Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

gelelim işin özüne
geçen hafta: 77
bu hafta: 76.7
Fark sadece -300

Hedefimden çok uzak kaldım Hele bu son iki hafta bir al bir ver oldu gibi. Hastalığın etkisi oldu mu bu hafta bilmiyorum
Bendesin canım bendee 300 gramdayım ama benim kendi hatam farkındayım .Lakin canım yemek yemek istemiyor.

Selam
Bol eksili cumalar olsun
6.gibi yattik sabah karsi ve 10 a.dogru.uyandik.
Sagolsun kizim.uyutmadi.yine.
Hala ayilamadim.tartilirim birazdan,

Bravo ortim gayet guzel.
Tebrik ederim
Teşekkür edrim ortim uykusuzluk zor şekerim bende iki gündür uyumuyorum resmen benim ufaklık azcık hasta olduda

gelelim işin özüne
geçen hafta: 77
bu hafta: 76.7
Fark sadece -300

Hedefimden çok uzak kaldım Hele bu son iki hafta bir al bir ver oldu gibi. Hastalığın etkisi oldu mu bu hafta bilmiyorum

Menülerinin etkisi vardır ... Geçen haftanın artısından bile 100 gr duruyor hala .

İşin düzenli ...düzenli menü , düzenli diyet , düzenli katılım .

Tatlım bana süpriz olmuş gibi yapmayayım ama bu hafta bir harikaydın . Kafana koyduğunu işleme geçirdin

Şu an bildirim yapmayan çok az kişi kaldı , benim kullanableceğim inisiyatifler hariç ..14 Şubat Hedefini doğrudan tutturup geçen tek isimsin

Amin canım Allah sabır versin sana düşüncesiz birisiymis gerçekten çok sinir bir durum

Amin canım Allah sabır versin sana düşüncesiz birisiymis gerçekten çok sinir bir durum
Allah razıı olsunn güzelim işte hayat parmparça vurdur vurdur deliliğe nere kadar diyorumm.Kendimi sorguluyorumm anlamadımmm gittii neyi tutsam elimde kalıyor

Canim ptesi 80.8 dim ya ondan begeneniyom :)

Dely bir densiz yüzünden üzülmene katlanamıyorum ... Evladın aklına gelir , üzülür ağlar dertlenirsin o ayrı ... beraber ağlarız .

Ama şebeğin düşüncesiz sözlerinden dolayı kendini bu kadar yıprtmana hayır .

Toparlan lütfen , mevlamın her sınav karşılığı mükafatı büyük olacaktır eminim , yeter ki isyan etmeyelim

VVVVVVAAAAYYYYYY ortim süpersin çokkkkkkk sevindim çok mutlu oldum tebrikler tatlımmm

cydnz_1

tebrikler cnm süpersinnnnnnnnnn

Wuhuuuu tebriklerr güzelimmmm

waaaaw süper canım Tebrikler
Sagolun canlarim, teşekkür ederim

Teşekkür edrim ortim uykusuzluk zor şekerim bende iki gündür uyumuyorum resmen benim ufaklık azcık hasta olduda
Geçmiş olsun canım oğluna.
Ecede hala burnunda akıntı var,.maalesef sık sık tikaniyor. Devamlı uyanıyor.
Gunlerdir.esimle.zombiyiz

Şükürrr güzelimm bugünümee şükürrr diyorummm ne diyim el kol bağlıı şükürdür dile en yakışann

Huuuuuuuuu ortilerrrrr ,

1.grup

kelebekolacam %0.67
Betulina %0.39 ....
Ortalamaları % 0.53 ... 1.grup kazananı Kelebek ve Betül

Nare83 -%0.73
ada81 %0.82 ....
Ortalamaları % 0.05

2.grup

Ahu060812 %1.11
DelyDoly %0.34 .....
Ortalamaları % 0.73

mimu88 sabit
@Dersaadet_ ?

3.grup

T tuba52 %0.81
pamukskr %1.52....
Ortalamaları %1.16

vorones %2.62
Antepia27 ?

4.grup

Sekercikiz %1.12
Kedibochi %2.58 ...
Ortalamaları % 1.85 ...

begum75 ?
A arselka %1.43

5.grup

@Daydream15 %1.71
kuzularinannesi %1.17
Ortalamaları %1.44...

cydnz_1 %1.97
MuMu85 %1.23
Ortalamaları...%1.60 ... 5.grup Kazananı Ceyda ve Mumuuuu

İkili yarış ; B Bebetomm %2.02
ecemavi %0.65 .............. İkili grup kazananı @Bebetomm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…