Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bir hayli stresli bir gün olmuş Allah beterinden korusun canım

Ayyy yine alıntılar gitti
@Sherrysherrylady canım hem 14şubat hemde bireyselde ki deteceni Kutlarım canım maşallah sana
vorones sevgili ortim bireyselde ki dereceni Kutlarım canım
Bence bu hafta iyi bi hafta geçirdik yeni haftaya ablsnla yola çıkmaya hazırmısınız
Ausencia canım kaptanım enlerde yine enn kaptana yakışan yorumlarınla hepimizin kalbini fethetti n emeğine sağlık canım

2 kasıkta nutella
Aç tavuk kendini darı ambarında gorurmus

Başka biriyle yoktu cnm Deneme için yaptım içmedim

Ahu cnmmm , ay tüh üst üste gelmiş

Ahu060812 ahum canım bazen seni okurken yaşadığın olayları heyecanlı hüzünlü komedi bi film izliyor gibiyim evdeki merdivenlet temizlik misagir okuyunca yoruluyorum sanki
Canım Rabbim gücünü kuvvetini artırsın çoçuklar çok etkileniyor bizde bu durumları yaşadığımız için bie daha eve hayvan aldırmadı m ama senin ev müsait tabiki alacaksınız
Canım istikrarın için Kutlarım bu yaxa gelsin 60kilolar arkadaş ıma maşallah canım

begum75 ortim nerdesin göremedim seni bugün
Ortim sorma, işten geldim yemekleri hazır la ye, peşine ütü ye başladım, ütü bitmeden arkadaşlar aradı size geliyoruz diye, hemen ortalığı toparladım,23:30 da gittiler, peşine tekrardan ortalığı toparladım bide bulaşık ancak gelebildim

Şimdi azıcık dedikodu zamanı

gruplar arası özel mesaj iletişimi vardı biliyorsunuz ... 2 hafta daha devam edecek tabii ki ...

Orada neler oldu bakalım azıcık

Haftanın en uyumlu ve iletişim halinde ortisi .... A arselka ve begum75 Maşallah her dakikalarını haberleştiler

En az onların iletişimi kadar iletişimsiz ikililer , kelebekolacam ve Betulina ile DelyDoly ve Ahu060812 oldu ... Bu ortilerden bu hafta iyi bir atak ve destek bekliyorummmm

Haftanın en neşeli ve baskı dolu :)))) ortisi vorones ve Antepia27 idi ... Çok keyif aldım onları okurken

Umduğumdan çok daha iyi ortilik bağı kuran cydnz_1 ve MuMu85 oldu ... BU ikiliden de bu hafta iyi sonuçlar gelecek eminim

Sıfır iletişim @Daydream15 ve kuzularinannesi de oldu ... Bu hafta kuzunun daha sık katılımı ile daha destek olacaklardır .

mimu88 ve @Dersaadet_ de bombalar bekliyordummmm ama o bombalar bu hafta gelecek ...Değil mi kızlar

ada81 ve Nare83 un da iyi bir ortiliği oldu , iletişimleri iyiydi ... bu hafta kelebek ve betülü zor bir hafta bekliyor bence

Sekercikiz ve @Sherrysherrylady de iyi bir ikili oldu ... birbirileri iel paylaşım ve destekleri gayet iyiydi .Aynen devam canlar

pamukskr ve T tuba52 de haftayı az iletişimle kapattı . Birbirlerine daha çok destek olmalarını , bunun içinde tubanın daha çok katılımı bekliyorum

iyi geceler kızlar.. kilo veren veremeyen azmeden herkesi tebrik ederim. Çok şükür yerleştirildik evi tabi Hale'n ufak tefek şeyler var ama kalanı kolay
Ausencia abla çok teşekkür ederim yazıkların için çok mutlu ettin beni
bu takım bu kadar ilerleyip derece alıyorsa emin ol senin desteğin emeğin sayesinde bu Arada oğluna da geçmiş olsun ablacım..

Sağolasın canım benim ... hep beraber başarıyoruz canım benim .

Teşekkürler ablası , iyi şimdi paşa ... Rabbim büyük kazalardan korusun

Bu hafta çok iddaliyim madam matmazel
Antibiyotijte bitti 67 lere meydan okuycam

Ayyyyyy 1. Olmuşuzzzz ne güzel bi takımız biz yaaa ne mükemmeliz. 2 sabit bir artı ile yine sımsıkıyız hep birlikteyiz sizi seviyorum kızlar ve kaptanım can kaptanım ablammm iyi ki varsın ay ağlıcam

Ayrıca vorones haftaya @Dersaadet_ seni paramparça edecekmiş

Tebrikler tatlımmmm başarı öykünü merakla bekliyorum

İlk paragraf için safları sıklaştırdı yine kızlar :)

Ayrıcadan sonrası için vorones haftaya da ben ben bennnn diyor , @Dersaadet_ kendi rekorumu kıracam diyor .... çok meraktayımmm

İlk paragraf için safları sıklaştırdı yine kızlar :)

Ayrıcadan sonrası için vorones haftaya da ben ben bennnn diyor , @Dersaadet_ kendi rekorumu kıracam diyor .... çok meraktayımmm

Gerçekten yürekten söylüyorum kk ya böyle takım gelmemiştir. Bu devirde böyle takım... ama hepsi senin emeklerin kendinle gurur duy kaptanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…