Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

cnm olsun snein kilon az zaten 300 300 derken hedefe gidiyorsun ne güzel
bana inandıgın çinde teşekür ederim cnmmm ama çok mahcup oldum bu hafta takıma

aynen öyle az az da olsa hedefe gidiyorum
canım mahcup olcak bişey yok,sonuçta emeklerini herkes görüyo burda,inan bana ben senin kadar dayanamazdım gerçekten çok çaba sarfediyosun,ama herkesin metabolizması farklı işte,burda iş artık senden çıkıyo,ama pes etmediğin sürece her zaman sen kazanacaksın

Kız dahà fazla düşme . Nasıl yetiscem sanà ben

etmem mi voroness,hedef 55 o rakamı görene kadar aynen devam

vero bak bak yaaa ayyy iyi ki sen duymuyorsun yazılanları bu hafta moralini bozdu kilo verdi diye iki hafta üst üste haftaya nutellalı ekmekleri yer hiç bişe yapamaz diyorlar

Göster onlara veroooooom
Nutella bittiki eve almam ki. Tahin pekmez de ekmeksiz yenmio zaten. 3 hafta sonra da senle ikili olsak ya biz . Fena gaza getiren insani

eger burda olmasaydım çoktan pes etmiştim
+ da olsam , sabitte olsam yoluma devam ediyorum burada
ama tek başıma yapamazdım ve şuan abartmıyorum 85 kg filandımm buraya gelmeseydim

SPOR ÇETELESİ 9.HAFTA
Ausencia 0+0+10+0+20+0=30
Ahu060812 20+15+0+0+15+0=50
@Sekercikiz0+10+0+10+10+15=45
@kelebekolacam15+10+20+20+15+0=80
@fatmanurkaya0+0+15+15+15+0=45
mimu88 0+0+0+0+0+0
DelyDoly 15+20+0+10+15+15=75
ada81 0+20+20+20+20+10=90
A arselka 15+0+0+20+15+15=65
@tuba520+10+0+0+10+10=30
Daydream- 0+0+0+0+0+0
Nare83 10+0+0+10+10+0=20
@Sherrysherrylady 0+0+0+0+0+0
@cydnz_1 15+15+0+15+15+15=75
Betulina ?+10+0=10
@Dilekiyi 15+15+15+15+15+15=90

Haftanın birincisi 90 puanla Ada ve listemize hızlı Bir giriş yapıp zirveye yerleşen Dilek. Tebrikler

Haftanın ikincisi 80 puanla kelebek olacam

Haftanın üçüncüsü 75 puanla Ceyda ve deli

Dördüncü 65 puanla begüm

Beşinci 50 puanla bendeniz ve arselka

Altıncı 45 puanla fatmanur abla ve şekerci kız

Yedinci 30 puanla kaptaniçemiz ve tuğba

Sekizinci 20 puanla masumm

Dokuzuncu 10 puanla betülina

Bu hafta listeden sıfır puanla düşenler daydream mimu sherry ve Düzensiz bildirim ve yetersiz puanla betül
Bu arkadaşlarımız bir haftalık düzenli sporlarına bakıldıktan sonra listeye girebilecekler
BÖylece yeni kuralım da açıklamış oldum sıfır puan alan ve listeye ilk kez girmek isteyen kişilerin artık bir hatalık deneme süresinden sonra listeye alınacağını burdan duyuruyorum saygılarımla [/USER]

ama tek başıma yapamazdım ve şuan abartmıyorum 85 kg filandımm buraya gelmeseydim

Kesinlikle katılıyorum,bende geçen sene Aktif olarak kk da başka gruptaydim (hala daha yazıyorum orada) orası olmasa bende kilo vermek yerine alırdım
Kk da olmak, böyle güzel gruplar da yer almak insanı çok motive ediyor

Kesinlikle katılıyorum,bende geçen sene Aktif olarak kk da başka gruptaydim (hala daha yazıyorum orada) orası olmasa bende kilo vermek yerine alırdım
Kk da olmak, böyle güzel gruplar da yer almak insanı çok motive ediyor

Ausencia canim cok gecmis olsun,önemli bisey yoktur ins.
DelyDoly Rabbim sabrini arttirsin canim Ahu060812 ne yapsakda 79 u görsek ben ptesi ayran detoksu planliyorum yapabilirim ins
Ay mumu ben daha epey bi detoks falan yapmam eski düzen devam ederim gelir inşallah 79 haftaya ben ikimizede inanıyorum

ALLAH SANA SABIR ONADA HİDAYET VERSİN CANIM

ALLAH SANA SABIR ONADA HİDAYET VERSİN CANIM
Allah razıı olsunn güzelimm çok teşekkür ederim.Herkes yüreğindekini kusarmış ben birde onu çay kahveyle ağırladımm varya hiç bozmadım hiç bir şeyde demedim.Güçlü durdum ve bana yakıştığı gibi yaptm

Nutella bittiki eve almam ki. Tahin pekmez de ekmeksiz yenmio zaten. 3 hafta sonra da senle ikili olsak ya biz . Fena gaza getiren insani

hahahaha valla vero hedefine ulaşırda bana dua etmezsen hahahahah bencede biz orti olalımmm

bu bir sitemdir @Dersaadet_ ortim hiç ortalıklarda olmadığı için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…