Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Patroniçemmmm, istanbulda yaşamak, çalışmak zor cidden zor. Çoğu zaman şu halde oluyor insan. Helede iş gereği insanlarla hep iletişim içindeyse Bak ne diyeceğim, inşallah ben de hayırlısından bir kociş bulur evde otururum sonra ohhh hep sizlerle hep sizlerle olurum

Kötü kalbi olan insanın yaptığı kötülüğe sebep aranmaz dely , boşa sorgulama

Çok sağol kaptanim hep gram gram giderdi bu hafta süper oldu

Hayırlı ile baş göz edelim seni o ayrı betülüm de , İstanbulda iş hayatını bilirim çook iyi bilirimmm , benim zamanımda metrobüs neyin de yoktu

Ama yatağına uzanınca bir 20 dk ayırabilirsin , fikrim sabit .

Salı perşembe cumartesi günleri bayanlar için canım bende düşündüm ama tek spor merkezi var burda o da yeni açıldı ne yapayım ben perşembe mi tartilayim o zaman bu hafta dün 69,1di bugün 68,9

canımcım hangi cadı hangi cadılığı yaptı sana? der misin bana

Tebrikler tatlım az olsun bizim olsun sıkma sen o güzel canını haftaya daha iyi gider inşallah

canımcım hangi cadı hangi cadılığı yaptı sana? der misin bana
Kuzumm cansınnn doğum günümde geldi hanfendi evladımı kaybetmemim acısını hatırlattı kendi doğum hikayesini anlattı ki yaşasaydı oğlumla 1 ay arası olacaktı ama hanfendi yetinmedi videolarını actı gösterdi yetmedi telefonla arayıp sesin dinletti.Tam tamına 2 saa t 10 dakika anlattıı yanındaki kız aynı ben gibi gelmiş hastahaneye ve ben gibi erken suyunun glemesi nedenyile evladını kaybettiii dedii.Sennn bu acıyıı en iyiii sen bilirsin dediiiii vee tamda doğum günmde full makyaj ve saçlarımı yapmış bir haldeyim gittii 3 kez katıla katıla ağladım 3 kez makkyaj tazeledm.Allahım hiçbir anneyi evladıyla sınamasınn bu acı benle ölene dekkk gidecek.

Selam
Bol eksili cumalar olsun
6.gibi yattik sabah karsi ve 10 a.dogru.uyandik.
Sagolsun kizim.uyutmadi.yine.
Hala ayilamadim.tartilirim birazdan,

Bravo ortim gayet guzel.
Tebrik ederim
Teşekkür edrim ortim uykusuzluk zor şekerim bende iki gündür uyumuyorum resmen benim ufaklık azcık hasta olduda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…