Sağol Kaptanim. Teşekkürler.Menülerinin etkisi vardır ... Geçen haftanın artısından bile 100 gr duruyor hala .
İşin düzenli ...düzenli menü , düzenli diyet , düzenli katılım .
Tatlım bana süpriz olmuş gibi yapmayayım ama bu hafta bir harikaydın . Kafana koyduğunu işleme geçirdin
Şu an bildirim yapmayan çok az kişi kaldı , benim kullanableceğim inisiyatifler hariç ..14 Şubat Hedefini doğrudan tutturup geçen tek isimsin
pardon özür....
Hayırlı günler sevgili takımım
Kilo bildirimi
Geçen hafta 107.0
Bu hafta 105.9
Fark 1.100
Yüzde 1.02
Ayyy çok sevindim
Ahhhh sen anlattıkça benim içim yandı resmen ya bunlar nasıl insanlar nasıl bir zihniyet verende rabbim alanda rabbim kuzum ne olur üzme o kadar kendini sonuçta herkesin bi sınavı var buda seninki diye düşün ama sen acıların en büyüğüyle sınav ediliyosun ve mekanın mertebende ona göre yüksek olucak ne olur böyle düşün ve tıka kulaklarını böyle insanlara öyele bi konu açtıklarında ne olur kibarca sustur dinleme kendi pskolojin için rabbim sabrını versin ve o melek uyudukça sana iyilikler güzellikler versin rabbim dilerimKuzumm cansınnn doğum günümde geldi hanfendi evladımı kaybetmemim acısını hatırlattı kendi doğum hikayesini anlattı ki yaşasaydı oğlumla 1 ay arası olacaktı ama hanfendi yetinmedi videolarını actı gösterdi yetmedi telefonla arayıp sesin dinletti.Tam tamına 2 saa t 10 dakika anlattıı yanındaki kız aynı ben gibi gelmiş hastahaneye ve ben gibi erken suyunun glemesi nedenyile evladını kaybettiii dedii.Sennn bu acıyıı en iyiii sen bilirsin dediiiii vee tamda doğum günmde full makyaj ve saçlarımı yapmış bir haldeyim gittii 3 kez katıla katıla ağladım 3 kez makkyaj tazeledm.Allahım hiçbir anneyi evladıyla sınamasınn bu acı benle ölene dekkk gidecek.
Sagolasin canım ortimmmVVVVVVAAAAYYYYYY ortim süpersin çokkkkkkk sevindim çok mutlu oldum tebrikler tatlımmm
Canım çok teşekkür ederim evet cnm grip olmuşGeçmiş olsun canımm grip mi acil şifalar diliyorum
Teşekkürler canımmahu tebrikler cnmmmm
Allah seniYaaa Ahumm sevmezmiyim canımsınız benimmmm yokk benim hatamm biliyorumm.Amaa şükür kız gene 300 artı değilim
İnşallah betüş inşallah en kısa zamanda Allah gönlüne göre versinPatroniçemmmm, istanbulda yaşamak, çalışmak zor cidden zor. Çoğu zaman şu halde oluyor insan. Helede iş gereği insanlarla hep iletişim içindeyse Bak ne diyeceğim, inşallah ben de hayırlısından bir kociş bulur evde otururum sonra ohhh hep sizlerle hep sizlerle olurum
Sen yine hem Perşembe hem cuma tartıl canım eksi olması sorun değil artı olacakmı diye bakalım farkSalı perşembe cumartesi günleri bayanlar için canım bende düşündüm ama tek spor merkezi var burda o da yeni açıldı ne yapayım ben perşembe mi tartilayim o zaman bu hafta dün 69,1di bugün 68,9
oooo süpersin inşallah bende haftaya yaşayacağım bu anı.bende atacağım fotolu tartıKilo bildirim zamani.
Geçen hafta 81.4
Bu hafta 79.3
Fark 2100 gr
Yüzde 2.58 ( sanırım)
14 şubat hedefim olan 79.9 u tutturmuş hatta geçmiş bulunuyorum.
Vero gibi tarti resmide ekliyelim bari..
Eki Görüntüle 1955197
Kuzum bu sahsin kesin sana karşı bi cekemez durumu var.Kuzumm cansınnn doğum günümde geldi hanfendi evladımı kaybetmemim acısını hatırlattı kendi doğum hikayesini anlattı ki yaşasaydı oğlumla 1 ay arası olacaktı ama hanfendi yetinmedi videolarını actı gösterdi yetmedi telefonla arayıp sesin dinletti.Tam tamına 2 saa t 10 dakika anlattıı yanındaki kız aynı ben gibi gelmiş hastahaneye ve ben gibi erken suyunun glemesi nedenyile evladını kaybettiii dedii.Sennn bu acıyıı en iyiii sen bilirsin dediiiii vee tamda doğum günmde full makyaj ve saçlarımı yapmış bir haldeyim gittii 3 kez katıla katıla ağladım 3 kez makkyaj tazeledm.Allahım hiçbir anneyi evladıyla sınamasınn bu acı benle ölene dekkk gidecek.
