledik artık değil mi
Wooow ... işte kırılmaz dediğin 64 ler çatlamış bebetom
Haftaya 62 leri sıyırırız
Pis pis gülen smileyiyi yine ben 200 gr bekliyordummm Haftaya 71 e yer aç bakemmmm ... herkese yazdığın salata nerde , yoğurt nerdeee menüleri gelir artık değil mi ? Hayvansal gıda hala sürecek mi ?
Çook iyi dilek , ne kadar uzaklaşsan 80 lere yanaşmadan o kadar moral .
Önümüzdeki hafta da 1 civarı gitmeli ki , moraller tavan yapsın
En sevdiğimmmmmmmmmmmm bi kilodan başka bir kilo hanesine geçişşş ...70 ler hayırlı olsun ceydam , süpersin
Aaaa aaa aaa üstüme iyilik sağlık ....ben girişi pon pon bıraktım tatlım , o bakış niyegayet güzel ... sen 2 hedefledin diye üzülüyorsun bence de ... bu haftada moralsizdin farkındaysan , yoğundun ... bunlarda yediğimiz içtiğimiz kadar etkiler diyeti .O yüzden bence bu eksi 1 e kocaman
Spor etkilemiş olabilir , tabii ne kadar eksi idin bilemiyorum da mimum.
Demek az yemek sende kıtlık yapıyor veremiyorsun desem , bir önceki haftada da depresyon menün ile şov yaptın .
Senin bünye değişik , yoksa o menülere eksiler garanti olmalıydı .
Napcaz ? Önümüzdeki maçlara bakacağız .
Ooooo regl ye ve o kornişona rağmen gayeeeet iyi . Bu arada kuzuların geliyormuşşş
Haftaya hiç duraksamadan 75 inşallah .
Dün kendinle ilgili en doğru ....sağlıklı beslenme ile en yanlış tesbiti yapmıştım banu .
Sen açlık hissetmelisin .
Sağlıklı da olsa , kaçamaksız da olsa ..seni doyuran menüler sende kilo verdirmiyor .
Tebrikler tubacım , ama ne yalan söyleyeyim bu hafta senden bir süpriz bekliyordum . Menülerin daha toparlanmıştı . Hiç bozma ama .... haftaya da bu sonuç bile çok iyi ... Paket almışsın bu arada sevindim , az geliyordun ve takımdan kopmuş kalıyordun , artık geceleri de bekleriz
Canım diyetin ilk haftası için 500 gr . demek ... biraz daha dikkatli listeler yapmaya davetiye etmek .
Çünkü ilk hafta su , bağırsak boşalımı ...ödem derken zaten gidiyor ...
Haftaya daha iddialı geleceğine eminim .
Ausencia kaptanım doktorcum sabah işe giderken kızı ateşlenmiş Sonra işe gitmeyim diye içeri girerken telefonu eşinin eline tutuşturmuş oda farkında olmadan işe götürmüş.doktoruma ancak öğlen getirebilirmiş teli.öğlene kadar kelebekolacam yok yani.haberiniz olsun.bana bakıcısının telinden mesaj attı merak etmeyelim diye haber verdi düşünceli arkadaşım
Bende kaptanımla aynı şeyleri yazacaktım.ilk haftaya göre az diye.çünkü bu demek bu hafta diyete geçiş haftan olmuş diyet olmamış demek.yani yemek yedikten Sonra ben niye yedim yaaa diyetteydim haftası gibiMesaj alınmış tır kaptan
İşte değil abla evde gitmedi bugün kıza bakacak sanırımTamamdır canım ..şimdi o öğlene kadar aç durup asm etrafını mı turlayacakyoksa sabah tartıldığı kiloyu sana yazardı
Hayirli cumalar
Kilom 80.4
bugün çooook sinirliyim çoook biraz eşime telde sataştımmmmm bağırdım çağırdım kapattım.... böyle sinir küpüyüm patlayacak gibiyim... ağlasam rahatlayacam ama çok zor ağlayan biriyim.....regli yaklaştı ondan mı bilemedim.... aslında eşime kızgınım heralde bilemedim ama sinirliyim sadeceeeeee
İşte değil abla evde gitmedi bugün kıza bakacak sanırım
bugün işe teli göndermiş
Tartılmadım yaa korkuyorum bende dün spor yapmaktan beter oldum ya o yüzden menümü de yazayım lapa veya başka bişey yapmadım
Bence spor yapıyor eşi gelene kadarbu hafta umarım kırmıştır şu 75 i ... İnşallah
Sen daha tartılmadın mı ahum ?
