Bendesin canım bendee 300 gramdayımgelelim işin özüne
geçen hafta: 77
bu hafta: 76.7
Fark sadece -300
Hedefimden çok uzak kaldımHele bu son iki hafta bir al bir ver oldu gibi. Hastalığın etkisi oldu mu bu hafta bilmiyorum
Teşekkür edrim ortim uykusuzluk zor şekerim bende iki gündür uyumuyorum resmen benim ufaklık azcık hasta oldudaSelam
Bol eksili cumalar olsun
6.gibi yattik sabah karsi ve 10 a.dogru.uyandik.
Sagolsun kizim.uyutmadi.yine.
Hala ayilamadim.tartilirim birazdan,
Bravo ortim gayet guzel.
Tebrik ederim
gelelim işin özüne
geçen hafta: 77
bu hafta: 76.7
Fark sadece -300
Hedefimden çok uzak kaldımHele bu son iki hafta bir al bir ver oldu gibi. Hastalığın etkisi oldu mu bu hafta bilmiyorum
Kilo bildirim zamani.
Geçen hafta 81.4
Bu hafta 79.3
Fark 2100 gr
Yüzde 2.58 ( sanırım)
14 şubat hedefim olan 79.9 u tutturmuş hatta geçmiş bulunuyorum.
Vero gibi tarti resmide ekliyelim bari..
Eki Görüntüle 1955197
Amin canım Allah sabır versin sanaKuzumm cansınnn doğum günümde geldi hanfendi evladımı kaybetmemim acısını hatırlattı kendi doğum hikayesini anlattı ki yaşasaydı oğlumla 1 ay arası olacaktı ama hanfendi yetinmedi videolarını actı gösterdi yetmedi telefonla arayıp sesin dinletti.Tam tamına 2 saa t 10 dakika anlattıı yanındaki kız aynı ben gibi gelmiş hastahaneye ve ben gibi erken suyunun glemesi nedenyile evladını kaybettiii dedii.Sennn bu acıyıı en iyiii sen bilirsin dediiiii vee tamda doğum günmde full makyaj ve saçlarımı yapmış bir haldeyim gittii 3 kez katıla katıla ağladım 3 kez makkyaj tazeledm.Allahım hiçbir anneyi evladıyla sınamasınn bu acı benle ölene dekkk gidecek.
Geçmiş olsun canımm grip mi acil şifalar diliyorumTeşekkür edrim ortim uykusuzluk zor şekerim bende iki gündür uyumuyorum resmen benim ufaklık azcık hasta olduda
Haha hayirlisi bakalim.suan disardayim
Allah razıı olsunn güzelim işte hayat parmparça vurdur vurdur deliliğe nere kadar diyorumm.Kendimi sorguluyorumm anlamadımmm gittii neyi tutsam elimde kalıyorAmin canım Allah sabır versin sanadüşüncesiz birisiymis gerçekten çok sinir bir durum
Canim ptesi 80.8 dim ya ondan begeneniyom :)Baaak ben kilo beğendiremez oldum artık :))
1 kilo gitmiş mumu ...tamam biliyorum 79.9 kitlenmiştin ama o da haftaya gelir , sen bildiğin gibi devam et .. Dün az yemiştin , bedenin savunmaya geçti muhtemelen .
Aaaa ada , sana oklava hiiiiiiiiiç yakışmadı tatlım .
Niye delirtti seni bakayım , özel değilse tabii ... Belki de sen büyüttün olamaz mı ?
Kuzumm cansınnn doğum günümde geldi hanfendi evladımı kaybetmemim acısını hatırlattı kendi doğum hikayesini anlattı ki yaşasaydı oğlumla 1 ay arası olacaktı ama hanfendi yetinmedi videolarını actı gösterdi yetmedi telefonla arayıp sesin dinletti.Tam tamına 2 saa t 10 dakika anlattıı yanındaki kız aynı ben gibi gelmiş hastahaneye ve ben gibi erken suyunun glemesi nedenyile evladını kaybettiii dedii.Sennn bu acıyıı en iyiii sen bilirsin dediiiii vee tamda doğum günmde full makyaj ve saçlarımı yapmış bir haldeyim gittii 3 kez katıla katıla ağladım 3 kez makkyaj tazeledm.Allahım hiçbir anneyi evladıyla sınamasınn bu acı benle ölene dekkk gidecek.
VVVVVVAAAAYYYYYY ortim süpersin çokkkkkkk sevindim çok mutlu oldum tebrikler tatlımmmKilo bildirim zamani.
Geçen hafta 81.4
Bu hafta 79.3
Fark 2100 gr
Yüzde 2.58 ( sanırım)
14 şubat hedefim olan 79.9 u tutturmuş hatta geçmiş bulunuyorum.
Vero gibi tarti resmide ekliyelim bari..
Eki Görüntüle 1955197
Huuuuuuuuu ortilerrrrr ,
1.grup
kelebekolacam ?
Betulina ?
Nare83 -%0.73
ada81 ?
2.grup
Ahu060812 ?
DelyDoly %0.34
mimu88 sabit
@Dersaadet_ ?
3.grup
T tuba52 %0.81
pamukskr %1.52.... Ortalamaları %1.16
vorones %2.62
Antepia27 ?
4.grup
Sekercikiz %1.12
Kedibochi ?
begum75 ?
A arselka ?
5.grup
@Daydream15 %1.71
kuzularinannesi %1.17 Ortalamaları %1.44...
cydnz_1 %1.97
MuMu85 %1.23 Ortalamaları...%1.60 ... 5.grup Kazananı Ceyda ve Mumuuuu
İkili yarış ; B Bebetomm %2.02
ecemavi %0.65 .............. İkili grup kazananı @Bebetomm
14 şubat elimde patladıııııııııı
tebrikler cnm süpersinnnnnnnnnn
Wuhuuuu tebriklerr güzelimmmm
Sagolun canlarim, teşekkür ederimwaaaaw süper canım Tebrikler
Geçmiş olsun canım oğluna.Teşekkür edrim ortim uykusuzluk zor şekerim bende iki gündür uyumuyorum resmen benim ufaklık azcık hasta olduda
Şükürrr güzelimm bugünümee şükürrr diyorummm ne diyim el kol bağlıı şükürdür dile en yakışannDely bir densiz yüzünden üzülmene katlanamıyorum ... Evladın aklına gelir , üzülür ağlar dertlenirsin o ayrı ... beraber ağlarız .
Ama şebeğin düşüncesiz sözlerinden dolayı kendini bu kadar yıprtmana hayır .
Toparlan lütfen , mevlamın her sınav karşılığı mükafatı büyük olacaktır eminim , yeter ki isyan etmeyelim
Canım ilaç ismi vermeyelim ulu orta , tavsiye de olsa yasak .
Bağışıklık sistemi için ben 1.5 yıldır kullanıyorum , dr um verdi . Hiçbir yan etki yaşamadım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?