Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Dilek seni arayacaktım topkantın var diye aramadım kutlarım canım arkadasim bu hafta ikimizde çok iyiydik sen artık motivasyon u yakaladın 63kafar bırakma

Vokallerini değil bu hafta olacaktı akıllı telefon şaşırdı
Canımmm biraz düşündüm bilmediğim bi kelinemi diye cümlenin içinde anlamını tahmin ettim

[SPOR ÇETELESİ 9.HAFTA
Ausencia 0+0+10+0+20+0
Ahu060812 20+15+0+0+15+0
@Sekercikiz0+10+0+10+10+15
@kelebekolacam15+10+20+20+15+?
Antepia27 0+0+15+15+15+0
mimu88 0+0+0+0+0+0
@DelyDoly15+20+0+10+15+15
ada81 0+20+20+20+20+10
A arselka 15+0+0+20+15+15
@tuba520+10+0+0+10+10
@Daydream150+0+0+0+0+0
@masumm10+0+0+10+10+0
Kedibochi 0+0+0+0+0+0
cydnz_1 15+15+0+15+15+15
Betulina ?+10+0
@Dilekiyi 15+15+15+15+15+10[/USER]

Ay yanlışlık varmı bi bakın kızlar karıştırdım Dilek seninde Çarşamba sporun neydi tam hatırlayamadım

hemen motivasyonum bzoluyor benim yemege sarabiliyorum ondan korkuyorumm
hayır masumcummm sakın biliyorum bende sen gibiyim ben bugün bu kadar sinir üstümdeyken sarmadım kiii evde ıslak kek var göberdim kafayı eski ada olsaydı eminnn ol...... hiç motivasyonu bozmaaa haftaya bomba gibi olacağızzzzz sen temizler üstüne kiloda verirsinnnnn )))

Geçen hafta 62.5
Bu hafta 61.8
Fark 700
Yüzde 1.12

mortim çok kilo vermişsin,yeter ablam yüzün gözün süzüldü yeter
şaka bi yana tebrik ederim gayet başarıama devamını dilemiyoruz

Arkadaşlar
bana tartı önerisi olan var mı? Hemen sipariş vereyim netten

canım siparişi verdinmi bilmiyorumda, arzumun yağını suyunu ölçen baskülü vardı, bi ara 45-50 tl gibi bi fiyatt,istersen onlara bi bak derim,olmuşken öylesi olsun,çokta pahalı değiller

Geçen hafta kilom : 73,100
Bu hafta kilom : 72,500
Giden : 600
Yüzde .0,82

ada tebrik ederim ama masumla sen beni çok şaşırtıyosunuz, daha çok bekliyodum açıkcası ama olsun ne dedik,eksi olsun bizim olsun

Burdayım geldim kaptanim
Gecen hafta 69,9
Bugün 68,9
Fark 1

oytimmmtebrik ederim,medarı iftiharım benim

ay kızlar ben kendime taktım şimdi ev yapımı kantoron yağım geliyor malum bahsetmiştim çatlaklar için. ve sanırım benden bi 10 kg daha gittiğinde karnımı toparlatmam gerekecek. Bilgisi olan var mı?
canım lesli göbeğe iyi geliyor çok topluyorrrr düzenli yapmak şartıyla kiii sen doğum yapmamışsın.. benim gibi sezeryan göbeği bile gitmeye başladı ))

aaaaaaaaaa çook geçmiş olsun kuzuya Rabbim şifa versinnn inşallah önemli bişey yoktur bugün nazar var hepimizde gerçektennn ... Rabbim korumuş yusufçuğu

Ayyy çok üzüldüm okulda malasef tenefüfte çoçuklar çok hareketli böyle kaxaları çok görüyoruz inşaallah ciddi bişey yok tur
Geçmiş olsun kaptanım
Yaaa bu kaptan nasıl bi hanım o halde bile bizi düşünüyor sağolasın kaptanım bu kadar özveri n için

masum,bi sağlık ocağına falan gidip kan değerlerine mi baktırsanki,belki başka vitamin minerallerin düşmüştür,ne bilim b12,de vitamini,kan depon falan,çünkü bunların eksikliğide kilo vermeyi engelliyomuş

ayy oda tam bayan öne geçmicekse adamda üstüne düşeni yapacak yok öyle
planlarım varrrr bakalımmmm haftayaaaa

ama artı temzilemekten yoruldum be aussss , burası bi akvaryum olsa keisn ben çöpçü balıgı olurdummm

haftaya bomba bekliyorum senden masum,o smoti makinasıyla fırtınalar estireceksin
yanlız avakadomuydu ne bişe yiyiyosun ya ondan da al her smotine kat,bağırsaklar ateş alsın,uçuşa geçşin

ben kaçtım kızlar işlerim var

kolay gelsin pambukk

az olsun eksi olsun doktorum,300-500 diye diye gidecek bu kilolar

@MuMu85 yine piştiiii

Kilo bildirimi
Geçen hafta 81.3
Bu hafta 80.4
Fark -900
Yüzde 1.1

ahuu huu huuusüpersin,tebrik ederim,yukarı aşağı merdivenler işe yaramış

mimu88 Antepia27 çok çok teşekkürler.
Fatma abla sende bi degisiklik oldu, ekmegi mi azalttin nedir. Herneyse devM

Canım dolim
Kalbinin guzelligi buradan.belli.
Sen.onu kirmadin kimseye kotulugun yok, o.kadının bunu.yapmasi için zaten bunlara.gerek te yok.
O.böyle ve neyse ona.göre davrandi.
Sen.gününü mahvetmesine izin.verdigin için istediği oldu,
Biliyorum elinde.degildi ama gülüm.
Kiyamam sana.
O kadini cok pis yolasim.geldi.
Gereksiz !

ay kızlar ben kendime taktım şimdi ev yapımı kantoron yağım geliyor malum bahsetmiştim çatlaklar için. ve sanırım benden bi 10 kg daha gittiğinde karnımı toparlatmam gerekecek. Bilgisi olan var mı?
Kilo.vermeye baslayali oram.buram kasiniyor benim de.
Zaten catlak vardi.iyice cogalmasin.diye.kakao yağı aldirdim eminnunden ablama.
İyi geldi, tavsiye.ederim.

begum75 yaaaa işte ondan gidip kendim tamirciye veremiyorum bu sefer çook söylenirrrrr ...... Ama akşam gidip paşalar gibi en pahalısından almazsam banada Ada demesinler .... Tükana girip diyecem en pahalısı olsun lütfennnnnn görür o... zaten hep öyle oluyor ben alttan alırım alırım en son cıngarı çıkarırım giderim istediğimi alırım ama ben diyorum kiii bunlar yaşanmadan görevini yerine getirsin.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…