Gerçekten yürekten söylüyorum kk ya böyle takım gelmemiştir. Bu devirde böyle takım... ama hepsi senin emeklerin kendinle gurur duy kaptanım
Ben uyuyorum canlar. Çık seviyorum sizi burayıAusencia ablam ı ...
Sağol ablamm benimAyyy yine alıntılar gitti
Kedibochi canım hem 14şubat hemde bireyselde ki deteceni Kutlarım canım maşallah sana
vorones sevgili ortim bireyselde ki dereceni Kutlarım canım
Bence bu hafta iyi bi hafta geçirdik yeni haftaya ablsnla yola çıkmaya hazırmısınız
Ausencia canım kaptanım enlerde yine enn kaptana yakışan yorumlarınla hepimizin kalbini fethetti n emeğine sağlık canım
Iyi.geceler kaptan.
İyi geceler güzeller
İyi geceler güzeller
Iyi.geceler kaptan.
Dükkanı ben.kapayayim
Günaydın canım maşallah azmine hayranımGünaydın gunaydinnnnnnn
Geçen haftayı arkamda bırakıp
Bu haftaya yürüyorum ins
Yine bir hafta sonu ve artı temizleyecek olan ben , ama çok şükür ki bu gücü kendimde buluyorum yemeğe saldirmayip eskiden olduğu gibi, ne yapsam da artiyi temizlesem diye düşünüyorum
İşte buda takımın gücü diyorum
Kahve yaptım bekliyorum hadi bakalım muhabbete kkim gelecek :)
Günaydın canım maşallah azmine hayranımeminim bu hafta güzel sonuçlar göreceksin bende eşimi nöbete gönderdim tekrar biraz daha yaticam görüşürüz
Kaptanicem elinize yureginize saglik her hafta sabirsizlikla bekledigim bi enler okundu10-17 Şubat 7. Takım Enleri
vorones %2.62
Kedibochi %2.58
@Bebetomm %2.02
@cydnz_1 %1.97
@Dilekiyi %1.79
@Daydream15 %1.71
@pamukskr %1.52
A arselka %1.43
MuMu85 1.23
@kuzularinannesi %1.17
@Sekercikiz %1.12
Ahu060812 %1.11
Antepia27 %1.03
ada81 %0.82
@aeben %0.82
@tuba52 %0.81
@kelebekolacam %0.67
@ecemavi %0.65
@begum75 %0.51
@Betulina %0.39
@DelyDoly %0.34
mimu88 kilosu sabit
@Dersaadet_ kilosu sabit.
Nare83 % -0.73
Geldik bir enlere daha ...Ne çabuk geçiyor haftalar :)
Haftanın En Fiti , En Birincisivorones Bir geldi , pir geldi ... iddiası ile hem kilolarından kurtuluyor , hem takımına büyük katkı sağlıyor hem yüzümü gülümsetiyor Beraber başaracağız ... Nisan 1 de 58 kilo olarak
Sarı kontesimKedibochi büyük bir istikrarla haftanın en portakal güzeli oldu ve gerçekten büyük başarı sağladı . Azmini , özverisini kocaman alkışlıyorum . Hedeflediği kiloya geleceğiz Hep beraber bu enerjiyi yakaladık bir kez
Ve listeye bomba gibi ilk 3 ten giriş yapan @BebetommNe koliler , ne taşınma telaşı yıldırmadı onu bu hafta . Eminim çok kısa sürede hedefine ulaşacak Kocaman tebrikler canım ...
@cydnz_1 güzel ceydam , ortisi ile beraber iyi iş çıkaran ceydam .. O artık 79 :)) tebrikler tatlım ...durmadan aynı hızda yola devam ...
@Dilekiyi listeye sıkı bir girişte dilekteneee ne de olsa fatmanın arkadaşı ...İstikrarlı Menülerinde uyarı dikkate alması da gözümden kaçmayan dilek sana da kocaman tebrikler
@Daydream15 offf ya kör gözüm üst listede atlayınca burda da eksik kalmış , çok özür canım ... bir haftada fatmaya yapmıştım bunu ...hadi herkesi görmede beni nasıl göremedin demiştin :)
Day canım çook çoook tebrikler ... Gerçekten çok iyi gidiyorsun ... Biliyorum çok iyi gitmeye de devam edeceksin
@pamukskr güzel pamuğummm1 kiloyu beğenmeyen pamuğum :) tebrikler canım benim . Bu hafta senin haftan olacak demedi deme , öyle hissediyorum
A arselka hocam bir büyük tebrikte sana gelsin . Güzel bir istikrar yakaladın , spora da başladınBu hafta kim tutar seni
MuMu85 bir 1 kilo beğenmeyen daha , ama benden diyetler kraliçesi mumuya da kocaman tebrikler ... Beklediği 79 a bu hafta kavuşacağına çook çoook emin
@kuzularinannesi canım çok katılımın olmuyor ama olsun diyetin işe yarıyor ya , güzel bir yüzden vardı hafta , devamı gelsin ... bozulmasın lütfen ..Tebrikler sana da .
