Senin iyi mış benim yiyesim yoksa da gomerimmm hiç affetmemmmmoo vero, hemen tüyolara başladın, kızbi gelsin ortalığı toz duman ettin hee,eğer gerçekten yiyesim varsa o ucundan accık dediğin şeyi ben yaparsam accıkın ucu kaçıyo bende,yani bende ya hep ya hiç,ama yiyesim yoksa önümede sersennafile hiç canım çekmez
bende o gramlı tartılara güvenmiyorumama şöyle düşünüyorum,hani yanlışta olsa hep aynı yerde tartıldığın için hata oranı aynı kalır,en azından sadece ağırlık tartandan daha motive edici olabilir diye düşünüyorum
aplam süpersin,tebrik ederim
saadet her hafta kilo kilo gitmiyo malesef,hem bu hafta baya ciddi olaylar yaşadın,kararlar aldın,o yüzden artıda değilsinya ona şükür,haftaya başlarsın eksileri görmeye
canım ufacık bir tavsiye protein günlerini haftaya serpiştir daha güzel oluyor@Daydream15
iyi olmuş bence ya sıcak yemek yemek gibisi yok
bizim aşçıda yemek listesi hazırlıyordu bakalım bende kendime ona göre ayarlıycam ama hafta sonu ve ptesi 3 gün proteinciyim artı temizlemek benim işim ,ama bu son artı bildiririm inş bir daha artı bildirim yapmayacagımmmmm
pufpuftan da teselli geldi yaDaha da ne diyeyim
He kız bu hafta spora mi başlasam hani şu puanlama icine girsem . Ama ben evde hep hareket halindeyım yavrum sağolsun . Çok yoruluom ama. Bakam şu egzersiz videolarini arastiriom bakamkuzularına Allah kavuştursun,-900 süper tebrik ederim
masumm,neden böyle canım acaba yaa,vücut kendini mi kitledi naptı,smoti makinan gelsin bol bol yapıp içersin hem belki bağırsaklarada fayda eder
doktorum geçmiş olsun,havalardan heralde çocuklarda büyüklerde bi hastalık salgını var burdada
benim kp de senin eşin gibidir ama kv herşeyi aldı eline ustamı çağrılacak gidiyo kendi hallediyo,müdannası yok kp e,çay seti mi bozuldu,sen ver servise canım,olmadı yenisini al
kız vorones,morti çatlatıyosun heee,senin yemekler sadece kafanda zihninde,yoksa yediğinden değil,spor yapmıyodun sanırım,bide yapsan ne olur bilmem
tebrik ederim valla
Ayy ağzın bal yesin .. Ama kaloriszKız ne haziranı en geç mart sonu böyle devam et 58 lerdesin sonra koruma için yine burdasın
Ay iyi hatırlattın hemen yapıyorum
canım ufacık bir tavsiye protein günlerini haftaya serpiştir daha güzel oluyor
vero bak bak yaaa ayyy iyi ki sen duymuyorsun yazılanlarıbu hafta moralini bozdu kilo verdi diye iki hafta üst üste haftaya nutellalı ekmekleri yer hiç bişe yapamaz diyorlar
Göster onlara veroooooom
Galibaaa kuzumm değişimime sinir oldu başkaa bir açıklaması yokk hele şu mayıs gelsinn iyice çatlatcam bennn
Vokallerini değil bu hafta olacaktı akıllı telefon şaşırdı
pufpuftan da teselli geldi yaDaha da ne diyeyim
Kızlar kaptanın oğlu okulda düşmüş kafasını kalorifere çarpmış pansuman yapmışlar biraz delik açılmış kuzunun kafasındatelaşla çıkmış haber vermemi istedi size geri dönecekmiş.
begum75 yaaaa işte ondan gidip kendim tamirciye veremiyorum bu sefer çook söylenirrrrr ...... Ama akşam gidip paşalar gibi en pahalısından almazsam banada Ada demesinler .... Tükana girip diyecem en pahalısı olsun lütfennnnnn görür o... zaten hep öyle oluyor ben alttan alırım alırım en son cıngarı çıkarırım giderim istediğimi alırım ama ben diyorum kiii bunlar yaşanmadan görevini yerine getirsin.....
valla bu kadar eksilerden sonra bildirmeye çekindim açıkcasıbegum75 kilo bildirimi haniiiii
Yedim salata..sabah yumurta ..oglen yogurtla yada ton baligiyla salata aksam yogurt corba..