Ben ulaşmış sayılır miyim kaptanim . Bildirim yapiore
HEDEF 14 ŞUBAT YARIŞI
30 ARALIK CUMA KİLO BİLDİRİMLERİ BAZ ALINARAK BAŞLAYACAK YARIŞ , HER NE KADAR ADI 14 ŞUBAT OLSA DA17 ŞUBAT CUMA KİLO BİLDİRİMLERİ İLE SON BULACAKTIR . LİSTEDEKİ İSİMLERİN TOPLAM VERDİKLERİ KİLO YÜZDESİ ALINACAK , 1. YE 2. YE VE 3. YE GÜZEL BİR KAÇAMAK ÖDÜLÜ VERELİCEKTİR
YARIŞ TOPLAM 6 HAFTA SÜRECEKTİR .BU SÜREDE HEDEFLENECEK KİLO EN AZ 3 , EN ÇOK 12 DİR .
HEDEFİ TUTTURAN HERKES KÜÇÜK BİR PORSİYON JESTİNE , İLK ÜÇE GİRENLER DAHA BÜYÜK CIZZZLARA SAHİP OLACAKTIR
EVET GELSİN LİSTE .......
ada81 HEDEF KİLO 70 /30 ARALIK KİLO 75.3
Ahu060812 HEDEF KİLO 79 / 30 ARALIK KİLO 86.4
@begum75 HEDEF KİLO 58 / 30 ARALIK KİLO 60.7
@Betulina HEDEF KİLO 74 / 30 ARALIK KİLO 79.5
@Daydream15 HEDEF KİLO 74 / 30 ARALIK KİLO 79.1
DelyDoly HEDEF KİLO 80 / 30 ARALIK KİLO 88.6
@Dersaadet_ HEDEF KİLO 70 / 30 ARALIK KİLO ?
@fatmanurkaya HEDEF KİLO 99/30ARALIK KİLO 110.8
kelebekolacam HEDEF KİLO 73 / 30 ARALIK KİLO 78.7
@masumm HEDEF KİLO 67/30 ARALIK KİLO 72.7
@mimu88 HEDEF KİLO 74/30 ARALIK KİLO 79.3
@saydin78 HEDEF KİLO 58/30 ARALIK KİLO 64.1
@Sekercikiz HEDEF KİLO 58 /30 ARALIK KİLO 66.7
@Sherrysherrylady HEDEF KİLO 79.9 / 30 ARALIK KİLO 84.2
@tuba52 HEDEF KİLO 84 / 30 ARALIK KİLO 88.8
vorones HEDEF KİLO 63 / 30 ARALIK KİLO 66.3
@pamukskr HEDEF KİLO 64 / 13 OCAK KİLO 70.6
@arselka HEDEF KİLO 68 / 13 OCAK KİLO 71.9
@Nisaca HEDEF KİLO 105/ 30 ARALIK KİLO 112
@Zeynusum HEDEF KILO 68 / GIRIŞ 73
Eveeeet ..... Kim hedefe ulaştı bakalım ..
Dediğim gibi hedefini değiştirdiklerimde duruma bağlı ... düzeltme yapılacaktır
ayyyy kaptanımmm evde bir şey bozulsun adam tamir ettirmiyor yada yenisini almamak için pis cimri bugün yarın diye sürekli oyalıyor çay setim bozuldu tam 2 aydır evdeki yedekle idare ediyorum nasılsa yaptıracak diye 2 aydır servise götürmedi bugün yarın deyip durdu dediimmm tamam ses çıkarmadım... her sabah idare ettiğim kettle düğmesi bozuk elimle basılı tutacam ki çalışsıınnn... hadi canım yaptır tamam diyor ama icraat yooookkk ... kaç kere güzellikle söyledim kaçkere anlamadı bende bu sabah açtım ağzımı yumdum gözümü göreve gidiyormuş arkadaşlarla konuşamadı da sadece tamam ada tamam ada diyebildi.... hoşş normaldede hep tamam ada der icraat olmaz...Baaak ben kilo beğendiremez oldum artık :))
1 kilo gitmiş mumu ...tamam biliyorum 79.9 kitlenmiştin ama o da haftaya gelir , sen bildiğin gibi devam et .. Dün az yemiştin , bedenin savunmaya geçti muhtemelen .
Aaaa ada , sana oklava hiiiiiiiiiç yakışmadı tatlım .
Niye delirtti seni bakayım , özel değilse tabii ... Belki de sen büyüttün olamaz mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?