Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hiii !kuzum benim ya kiyamam.
Geçmiş olsun Ausencia canim, umarim ciddi birsey yoktur

Yaaa kıyamammm büyük geçmiş olsunnn çokküzüldüm

Tatlım özelden görünce buraya tekrr baktım .... kaçacaktı gözümden missssssssss gibi 1 kg

Tebrikler canım ...devamı haftaya

kaptanım koskoca 1000 gram nasıl kaçar gözünden,lütfen amasabit yada artı olsaydı şıp diye görerdin ama demi

gelelim işin özüne
geçen hafta: 77
bu hafta: 76.7
Fark sadece -300

Hedefimden çok uzak kaldım Hele bu son iki hafta bir al bir ver oldu gibi. Hastalığın etkisi oldu mu bu hafta bilmiyorum

canım çoğumuz hedefe ulaşamadık üzülme,en azından sabit değilsin,bu hafta böyle olsun haftaya uçarsın sende

kızz mortingen,o neyyy,anaamm bakamıyorum,2100 ne yahuune ettun yaktın bizi morti,ahanda bayrağı çektim2 morti bizi mort ettiniz bu hafta,tebrik ederimama şekerkızada dedim haftaya devamını beklemiyoruz

kızlar ben pharmaton almayı düşünüyorum ne dersiniz ?

masum almadan bi kan ver değerlerine baktır,sonrada o dediğini doktora sorarak kullan derim

canım ben bu durumunu hiç bilmiyodum,çok üzüldümrabbim sabır versin sana,ama üzülme moralin yüksek olsun ki rabbim sana bebek nasip etsin,her işte bir hayır vardır,sakın üzme kendini, ama yeni bebeğin için çok daha güçlü ve iradeli olman lazım

14 şubat elimde patladıııııııııı

bitek senin değil masum,yanlız değilsin

Canım ilaç ismi vermeyelim ulu orta , tavsiye de olsa yasak .

Bağışıklık sistemi için ben 1.5 yıldır kullanıyorum , dr um verdi . Hiçbir yan etki yaşamadım .

masumun o dediğini mi kaptanım,hergün mü içiyosun peki? Ausencia

Perşembe hariç her gün 4 mil perşembe 3 mil di

Daydream- bu haftaki başarılı sonuclarimda portakal diyeti deneyimlerini benimle.paylasmanin büyük katkısı yadsinamaz.
Teşekkürler, portakal güzeli, antalyali kontes
Ne demek cok sevindim bir surec
aradan sonra tekrar yaparsin sherryim..

oo vero, hemen tüyolara başladın, kızbi gelsin ortalığı toz duman ettin hee,eğer gerçekten yiyesim varsa o ucundan accık dediğin şeyi ben yaparsam accıkın ucu kaçıyo bende,yani bende ya hep ya hiç,ama yiyesim yoksa önümede sersen nafile hiç canım çekmez

@Betulina canım gramlı olsun yeter bence yağ vs gösteren şeylere pek güvenmiyorum ben :)
arzum kullanıyorum ben de , memnunum bi sıkıntı çıkarmadı hiç

bende o gramlı tartılara güvenmiyorumama şöyle düşünüyorum,hani yanlışta olsa hep aynı yerde tartıldığın için hata oranı aynı kalır,en azından sadece ağırlık tartandan daha motive edici olabilir diye düşünüyorum

Hayırlı günler sevgili takımım
Kilo bildirimi
Geçen hafta 107.0
Bu hafta 105.9
Fark 1.100
Yüzde 1.02
Ayyy çok sevindim

aplam süpersin,tebrik ederim

saadet her hafta kilo kilo gitmiyo malesef,hem bu hafta baya ciddi olaylar yaşadın,kararlar aldın,o yüzden artıda değilsinya ona şükür,haftaya başlarsın eksileri görmeye

aynen canım , ben hiç değiştirmiyorum yerini , zemine göre de değişebilir diye :)
bir ara şu yağ ölçenlerden alayım dedim de , karpuzun bile yağ oranını ölçmüş ondan vazgeçmiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…