normal tartıda zemine göre değişiyo,sende hep aynı yerde tartılırsın,yanlışta ölçse hep aynı oranda yanlış ölçer en azından aradaki farkla kendi değişimini görebilirsin diye düşünüyorumaynen canım , ben hiç değiştirmiyorum yerini , zemine göre de değişebilir diye :)
bir ara şu yağ ölçenlerden alayım dedim de , karpuzun bile yağ oranını ölçmüş ondan vazgeçmiştim
Senin iyi mış benim yiyesim yoksa da gomerimmm hiç affetmemmmm
Harikasın bencede . İnsan nasıl bi mutlu oluyir. Hele ki şu doğumdan sonra olmayan kiyafetlere girebilmek. Hoş daha tam istedgm gibi değil .de olsun. Şükür halimize..Çok sıkılmıştim ben de 68 67 olmaktan. Tam gaz devam bu haftada böyle fark görek .Sanırım siz 1. Siniz. Çünkü senin.yuzden fazla
Kız ben mi.sana.tüyo verecem, azicik kissan kilo kilo gidiyor senden
Abavvvvv vero benden.tuyo istiyiiii
Aslında her zamanki duzenimi değiştirdim.
1 de.önceki 15.günde sadece 300 gr gitmişti benden onunda etkisi var.diyorum
Nisan sonu.mayis.başı gibi 69 ları da gördüm mu kendimi başarılı sayacam.
Çok mutluyum ama.yaaa
sağol canım , anladım o zaman tamamdır :)ceyda + çıktım ya cnm ctesi pazar evde yapayım dedim
pazarteside iş yerinde pilav üstü et varmış yanında salata onu yerim
ama ben azda olsa sebze yiyorum cnm
bu arada güzel kilo vermişsin tebrikler
He kız bu hafta spora mi başlasam hani şu puanlama icine girsem . Ama ben evde hep hareket halindeyım yavrum sağolsun . Çok yoruluom ama. Bakam şu egzersiz videolarini arastiriom bakam
ammannn bunun yerinde sayıklamasında varmış bir hikmet, baksanıza nasıl girdi havayaalammm yaaa. Adım çıkmış benim bikereee haline ağla baci. Geç beni ..hodri meydan. Hani kilo farkında haftalik
kaptanım koskoca 1000 gram nasıl kaçar gözünden,lütfen amasabit yada artı olsaydı şıp diye görerdin ama demi
canım çoğumuz hedefe ulaşamadık üzülme,en azından sabit değilsin,bu hafta böyle olsun haftaya uçarsın sende
kızz mortingen,o neyyy,anaamm bakamıyorum,2100 ne yahuune ettun yaktın bizi morti,ahanda bayrağı çektim 2 morti bizi mort ettiniz bu hafta,tebrik ederim ama şekerkızada dedim haftaya devamını beklemiyoruz
masum almadan bi kan ver değerlerine baktır,sonrada o dediğini doktora sorarak kullan derim
canım ben bu durumunu hiç bilmiyodum,çok üzüldümrabbim sabır versin sana,ama üzülme moralin yüksek olsun ki rabbim sana bebek nasip etsin,her işte bir hayır vardır,sakın üzme kendini, ama yeni bebeğin için çok daha güçlü ve iradeli olman lazım
bitek senin değil masum,yanlız değilsin
masumun o dediğini mi kaptanım,hergün mü içiyosun peki?Ausencia
delyimm bak ben burdayım
işte ihtiyacım olan şey
hey makinammmmm geldiiiiiiiiiiiii
hemen denemeliyim akşamaaa
Ee yarışak işte balyuzlü güzellik. Sen daha yapamam ben de ..ammannn bunun yerinde sayıklamasında varmış bir hikmet, baksanıza nasıl girdi havaya
bu arada kilo bildirimi yapıyorumAusencia
geçen hafta:58,7
bugün:58,4
fark:300 gram
yüzde:0,51
az olsun eksi olsun mantığıyla bakıyorum moral bozmak yok
bende 14 şubat hedefime ulaşamadım,buda bana gelsin
Kız dahà fazla düşme . Nasıl yetiscem sanà benbu arada kilo bildirimi yapıyorumAusencia
geçen hafta:58,7
bugün:58,4
fark:300 gram
yüzde:0,51
az olsun eksi olsun mantığıyla bakıyorum moral bozmak yok
bende 14 şubat hedefime ulaşamadım,buda bana gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?