cnm olsun snein kilon az zaten 300 300 derken hedefe gidiyorsun ne güzel
bana inandıgın çinde teşekür ederim cnmmm ama çok mahcup oldum bu hafta takıma
Kız dahà fazla düşme . Nasıl yetiscem sanà ben
Nutella bittiki eve almam ki. Tahin pekmez de ekmeksiz yenmio zaten.vero bak bak yaaa ayyy iyi ki sen duymuyorsun yazılanlarıbu hafta moralini bozdu kilo verdi diye iki hafta üst üste haftaya nutellalı ekmekleri yer hiç bişe yapamaz diyorlar
Göster onlara veroooooom
Benimki fakir ve memnunum diyetisyende tartilmistim evdeki ile ayni cikmisti demekki doğru demistim..evet arnica ve azrum dendi, başka baskül tavsiyesi olan ????
aynen öyle az az da olsa hedefe gidiyorum
canım mahcup olcak bişey yok,sonuçta emeklerini herkes görüyo burda,inan bana ben senin kadar dayanamazdım gerçekten çok çaba sarfediyosun,ama herkesin metabolizması farklı işte,burda iş artık senden çıkıyo,ama pes etmediğin sürece her zaman sen kazanacaksın
etmem mi voroness,hedef 55o rakamı görene kadar aynen devam
Gözün aydınn canımmm iyi günlerdeee kullanhey makinammmmm geldiiiiiiiiiiiii
hemen denemeliyim akşamaaa
eger burda olmasaydım çoktan pes etmiştim
+ da olsam , sabitte olsam yoluma devam ediyorum burada
ama tek başıma yapamazdım ve şuan abartmıyorum 85 kg filandımm buraya gelmeseydim
eger burda olmasaydım çoktan pes etmiştim
+ da olsam , sabitte olsam yoluma devam ediyorum burada
ama tek başıma yapamazdım ve şuan abartmıyorum 85 kg filandımm buraya gelmeseydim
Ay mumu ben daha epey bi detoks falan yapmam eski düzen devam ederim gelir inşallah 79 haftaya ben ikimizede inanıyorum
Kuzumm cansınnn doğum günümde geldi hanfendi evladımı kaybetmemim acısını hatırlattı kendi doğum hikayesini anlattı ki yaşasaydı oğlumla 1 ay arası olacaktı ama hanfendi yetinmedi videolarını actı gösterdi yetmedi telefonla arayıp sesin dinletti.Tam tamına 2 saa t 10 dakika anlattıı yanındaki kız aynı ben gibi gelmiş hastahaneye ve ben gibi erken suyunun glemesi nedenyile evladını kaybettiii dedii.Sennn bu acıyıı en iyiii sen bilirsin dediiiii vee tamda doğum günmde full makyaj ve saçlarımı yapmış bir haldeyim gittii 3 kez katıla katıla ağladım 3 kez makkyaj tazeledm.Allahım hiçbir anneyi evladıyla sınamasınn bu acı benle ölene dekkk gidecek.
Allah razıı olsunn güzelimm çok teşekkür ederim.Herkes yüreğindekini kusarmış ben birde onu çay kahveyle ağırladımm varya hiç bozmadım hiç bir şeyde demedim.Güçlü durdum ve bana yakıştığı gibi yaptmALLAH SANA SABIR ONADA HİDAYET VERSİN CANIM
Ay ins canim yaAy mumu ben daha epey bi detoks falan yapmam eski düzen devam ederim gelir inşallah 79 haftaya ben ikimizede inanıyorum
Nutella bittiki eve almam ki. Tahin pekmez de ekmeksiz yenmio zaten.3 hafta sonra da senle ikili olsak ya biz . Fena gaza getiren insani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?