Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sağol Kaptanim. Teşekkürler.
Klasik olacak.belki ama.senin sevgili ortim @Sekercikiz ve tüm takımın emegi büyük
Sayenizde 14.şubat hedefimi.gectim..
İnşallah şubat sonunu eksi 10 kg ile kapatmak.istiyorum bunun icinde bana 78.2 kafi gelecek,,

Ahhhh sen anlattıkça benim içim yandı resmen ya bunlar nasıl insanlar nasıl bir zihniyet verende rabbim alanda rabbim kuzum ne olur üzme o kadar kendini sonuçta herkesin bi sınavı var buda seninki diye düşün ama sen acıların en büyüğüyle sınav ediliyosun ve mekanın mertebende ona göre yüksek olucak ne olur böyle düşün ve tıka kulaklarını böyle insanlara öyele bi konu açtıklarında ne olur kibarca sustur dinleme kendi pskolojin için rabbim sabrını versin ve o melek uyudukça sana iyilikler güzellikler versin rabbim dilerim

ahu tebrikler cnmmmm
Teşekkürler canımm
Yaaa Ahumm sevmezmiyim canımsınız benimmmm yokk benim hatamm biliyorumm.Amaa şükür kız gene 300 artı değilim
Allah seni

Sen şükür e devam canım o kadında gördüğüm tek şey kıskançlık.senin böyle genç kız gibi gezmeni çekemiyodur bide diyon full makyaj şıkır şıkır.iyice çatlamış.sen geçmişe bi sünger çek kilo ver dahada zayıflayarak çatlatmaya devam.
İnşallah betüş inşallah en kısa zamanda Allah gönlüne göre versin
Salı perşembe cumartesi günleri bayanlar için canım bende düşündüm ama tek spor merkezi var burda o da yeni açıldı ne yapayım ben perşembe mi tartilayim o zaman bu hafta dün 69,1di bugün 68,9
Sen yine hem Perşembe hem cuma tartıl canım eksi olması sorun değil artı olacakmı diye bakalım fark
oooo süpersin inşallah bende haftaya yaşayacağım bu anı.bende atacağım fotolu tartı

Kuzum bu sahsin kesin sana karşı bi cekemez durumu var.
Resmen senden intikam almaya kalkmış aklınca.
Evlat sahibi olmuş bakalım hayrını görecek mi ?
Böyle evladı ile ovunup nispet yapanların sonu pek iyi gelmiyor.
Sen gönlünü ferah tut canım benim

Son düzenleme:
Sagolun canlarim, teşekkür ederim

Geçmiş olsun canım oğluna.
Ecede hala burnunda akıntı var,.maalesef sık sık tikaniyor. Devamlı uyanıyor.
Gunlerdir.esimle.zombiyiz
Ayy kıyamam kuzucuk düzelmedimi daha oluyo şekerim arada rabbim sağlık versin hepsi gelir geçer teşekkür ederim

Kiz ahu bak vallahi @DelyDoly için aynını yazmisiz.
Kadin full kıskançlık.
Birde doğum sonrası kilo filan.aldiysa.bizim doliyi de.böyle görünce hepicii çıldırmıştir.
Gerçekten bazı hemcinslerimiz cok.tehlikeli.
Bu arada teşekkürler canım.
İnanıyorum haftaya da seni kutlayacağız..

Dur korkutma littlecoffeedoc i .... 1.2 verse zafer sizin

yine gelmiyordu

ay şeriiiiiimmm gönülden tebrikler çooook çoook sevindim senin içinnnn

canım delyim Rabbimin imtihanından dimdik çıkıyorsun. çok daha güzel günler göreceksin hayırlısıyla sen çok güçlü bir kadınsın

Hayırlı günler sevgili takımım
Kilo bildirimi
Geçen hafta 107.0
Bu hafta 105.9
Fark 1.100
Yüzde 1.02
Ayyy çok sevindim

ablacımmm tebriklerrr 99 partisine az kaldı... senin 99 partisi ile benim 69 partisini birleştirsek mi bnde hayatım da görmedim o rakamı

Sende ortimmmm

Anaammm Vero diyet ipuculari veriyoooorrr

Sagol masumcum..uzulme artina bunye bu robot degil ki..haftaya verirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…