Bir hayli stresli bir gün olmuş Allah beterinden korusun canımMen geldiiiimmm
Ay kızlar öğlen dışarı çıktım yürüyüşe Sonra yürüyerek çocukları almaya gittim herzaman arabayla olduğum için içeri girmiyodum bugün girdim içeri iyi ki de girmişim benim oğlan bi çocukla tartışmış çocukda bunun kulağını çekmiş kulak kıpkırmızı benim duygusal oğlan ağlıyo hemen bana sarıldı burdan gidelim dedi neyse dedim yarın da Bilsem sınavı var uzatmayayım Sonra eve geldik bizim ilk göz ağrımız kankası ölen tavuğumuz bi kaç gündür hastaydı dedim bunu içeri alayım ilaç milaç vereyim bi güzel kutu hazırladım kartona talaş koydum kağıt serdim aldım hayvanı koydum getirdim eve şırıngayla su verecektim hayvan sıcağa gelince iyice kötü oldu gözler falan kaydı zorla ağzına bi su sıktım ana a denmişim sıkan hayvan aynı dakika aynı filmlerdeki gibi çocukların gözü önünde çırpına çırpına öldü
bebeler bi yandan ağlıyo ben bi yandan kendimi suçluyum bi yandan elektrikler gitti kaldık karanlıkta napacağımı şaşırdım Sonra çocukları telkin ettim insanlar evlatlarını babalarını kaybediyor diye zor susturdum sonrada bende bi iştah patlaması oldu sormayın ödül mödül kalmadı yedim yani stresten offf
Sağol kuzu işe yaradı da bende bittim dün yaw
Ay hiç görmedim özür ya
Cano Perşembe point yok d Ayşen'in özel durumu haftaya ekleyelim
Olsun kız olsun çok seviniyorum senin için
teşekkür ederiz canısı yalnız haftay için söz veremiycem
Ay kızlar benimde büyük kararsız kazım kızım da 31 mayıs doğumlu benimde Yen'i hedefim ozaman 31 Mayıs'a 69 oley oley oley
Ayyy yine alıntılar gitti
@Sherrysherrylady canım hem 14şubat hemde bireyselde ki deteceni Kutlarım canım maşallah sana
vorones sevgili ortim bireyselde ki dereceni Kutlarım canım
Bence bu hafta iyi bi hafta geçirdik yeni haftaya ablsnla yola çıkmaya hazırmısınız
Ausencia canım kaptanım enlerde yine enn kaptana yakışan yorumlarınla hepimizin kalbini fethetti n emeğine sağlık canım
AZ kıvırcık dere otu ile ne vardı başka ?
Afiyet olsun yarasın 67 olmaya
Canım bugün apar topar okula çıktım , yusuf düşmüş ..korkuttu beni epey ama şükür iyi .Alnını kalorifere çarpmış .
Amin canımmmmm aminnn .
menün güzel sekercim ... sen de iyisin değil mi ? az moralsizdin dün sanki ?
