- 29 Nisan 2016
- 3.403
- 8.702
- 88
- 40
Tebriklerrr canımmKızlar
Geçen hafta : 77
Bu hafta:. 76.5
Fark. :. 0,5
Yüzdesi. ,: 0.6
çok sağol canım ,inş daha iyileri hepimiz için olurKoçaman bi alkışşş çok iyi bir sonuç tebrikler canımm
Geçen hafta kaçtım ben ya.
64.9 galiba
Bu hafta 63.2 fark 1700
Derse geldim öğrenciler hocam zayıflamissinz baya belli dedielr
Tebrikler canım süper yüzdeGeçen hafta 62.5
Bu hafta 61.8
Fark 700
Yüzde 1.12
Burdayım geldim kaptanim
Gecen hafta 69,9
Bugün 68,9
Fark 1
He tamam anladigim gibj. . Yoksa fatmanurkaya ablamn kuyusunu kazaydım dedim. Kombe ye derdim
Ben geldim.evdeyim.
Bugün karmakarışık ve yoğun bi gün buralarda olamam.ne yazık ki umduğunu bulamayanlardanim.ama buna da şükür bu hafta bi ara 76 yi gördüm.bende bi tuhaflık var amma çözemedim.
Geçen hafta 75.1
Bu hafta 74.6
Fark 500gr
Yüzde 0.67
Tamam ben bu 3 hafta olayina iyi sardım. 1000 gitse 1000 gitse anammm 60 à gelsem on numara olur.
Ablam ben napcam bak bu ekmek yememe olayı ara ara benı çok zorlui da. Bisiklet için havalar isininca o ara ekmek yicem ben. Özledim
Burdayım geldim kaptanim
Gecen hafta 69,9
Bugün 68,9
Fark 1
Artık nasıl bi ödem tuttun kim bilir bende gecen hafta çok şiştim oluyor canım bu malesef dönemsel hiç sıkma canını yarın tekrar eksiyi görürsün inşallah
Tebrikler canım az olsun bizim olsunGünaydınnn kızlar doğum günümü kutlayan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim güzel dilekleriniz için çokk teşekkür eder yeniden dün saat 7,30 gibi vurdum kafayaı uyudum teeee sabaha kadar deliksiz yazamadım özür dilerim.Sanırım vücut kendini kitlendi.
Geçen Hafta 87,2
Bu hafta 86,9
kalan 0,300
Yüzde 0,34
Aslında daha fazla verdimdi lakin düzensiz beslenmem ve minnakta olsa 15 şubat erken doğum günümd 1 dlm pasta yedim sadece ondan sanırım.
Tebrikler tatlım çok iyi vermişsin haftayada gel beni geç hadi
@Dersaadet_ nerdesinnn huhuuu ben sabitim bizim rakipler coşmuş 3 kg vermeden gelme :)
Süpersin verooo süperrrGeçen hafta kaçtım ben ya.
64.9 galiba
Bu hafta 63.2 fark 1700
Derse geldim öğrenciler hocam zayıflamissinz baya belli dedielr
Emzirmek saatlerce spordan daha çok yaktırıyor sana vero 3 yaşına kadar emzirBalım yahu ben çok yerken yememeye basliore. Ondan oliyi .bide bi kaç sır vereyimm bak.dinle.
Yiyip uzanmak yok
Akşam 4 5 gibj yemek yenecek
Ekmek hiç bi öğünde yok
Çay in yanına bisküvi çikolata yok
Hedefler hep kafada
Çok canın isterse ucundan nefis koreltmece var
Bi de mumkunse emzirmek ve bol su
Haaa unutma da n bi de sabah aç karna ılık limonlu su içmeden olmazzz
Canım kas yaptıkça spor artı çıkarır bu yüzden her Perşembe önlem için mutlaka ama mutlaka tartıl.hangi günler gidicen sporaBurdayım geldim kaptanim
Gecen hafta 69,9
Bugün 68,9
Fark 1
kız 79 u görsem cıs yermiydimOooooo 76 yı gördü isen , sonuca x5 sevinelim daktırım .
En azından şu 75 kırıldı .
Geri gelmeden 74 ü def etmek gerek .
Tebrikler tatlım , yoğun günün içinde kolay gele
Nisanda bisiklet artı ekmek , bir ay daha sabret kuzum , ne kaldı şurda
Oyyyyyyy kilo vermene sevindim de 79.9 gelmedi diye üzüldüm valla . İndirdiğim hedefi değiştirecektim biliyorsun .