Ayy kıyamam kuzucuk düzelmedimi daha oluyo şekerim arada rabbim sağlık versin hepsi gelir geçer teşekkür ederimSagolun canlarim, teşekkür ederim
Geçmiş olsun canım oğluna.
Ecede hala burnunda akıntı var,.maalesef sık sık tikaniyor. Devamlı uyanıyor.
Gunlerdir.esimle.zombiyiz
COKKK iyi vermişsin ablam sonunda oldu bak tebriklerHayırlı günler sevgili takımım
Kilo bildirimi
Geçen hafta 107.0
Bu hafta 105.9
Fark 1.100
Yüzde 1.02
Ayyy çok sevindim
Kiz ahu bak vallahi @DelyDoly için aynını yazmisiz.Teşekkürler canımm
Allah seni
Sen şükür e devam canım o kadında gördüğüm tek şey kıskançlık.senin böyle genç kız gibi gezmeni çekemiyodur bide diyon full makyaj şıkır şıkır.iyice çatlamış.sen geçmişe bi sünger çek kilo ver dahada zayıflayarak çatlatmaya devam.
İnşallah betüş inşallah en kısa zamanda Allah gönlüne göre versin
Sen yine hem Perşembe hem cuma tartıl canım eksi olması sorun değil artı olacakmı diye bakalım fark
oooo süpersin inşallah bende haftaya yaşayacağım bu anı.bende atacağım fotolu tartı
Maalesef canım anasına çekmiş benim.kız.Ayy kıyamam kuzucuk düzelmedimi daha oluyo şekerim arada rabbim sağlık versin hepsi gelir geçer teşekkür ederim
Kilo bildirim zamani.
Geçen hafta 81.4
Bu hafta 79.3
Fark 2100 gr
Yüzde 2.58 ( sanırım)
14 şubat hedefim olan 79.9 u tutturmuş hatta geçmiş bulunuyorum.
Vero gibi tarti resmide ekliyelim bari..
Eki Görüntüle 1955197
Kuzumm cansınnn doğum günümde geldi hanfendi evladımı kaybetmemim acısını hatırlattı kendi doğum hikayesini anlattı ki yaşasaydı oğlumla 1 ay arası olacaktı ama hanfendi yetinmedi videolarını actı gösterdi yetmedi telefonla arayıp sesin dinletti.Tam tamına 2 saa t 10 dakika anlattıı yanındaki kız aynı ben gibi gelmiş hastahaneye ve ben gibi erken suyunun glemesi nedenyile evladını kaybettiii dedii.Sennn bu acıyıı en iyiii sen bilirsin dediiiii vee tamda doğum günmde full makyaj ve saçlarımı yapmış bir haldeyim gittii 3 kez katıla katıla ağladım 3 kez makkyaj tazeledm.Allahım hiçbir anneyi evladıyla sınamasınn bu acı benle ölene dekkk gidecek.
Hayırlı günler sevgili takımım
Kilo bildirimi
Geçen hafta 107.0
Bu hafta 105.9
Fark 1.100
Yüzde 1.02
Ayyy çok sevindim
Kiz ahu bak vallahiDelyDoly için aynını yazmisiz.
Kadin full kıskançlık.
Birde doğum sonrası kilo filan.aldiysa.bizim doliyi de.böyle görünce hepicii çıldırmıştir.
Gerçekten bazı hemcinslerimiz cok.tehlikeli.
Bu arada teşekkürler canım.
İnanıyorum haftaya da seni kutlayacağız..
Günaydınlar kizzelrrrr mini kahvaltı evdé yapıldı .simdi çay zamanı. . Ogrenciler denemede ben kk debu arada bu kurutulmuş meyve cayın yanınà uygundur umarım çikolata bisküvi naynnnEki Görüntüle 1954067
Sende ortimmmmSüpersin ortak
Balım yahu ben çok yerken yememeye basliore. Ondan oliyi .bide bi kaç sır vereyimm bak.dinle.
Yiyip uzanmak yok
Akşam 4 5 gibj yemek yenecek
Ekmek hiç bi öğünde yok
Çay in yanına bisküvi çikolata yok
Hedefler hep kafada
Çok canın isterse ucundan nefis koreltmece var
Bi de mumkunse emzirmek ve bol su
Haaa unutma da n bi de sabah aç karna ılık limonlu su içmeden olmazzz
Daydream- , @pamukskr @vorones ve
başka kim vardı hatırlayamadım kilo veren herkesi çok çok tebrik ederim
Daydream- çok güzel gitmiş kilon süpersinnnn
ada81 ortim maşallahh çok çok süpersin iyi gitmiş degişiklik işe yaradıı
mimu88 kaderimse çekerim hesabı bende öyle diyorum artık , sende sabit çıkmışsın
takımda bi artı benim sanırım hepinizden çok çok özür diliyorum arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?