Men geldiiiimmm
Ay kızlar öğlen dışarı çıktım yürüyüşe Sonra yürüyerek çocukları almaya gittim herzaman arabayla olduğum için içeri girmiyodum bugün girdim içeri iyi ki de girmişim benim oğlan bi çocukla tartışmış çocukda bunun kulağını çekmiş kulak kıpkırmızı benim duygusal oğlan ağlıyo hemen bana sarıldı burdan gidelim dedi neyse dedim yarın da Bilsem sınavı var uzatmayayım Sonra eve geldik bizim ilk göz ağrımız kankası ölen tavuğumuz bi kaç gündür hastaydı dedim bunu içeri alayım ilaç milaç vereyim bi güzel kutu hazırladım kartona talaş koydum kağıt serdim aldım hayvanı koydum getirdim eve şırıngayla su verecektim hayvan sıcağa gelince iyice kötü oldu gözler falan kaydı zorla ağzına bi su sıktım ana a denmişim sıkan hayvan aynı dakika aynı filmlerdeki gibi çocukların gözü önünde çırpına çırpına öldü
bebeler bi yandan ağlıyo ben bi yandan kendimi suçluyum bi yandan elektrikler gitti kaldık karanlıkta napacağımı şaşırdım Sonra çocukları telkin ettim insanlar evlatlarını babalarını kaybediyor diye zor susturdum sonrada bende bi iştah patlaması oldu sormayın ödül mödül kalmadı yedim yani stresten offf
Sağol kuzu işe yaradı da bende bittim dün yaw
Ay hiç görmedim özür ya
Cano Perşembe point yok d Ayşen'in özel durumu haftaya ekleyelim
Olsun kız olsun çok seviniyorum senin için
teşekkür ederiz canısı yalnız haftay için söz veremiycem
Ay kızlar benimde büyük kararsız kazım kızım da 31 mayıs doğumlu benimde Yen'i hedefim ozaman 31 Mayıs'a 69 oley oley oley
Ortim sorma, işten geldim yemekleri hazır la ye, peşine ütü ye başladım, ütü bitmeden arkadaşlar aradı size geliyoruz diye, hemen ortalığı toparladım,23:30 da gittiler, peşine tekrardan ortalığı toparladım bide bulaşık ancak gelebildimbegum75 ortim nerdesin göremedim seni bugün
iyi geceler kızlar.. kilo veren veremeyen azmeden herkesi tebrik ederim. Çok şükür yerleştirildik evi tabi Hale'n ufak tefek şeyler var ama kalanı kolay
Ausencia abla çok teşekkür ederim yazıkların için çok mutlu ettin beni
bu takım bu kadar ilerleyip derece alıyorsa emin ol senin desteğin emeğin sayesinde bu Arada oğluna da geçmiş olsun ablacım..
Mesaj alınmıştır
Şimdi azıcık dedikodu zamanı
gruplar arası özel mesaj iletişimi vardı biliyorsunuz ... 2 hafta daha devam edecek tabii ki ...
Orada neler oldu bakalım azıcık
Haftanın en uyumlu ve iletişim halinde ortisi .... A arselka vebegum75 dü Maşallah her dakikalarını haberleştiler
En az onların iletişimi kadar iletişimsiz ikililer ,kelebekolacam ve Betulina ile DelyDoly ve Ahu060812 oldu ... Bu ortilerden bu hafta iyi bir atak ve destek bekliyorummmm
Haftanın en neşeli ve baskı dolu :)))) ortisivorones ve Antepia27 idi ... Çok keyif aldım onları okurken
Umduğumdan çok daha iyi ortilik bağı kurancydnz_1 ve MuMu85 oldu ... BU ikiliden de bu hafta iyi sonuçlar gelecek eminim
Sıfır iletişim @Daydream15 vekuzularinannesi de oldu ... Bu hafta kuzunun daha sık katılımı ile daha destek olacaklardır .
mimu88 ve @Dersaadet_ de bombalar bekliyordummmm ama o bombalar bu hafta gelecek ...Değil mi kızlar
ada81 ve Nare83 un da iyi bir ortiliği oldu , iletişimleri iyiydi ... bu hafta kelebek ve betülü zor bir hafta bekliyor bence
Sekercikiz ve @Sherrysherrylady de iyi bir ikili oldu ... birbirileri iel paylaşım ve destekleri gayet iyiydi .Aynen devam canlar
pamukskr ve T tuba52 de haftayı az iletişimle kapattı . Birbirlerine daha çok destek olmalarını , bunun içinde tubanın daha çok katılımı bekliyorum
Bu hafta çok iddaliyim madam matmazel
Antibiyotijte bitti 67 lere meydan okuycam
Ayyyyyy 1. Olmuşuzzzz ne güzel bi takımız biz yaaa ne mükemmeliz. 2 sabit bir artı ile yine sımsıkıyız hep birlikteyiz sizi seviyorum kızlarve kaptanım can kaptanım ablammm iyi ki varsın ay ağlıcam
Ayrıcavorones haftaya @Dersaadet_ seni paramparça edecekmiş
Tebrikler tatlımmmm başarı öykünü merakla bekliyorum
İlk paragraf içinsafları sıklaştırdı yine kızlar :)
Ayrıcadan sonrası içinvorones haftaya da ben ben bennnn diyor , @Dersaadet_ kendi rekorumu kıracam diyor .... çok meraktayımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?