Neyse canım kaçamakta kazanmayıver :)) ortilerde kazanırsınız , dely yi gaza getirebilirsennn
Süpersin verooo süperrr
Amaaa yaaadiyemeden geçemeyeceğim
Emzirmek saatlerce spordan daha çok yaktırıyor sana vero 3 yaşına kadar emzir
Canım kas yaptıkça spor artı çıkarır bu yüzden her Perşembe önlem için mutlaka ama mutlaka tartıl.hangi günler gidicen spora
kız 79 u görsem cıs yermiydimtabiki de yemezdim
Neyse iyi oldu haftayada uğraşmaya devam ben şükrediyorum halime hatta Allah bozmasın istikrarla gidiyo ya hamd olsun hedefi bi hafta şaştım ama biliyordum ortalama verdiğim kilodan denk gelmeyeceğini neyse bakalım yola devam
DelyDoly bu haftada oydu buydu şuydu dersen bozuşuruz haa artık bizi sevmediğini düşünmeye başladım
Bravo ortim gayet guzel.Geçen hafta 62.5
Bu hafta 61.8
Fark 700
Yüzde 1.12
Yaaa Ahumm sevmezmiyim canımsınız benimmmm yokk benim hatamm biliyorumm.Amaa şükür kız gene 300 artı değilimSüpersin verooo süperrr
Amaaa yaaadiyemeden geçemeyeceğim
Emzirmek saatlerce spordan daha çok yaktırıyor sana vero 3 yaşına kadar emzir
Canım kas yaptıkça spor artı çıkarır bu yüzden her Perşembe önlem için mutlaka ama mutlaka tartıl.hangi günler gidicen spora
kız 79 u görsem cıs yermiydimtabiki de yemezdim
Neyse iyi oldu haftayada uğraşmaya devam ben şükrediyorum halime hatta Allah bozmasın istikrarla gidiyo ya hamd olsun hedefi bi hafta şaştım ama biliyordum ortalama verdiğim kilodan denk gelmeyeceğini neyse bakalım yola devam
DelyDoly bu haftada oydu buydu şuydu dersen bozuşuruz haa artık bizi sevmediğini düşünmeye başladım
Yaaa benn senii yerimmm kırılmaa banaa dahaa kendimi toparlayamadımmm kuzummm kadının dedikleri kulağımda çınlıyor halaa ve ben ona toplu iğne başı kadar bir şey yapmadımm nedennn bana bunu yaptı onu srguluyorum
Teşekkür ederim kaptanım inşallahGayet güzel olmuş ahum , inşallah hasretle beklediğin 79.9 gelir ... Çünkü ben değiştirdiğim için ...79.9 gelirse hedefi tuturmuş sayılıyorsun biliyorsun
Çok düzensiz menülerdi dely ... çoook .
Üzerine bir de pasta .
Seni ortinAhu060812 ya pas ediyorum ben ... daha iki hafta daha beraber yarışacaksınız . Bence onunla beraber bir yol çiz kendine . 1 kg hedefle artık haftada .
Çooook haklısın valla .
Ben bile okurken sinir oldum .
Elinden gelmeyen adam , tamir için götürür , tamir için götürmeyen adam yenisini alır .. Ama bir şey yapar yani.
Tatlı dilden anlamıyorsa demek bazen cinnet gerek .
Sıkma canını .
Öfkeni kusmuşsun zaten o belli oldu .. şimdi akşam yüz yüze tatlı dille anlat .
Veroooooooooooooooooo seni verooooooooo seniii
14 Şubat hedefleri ile tüm bildirimler gelince açıklama yazacağım tatlım .
Ama şu an Fatma da bir yüzde patlatırsa ortiler yarışında rakiplerinizin işi fena
Tebrikler canım .
Bu haftada dikkat , bir şey kaçıracaksan da , Pzt en geç ve az :)))
Akşam ekmek tahin pekmez fazla olmuş , özellikle akşam olması ... yemeğini yoğurdunu ekmeğini yemişsin tahin boool kalori ..
Bir avuç tuzlu yağlı fıstığa diyette ne gerek var ?
İki ceviz , 4-5 fındık , 3-4 badem .... evet ama tuzlu yağlı fıstık niye ?
Salata içine tavuk haşla at , peynir at , ton balığı at ... ceviz at ... ama neden makarna ?
Tebrikler tatlım
Beklediğimiz 61 i ucundan gördük . Küsuratsızını da haftaya ağırlarız nşallah
Bende sizi tebrik edeyimm
Valla rakipleriniz de çok iyiydi . Herkes %1 üstü yüzdedeydi ... Kıran kırana geçti sizin grup .
Süper adacım bu hafta gayet iyi gitmiş tebrikler canımGeçen hafta kilom : 73,100
Bu hafta kilom : 72,500
Giden : 600
Yüzde .0,82
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?