Geçerim geçerim vero kaç yapmış kaç yapmış vero
Geçerim geçerim vero kaç yapmış kaç yapmış vero
Kızlar kuzum az evvel yine ateşlendi bi çorba icirip uyuttum. Şimdi diğerlerini doyuracagim. Ilerleyen saatlerde burdayim
Oo Ben bi kere 4.78 yapıp birinci olduydum yine yaparım ki geçerim ki birinci olurum ki gaza geldim ki2.62 bu hafta
3.13 geçen hafta
Ortiler yenilince morti mi oluyoCanım çook geçmiş olsun yaaa ... gözümden kaçmış benim ben de telaşlı bir gün yaşadım okusun sonra .
Öpüyorum kuzuyu .
Bu arada mortilerinizi yendiniz
Oo Ben bi kere 4.78 yapıp birinci olduydum yine yaparım ki geçerim ki birinci olurum ki gaza geldim ki
Ortiler yenilince morti mi oluyo
Bu hafta bomba gibi yüzdeyle geliyom o vakitSen git zaten biz yokken yap o 4.78 leri
mimu88 duy duy ortin bi zamanlar neler yapmış ...
istemez miyiz şimdi bizde heeee
Çok geçmiş olsun kıyamam ya neden hasta oluyor bu yavruları mız o kadar koruyor uz neyse allah beterinden korusun yavruları miziKızlar kuzum az evvel yine ateşlendi bi çorba icirip uyuttum. Şimdi diğerlerini doyuracagim. Ilerleyen saatlerde burdayim
Evet bu sistem hoşuma gitti morti de hoşuma gittiRakiplere morti demişti betül hoşuma gitti ...sizin mortiniz ahu ile dely ...başkalarının mortilerine sulanmayın
Bu arada değişim yok zaten kuzum , 3 hafta aynı gruplar .
Sonra istersek yeni grup ve eşleşmelerle yeni morti ve ortiler
Geçmiş olsun çokKızlar kuzum az evvel yine ateşlendi bi çorba icirip uyuttum. Şimdi diğerlerini doyuracagim. Ilerleyen saatlerde burdayim
Cook gecmis olsun canim..Kızlar kuzum az evvel yine ateşlendi bi çorba icirip uyuttum. Şimdi diğerlerini doyuracagim. Ilerleyen saatlerde burdayim
Sen git zaten biz yokken yap o 4.78 leri
mimu88 duy duy ortin bi zamanlar neler yapmış ...
istemez miyiz şimdi bizde heeee
Gecmis olsun canimKızlar kuzum az evvel yine ateşlendi bi çorba icirip uyuttum. Şimdi diğerlerini doyuracagim. Ilerleyen saatlerde burdayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?