Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Senin iyi mış benim yiyesim yoksa da gomerimmm hiç affetmemmmm

canım ufacık bir tavsiye protein günlerini haftaya serpiştir daha güzel oluyor

He kız bu hafta spora mi başlasam hani şu puanlama icine girsem . Ama ben evde hep hareket halindeyım yavrum sağolsun . Çok yoruluom ama. Bakam şu egzersiz videolarini arastiriom bakam

Kız ne haziranı en geç mart sonu böyle devam et 58 lerdesin sonra koruma için yine burdasın

Ay iyi hatırlattın hemen yapıyorum
Ayy ağzın bal yesin .. Ama kalorisz he dimi kız ay fena gaza geldim . Şubat 2 hafta. Mart 4 hafta . 6 hafta 6 kilo gitse

canım ufacık bir tavsiye protein günlerini haftaya serpiştir daha güzel oluyor

ceyda + çıktım ya cnm ctesi pazar evde yapayım dedim
pazarteside iş yerinde pilav üstü et varmış yanında salata onu yerim
ama ben azda olsa sebze yiyorum cnm

bu arada güzel kilo vermişsin tebrikler

vero bak bak yaaa ayyy iyi ki sen duymuyorsun yazılanları bu hafta moralini bozdu kilo verdi diye iki hafta üst üste haftaya nutellalı ekmekleri yer hiç bişe yapamaz diyorlar

Göster onlara veroooooom

kız helal olsun sana,bu nasıl orti gazlamak,ben bile gaza geldim hee

Galibaaa kuzumm değişimime sinir oldu başkaa bir açıklaması yokk hele şu mayıs gelsinn iyice çatlatcam bennn

ayne öyle canım,kıskançlık başka şey değil,yanlız etrafında böyle gazlayan varken değerlendir,dahada hırslan bence,nimet o nimet

Vokallerini değil bu hafta olacaktı akıllı telefon şaşırdı

bazen benim telefonda tuhat çevirmeler yapabiliyo
pufpuftan da teselli geldi ya Daha da ne diyeyim

aaaaaaa kaptanım Ausencia çok geçmiş olsun,yusuf nasıl şimdi inşallah önemli bişey değildir,rabbim şifa versin,kaptanım nazar olmuştur çocuğa,sen bi oku onu,başından döndürüp biyerlere sadaka vermek lazım,arada ben yaparım,kazayı belayı def etsin diye,inanıyorum yani bunlara

öfkeyle kalkıp zararla oturma kız,bari incelede fiyat ve kullanım amacına uygun bişey al

begum75 kilo bildirimi haniiiii
valla bu kadar eksilerden sonra bildirmeye çekindim açıkcası

Yedim salata..sabah yumurta ..oglen yogurtla yada ton baligiyla salata aksam yogurt corba..

şu ton balığını alacam en sonunda, ne çok seveni var yahuu

aaa tamam o zaman,aman olmasında,o dediğin ilacını doktoruma sor istersen,o daha iyi bilir
bide 15 günde bir mi ayda bir mi ne d vitamini alıyolarmış bende ondan mı alsam diyorum ama bilemedim

bu hafta 67 ler gelecek, başta sana sonra smoti makinana güveniyorum

aynen canım , ben hiç değiştirmiyorum yerini , zemine göre de değişebilir diye :)
bir ara şu yağ ölçenlerden alayım dedim de , karpuzun bile yağ oranını ölçmüş ondan vazgeçmiştim
normal tartıda zemine göre değişiyo,sende hep aynı yerde tartılırsın,yanlışta ölçse hep aynı oranda yanlış ölçer en azından aradaki farkla kendi değişimini görebilirsin diye düşünüyorum

Senin iyi mış benim yiyesim yoksa da gomerimmm hiç affetmemmmm

bazen açılır bazende tıkanır iştahım,tıkanınca gözüm yemek görmez istemez ama açılıncada doymak bilmem

Harikasın bencede . İnsan nasıl bi mutlu oluyir. Hele ki şu doğumdan sonra olmayan kiyafetlere girebilmek. Hoş daha tam istedgm gibi değil .de olsun. Şükür halimize..Çok sıkılmıştim ben de 68 67 olmaktan. Tam gaz devam bu haftada böyle fark görek .
İnşallah bu hafta birinciyizdir. @fatmanurkaya . 3 kez olup simit yicemmm

ceyda + çıktım ya cnm ctesi pazar evde yapayım dedim
pazarteside iş yerinde pilav üstü et varmış yanında salata onu yerim
ama ben azda olsa sebze yiyorum cnm

bu arada güzel kilo vermişsin tebrikler
sağol canım , anladım o zaman tamamdır :)
ben de hafta içine dağıtıyorum ofiste çıkan yemeklere göre ondan demiştim

He kız bu hafta spora mi başlasam hani şu puanlama icine girsem . Ama ben evde hep hareket halindeyım yavrum sağolsun . Çok yoruluom ama. Bakam şu egzersiz videolarini arastiriom bakam

yapabilirsen evde jillian level1-2-3 lük seriyi yapabilirsin ama yoruluyorum, çocuktan vaktim olmuyo dersen bilemem,gerçi evde bebeğine bakacak kimsen çok,bi 30 dakika hadi başladın bitirdin 45 dakika idare ederler seni sorun olmaz gibime geliyo,önce senin istemen lazım

işte ihtiyacım olan şey

bu arada kilo bildirimi yapıyorum Ausencia
geçen hafta:58,7
bugün:58,4
fark:300 gram
yüzde:0,51
az olsun eksi olsun mantığıyla bakıyorum moral bozmak yok
bende 14 şubat hedefime ulaşamadım,buda bana gelsin

cnm olsun snein kilon az zaten 300 300 derken hedefe gidiyorsun ne güzel
bana inandıgın çinde teşekür ederim cnmmm ama çok mahcup oldum bu hafta takıma

bu arada kilo bildirimi yapıyorum Ausencia
geçen hafta:58,7
bugün:58,4
fark:300 gram
yüzde:0,51
az olsun eksi olsun mantığıyla bakıyorum moral bozmak yok
bende 14 şubat hedefime ulaşamadım,buda bana gelsin
Kız dahà fazla düşme . Nasıl yetiscem sanà ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…