Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Benim ki zir cahil yorumu ablam aus la bir olmaz .ondandır sopam . Kız abla.ben @yasom7272 à bile yorum yapardım. Ekmek lerine laf ederdim ilahiiii ben .

Senin yorumlarını zevkle okuyorum ben ya

İyi olmuş şifadır çorba , mercimek akşam şişirir ama bugün cuma

Ya ben de sizin gibi bir takıma denk geldim yaaaa

Hayırlı olsun cnm güle güle kullan her ikisinide

Aa öyle mı tebrikler ..demek mayis ta hedefleré kesin ulasmis olurs
Evet large gemini sonradan nick değiştirdi.
Eskisini hatırlamıyorum ama doguma kadar mayis annelerinde aktifti.
Veroo kız bebelerin doğum gunleri.yaklaştıkça demek bizi kilo verme telaşı almış

Bütün takimimi tebrik ediyorum birincilik icin canım ortim Serycim ve verocum sizleri de derecelerinizden dolayı kocaman

Aaa inanmiyorum yaa.
Bireysel de derece mi aldimmmm
Ben şok...
Çok teşekkürler
Kiz verooo iki emzirrn anne, mayis annesi olarak derece aldik.
Huzurluyum mutluyum vorones
vorones kızlar tebrik ederim derece aldınız gurur duydum sizinle başarılarınız devam etsin kızlar

tebrikler süper olmuş bütün kupalar 7. Takımın

Sagol canim ,Benim hep alt tarafim ince canim .evet 2 öğün yiyorum çalışan olmadigi. Icin evdeyim anca 10 gibi kahvalti yapiyom sonra mini ara öğün sonra aksam yemegi saati geliyor....benim cook pis bi huyum var yedikce daha cook yiyorum bunu engelledim iki ogunle canim...ama sağlıklısi tabikii 3 ogun ben beceremiyorum...

Benm de sabahları hiç iç açıcı kahvalti gibim olmuo. Hep 2 öğün ve ara yapmayi da sevmiom.. Su çay saati işte ara olui

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…