Dikkat ettim betulum genelde protein aldim..birde pazartesiye arti baslamadim..arti baslayinca cumaya kadar temizlemek icin ugrasiyo insan.
Canımmm biraz düşündüm bilmediğim bi kelinemi diye cümlenin içinde anlamını tahmin ettimVokallerini değil bu hafta olacaktı akıllı telefon şaşırdı
hayır masumcummm sakın biliyorum bende sen gibiyim ben bugün bu kadar sinir üstümdeyken sarmadım kiii evde ıslak kek var göberdim kafayı eski ada olsaydı eminnn ol...... hiç motivasyonu bozmaaa haftaya bomba gibi olacağızzzzz sen temizler üstüne kiloda verirsinnnnnhemen motivasyonum bzoluyor benim yemege sarabiliyorum ondan korkuyorumm
Geçen hafta 62.5
Bu hafta 61.8
Fark 700
Yüzde 1.12
Arkadaşlar
bana tartı önerisi olan var mı? Hemen sipariş vereyim netten
Geçen hafta kilom : 73,100
Bu hafta kilom : 72,500
Giden : 600
Yüzde .0,82
Burdayım geldim kaptanim
Gecen hafta 69,9
Bugün 68,9
Fark 1
canım lesli göbeğe iyi geliyor çok topluyorrrr düzenli yapmak şartıyla kiii sen doğum yapmamışsın.. benim gibi sezeryan göbeği bile gitmeye başladıay kızlar ben kendime taktımşimdi ev yapımı kantoron yağım geliyor malum bahsetmiştim çatlaklar için. ve sanırım benden bi 10 kg daha gittiğinde karnımı toparlatmam gerekecek. Bilgisi olan var mı?
aaaaaaaaaa çook geçmiş olsun kuzuya Rabbim şifa versinnn inşallah önemli bişey yoktur bugün nazar var hepimizde gerçektennn ... Rabbim korumuş yusufçuğuKızlar kaptanın oğlu okulda düşmüş kafasını kalorifere çarpmış pansuman yapmışlar biraz delik açılmış kuzunun kafasındatelaşla çıkmış haber vermemi istedi size geri dönecekmiş.
aaaKızlar kaptanın oğlu okulda düşmüş kafasını kalorifere çarpmış pansuman yapmışlar biraz delik açılmış kuzunun kafasındatelaşla çıkmış haber vermemi istedi size geri dönecekmiş.
Kızlar kaptanın oğlu okulda düşmüş kafasını kalorifere çarpmış pansuman yapmışlar biraz delik açılmış kuzunun kafasındatelaşla çıkmış haber vermemi istedi size geri dönecekmiş.
cnmmmm kildan dolayı degilll
üstümde bi agırlık var
kalkamıyorumm , başım sepet gibi valla c vitamini kapsülümü kullansam diyorum
nnapsam bilemeidmmm
ama çörek otu yagı cidden zindelik veriyor insana bunu test edip onayladımm
akşam yine 10 da uyuya kaldım sabah gözümü zor açtım leisle bile yapmadımmm
ayyyyyy eskiden 4-5 saat uyusam yeterdi neoluyor bana nasıl düzene koycam bu uykuyu bilemeidm yaaaa
evet bende fazla bekliyordum ama regli olacam heralde erken gelecek gögüslerim şiş ağrıyor inşallah haftaya 1 kilo gider
böyle tamir erkek işlerinde bayan erkeğin önünü geçmeyecekmiş tükürürüm önüne o gelsin akşama nasıl önü geçilir görür ayyy çook sinirliyim gidip kahvaltı yapayım .......
planlarım varrrr bakalımmmm haftayaaaa
ama artı temzilemekten yoruldum be aussss , burası bi akvaryum olsa keisn ben çöpçü balıgı olurdummm
ben kaçtım kızlar işlerim var
Ben geldim.evdeyim.
Bugün karmakarışık ve yoğun bi gün buralarda olamam.ne yazık ki umduğunu bulamayanlardanim.ama buna da şükür bu hafta bi ara 76 yi gördüm.bende bi tuhaflık var amma çözemedim.
Geçen hafta 75.1
Bu hafta 74.6
Fark 500gr
Yüzde 0.67
Canım dolimSağolasınn güzelimmm ama inan hiç bir şeyde yapmadım.Kimseyi kırmam ben benim en büyük zararım kendimedir.Yaniii bilemiyorumm ona genee de kötü bir şey demiyorum.Yaradalını severizz yaradan dan ötürüü Allahım herkesin gönlüne göre versin.Lakin tüm günümü mahfetti
Kilo.vermeye baslayali oram.buram kasiniyor benim de.ay kızlar ben kendime taktımşimdi ev yapımı kantoron yağım geliyor malum bahsetmiştim çatlaklar için. ve sanırım benden bi 10 kg daha gittiğinde karnımı toparlatmam gerekecek. Bilgisi olan var mı?
kaçmış ki senin ortin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?