Hiii !kuzum benim ya kiyamam.Kızlar kaptanın oğlu okulda düşmüş kafasını kalorifere çarpmış pansuman yapmışlar biraz delik açılmış kuzunun kafasındatelaşla çıkmış haber vermemi istedi size geri dönecekmiş.
Yaaa kıyamammm büyük geçmiş olsunnn çokküzüldümKızlar kaptanın oğlu okulda düşmüş kafasını kalorifere çarpmış pansuman yapmışlar biraz delik açılmış kuzunun kafasındatelaşla çıkmış haber vermemi istedi size geri dönecekmiş.
Tatlım özelden görünce buraya tekrr baktım .... kaçacaktı gözümden missssssssss gibi 1 kg
Tebrikler canım ...devamı haftaya
gelelim işin özüne
geçen hafta: 77
bu hafta: 76.7
Fark sadece -300
Hedefimden çok uzak kaldımHele bu son iki hafta bir al bir ver oldu gibi. Hastalığın etkisi oldu mu bu hafta bilmiyorum
Kilo bildirim zamani.
Geçen hafta 81.4
Bu hafta 79.3
Fark 2100 gr
Yüzde 2.58 ( sanırım)
14 şubat hedefim olan 79.9 u tutturmuş hatta geçmiş bulunuyorum.
Vero gibi tarti resmide ekliyelim bari..
Eki Görüntüle 1955197
kızlar ben pharmaton almayı düşünüyorum ne dersiniz ?
Kuzumm cansınnn doğum günümde geldi hanfendi evladımı kaybetmemim acısını hatırlattı kendi doğum hikayesini anlattı ki yaşasaydı oğlumla 1 ay arası olacaktı ama hanfendi yetinmedi videolarını actı gösterdi yetmedi telefonla arayıp sesin dinletti.Tam tamına 2 saa t 10 dakika anlattıı yanındaki kız aynı ben gibi gelmiş hastahaneye ve ben gibi erken suyunun glemesi nedenyile evladını kaybettiii dedii.Sennn bu acıyıı en iyiii sen bilirsin dediiiii vee tamda doğum günmde full makyaj ve saçlarımı yapmış bir haldeyim gittii 3 kez katıla katıla ağladım 3 kez makkyaj tazeledm.Allahım hiçbir anneyi evladıyla sınamasınn bu acı benle ölene dekkk gidecek.
14 şubat elimde patladıııııııııı
Canım ilaç ismi vermeyelim ulu orta , tavsiye de olsa yasak .
Bağışıklık sistemi için ben 1.5 yıldır kullanıyorum , dr um verdi . Hiçbir yan etki yaşamadım .
canım protein derken yanında salata falan hiç yemedin miiii ?Dikkat ettim betulum genelde protein aldim..birde pazartesiye arti baslamadim..arti baslayinca cumaya kadar temizlemek icin ugrasiyo insan.
Perşembe hariç her gün 4 mil perşembe 3 mil di[SPOR ÇETELESİ 9.HAFTA
Ausencia 0+0+10+0+20+0
Ahu060812 20+15+0+0+15+0
@Sekercikiz0+10+0+10+10+15
kelebekolacam 15+10+20+20+15+?
@fatmanurkaya0+0+15+15+15+0
@mimu88 0+0+0+0+0+0
DelyDoly 15+20+0+10+15+15
ada81 0+20+20+20+20+10
@arselka 5+0+10+15+10+10
[USER=366994]@begum7515+0+0+20+15+15
@tuba520+10+0+0+10+10
Daydream- 0+0+0+0+0+0
Nare83 10+0+0+10+10+0
Kedibochi 0+0+0+0+0+0
cydnz_1 15+15+0+15+15+15
@Betulina ?+10+0
D Dilekiyi 15+15+15+15+15+10[/USER]
Ay yanlışlık varmı bi bakın kızlar karıştırdım Dilek seninde Çarşamba sporun neydi tam hatırlayamadım
Ne demek cok sevindim bir surecDaydream- bu haftaki başarılı sonuclarimda portakal diyeti deneyimlerini benimle.paylasmanin büyük katkısı yadsinamaz.
Teşekkürler, portakal güzeli, antalyali kontes
Yedim salata..sabah yumurta ..oglen yogurtla yada ton baligiyla salata aksam yogurt corba..canım protein derken yanında salata falan hiç yemedin miiii ?
Afiyett olsun canımmmYedim salata..sabah yumurta ..oglen yogurtla yada ton baligiyla salata aksam yogurt corba..
Tamam düzelteyim Çarşamba 3 mil aklımda kalmış Perşembe puanlama yokPerşembe hariç her gün 4 mil perşembe 3 mil di
Balım yahu ben çok yerken yememeye basliore. Ondan oliyi .bide bi kaç sır vereyimm bak.dinle.
Yiyip uzanmak yok
Akşam 4 5 gibj yemek yenecek
Ekmek hiç bi öğünde yok
Çay in yanına bisküvi çikolata yok
Hedefler hep kafada
Çok canın isterse ucundan nefis koreltmece var
Bi de mumkunse emzirmek ve bol su
Haaa unutma da n bi de sabah aç karna ılık limonlu su içmeden olmazzz
@Betulina canım gramlı olsun yeter bence yağ vs gösteren şeylere pek güvenmiyorum ben :)
arzum kullanıyorum ben de , memnunum bi sıkıntı çıkarmadı hiç
Hayırlı günler sevgili takımım
Kilo bildirimi
Geçen hafta 107.0
Bu hafta 105.9
Fark 1.100
Yüzde 1.02
Ayyy çok sevindim
aynen canım , ben hiç değiştirmiyorum yerini , zemine göre de değişebilir diye :)oo vero, hemen tüyolara başladın, kızbi gelsin ortalığı toz duman ettin hee,eğer gerçekten yiyesim varsa o ucundan accık dediğin şeyi ben yaparsam accıkın ucu kaçıyo bende,yani bende ya hep ya hiç,ama yiyesim yoksa önümede sersennafile hiç canım çekmez
bende o gramlı tartılara güvenmiyorumama şöyle düşünüyorum,hani yanlışta olsa hep aynı yerde tartıldığın için hata oranı aynı kalır,en azından sadece ağırlık tartandan daha motive edici olabilir diye düşünüyorum
aplam süpersin,tebrik ederim
saadet her hafta kilo kilo gitmiyo malesef,hem bu hafta baya ciddi olaylar yaşadın,kararlar aldın,o yüzden artıda değilsinya ona şükür,haftaya başlarsın eksileri görmeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?