@Sekercikiz tatlım , geçen haftanın stresinden sonra bu hafta iyi gelmiştir sana eminim . Ortinde sende çok iyiydiniz . Eminim bu haftada iyi olacak , 61 i bu sefer görürüz , küsuratsız ...eminim ve sana güveniyorum
Ahu060812 canım 79.9 u ucundan kaçıran ahum ..Haftaya 79 u bir güzel kavrayacaksın gör bak Bu hafta içinde tebrikler kocaman , istikrar kraliçem
Antepia27 fatmacım canım , ne tatlı bir ikili oldunuz bu hafta @vorones ile ...sizin özel mesaj yazışmalarınız çok gülümsetti beni ... Ve harika bir sonuç aldınız . Bu hafta da deli kızı desteksiz bırakmayacağına eminim ... tebrikler canım ... hedef iyice yaklaşıyor
ada81 hiç şaşmayan istikrarlı menüleri , sporu ... her daim takdir ettiğim ada ...tartı ona çoook gülmüyor , biraz biraz sırıtıyor hep ama 38 beden pantolon tüm emeklerinin müfakatı olmuş tebrik ediyorum canım haftaya da düz 72 gelir en diyorum
@aeben öhömmm öhööm kendisine ilk en yazışımbu hafta menüleri serbest dolaşımdı :) ama pzt itibarıyla merceğim altında .. diyetin kitabını yazacak bilgiye sahip aebenime çok ta müdahale etmem gerekmeyecek bence , di miiii ?
@tuba52 canım seninde istikrarın 700-800 civarı gidiyor .. en azından artık durmuyor , artmıyor . Bunu hep korumak lazım . Bu hafta iyiydi , biraz daha karbona bakliyata dikkat ..haftaya 84.5
@kelebekolacam güzel daktırım , gelmeyince özlediğimbu hafta en azından 75 i kırdığımıza çok sevindim . Haftaya da 74 ün küsurunu atsak tebrikler sana da canım ... yılma .. pes etme ... öyle ya da böyle gidiyor işte ....
@ecemavi canım sende eminim biraz daha dikkat edecek , biraz daha azaltacak ve haftaya daha üst sıralarda yer alacaksınızBu haftalık tebrikler ..ama haftaya daha iyisini bekliyorum .
@begum75 güzel begümümtebrikler canım .... sen bugün beğenmeyerek bildirim yapmışsın ama , ben sana bir hafta 61 , diper hafta 60.7 ..sonra yine 61 ....kısır döngüsündeki haftalarını hatırlatırım . Bundan sonra sıradaki hedef 57
@Betulina canım betülüm , gel dediğim gelemeyen betülüm.... diyetle arası pekte hoş olmayan betülüm ... Sıfırdan başlasam keşke bu hafta ...
İki haftadır sonuç güzel değil ... Bence bu hafta hedefini koy , eksi 1.5 mesela ... listeni seç ve uygula ..Lütfen ... Bu haftada takımı sen sırtla .. bu görevi sana veriyorum tabii ki alttaki arkadaşlarla
@DelyDoly ah deli vah delim , düzensiz menülü delim. 300 400 ü kır be artık ... Bak iyi kötü artılarla eksilerle dereceye giriyoruz ... BU hafta da sizler takıma büyük bir el atın . Artık bunu zamanı geldi ... Lütfen her yemek yediğinde düzensiz beslendiğinde ..takımını düşün ... beni düşün .... söz verdim de ..bu hafta şov yapacağım de ... ve hedefini yüksek tut .Lütfen ya her hafta söylüyorum bunu
mimu88 ahhh ahhhh üzüm üzüme baka baka sabit oldu bu hafta ... Ama bu çılgın ortilerden büyük atak bekliyorum haftaya . Mimu canım sana da bir düzen ve liste lazım ..Lütfen sende hedefe kilitlen ve bu haftayı telafi ile beraber 73 lere merhaba de haftaya
@Dersaadet_ sabitler ortaklığının ikinci üyesi ... Bu hafta çook iddialı %4+ sözü varkötü bir hafta idi , yine beni üzdü .. ama hepsi geçti şimdi .... bambaşka bir saadetle yola çıkıyoruz bu hafta ...
Nare83 artı temizleyen haftanın dipte ismi .... bu hafta ne oldu da artılar oldu , ne oldu da o büyükk artılar ancak bu kadar indi aklım almıyor ama bildiğim tek şey masumm bu hafta bu işi kotarır ... 67 yi hedefler ve varır tam destek te benden
Takımın 1.liğini tekrar tebrik ediyorumBireysel derece alan vero ve shery'yi ... 14 şubat hedefi yarışında başarı gösterenleri en azından hedefe yaklaşanları :) ... ve haftanın çok keyifli geçemesine neden olan ortiler yarışında 1.lik alan grupları ... her birinizi tebrik ederim .
Güzel bir takımımızBunun kıymetini bilelim . Herkes birbiri ile ilgili ...Bu da beni ayrıca motive ediyor .
Böyle devam delim güzeller .. Hedefler bizden korksun , biz hedeflerimizden değil
Masummm bitmişsindir senin kahve ... yetişemedim .
Kaptanicem elinize yureginize saglik her hafta sabirsizlikla bekledigim bi enler okundu)) simdi haftayı bekleyecegiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?