Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Gerçekten yürekten söylüyorum kk ya böyle takım gelmemiştir. Bu devirde böyle takım... ama hepsi senin emeklerin kendinle gurur duy kaptanım

Ben en çok sizinle duyuyorummm ...çünkü herkesin arasında bağ , dostluk beni buraya bağlıyor ...

Düşünsene iletişimsiz bir takım olsa , peeeh ne sıkıcı

Ben uyuyorum canlar. Çık seviyorum sizi burayı Ausencia ablam ı ...

Burası da , ablan da seni .

Sağol ablamm benim

Ecem ayagimda saatlerdir yeni dalabildi.
Umarim bu gece uyuruz adamakıllı.
Ama iyiki.varsınız forumda su gibi gecmiszaman.
Ahu060812 mm bebelere üzüldüm.
Tavuğun böyle ölmesi üzücü çocukların gözü önünde.
Hayvan.beslemek bu.açıdan zor oluyor çocuklar için ama hayatın gerçeklerini de öğrenmiş oldular acı da olsa,
Tamamdir sen.ben.vero 3 umuz için mayısta fit olmak var

Dikkat dikkat ! Bu bir haftasonu bildirgesidir

Ödül sahibi olanların kullanacağı tek öğün ödül hariç ; hafta sonuna dikkat lütfen .

Pazartesi kilo bildiriminde eksi görmezsek , haftanın 5 günü stres artıyor .

Bu hafta ... çok güzel olabilir . Her şey Cumadan Cumaya diyete sadık kalıp , spora zaman ayırarak sizin elinizde .

Bu yüzden sık giremeyip , biraz birbirimizden uzak kaldığımız hafta sonuna dikkat diyorum

İyi geceler güzeller

İyi geceler sevgili takımım
Güzel kaptanım yoruldun sen uyu dükkanı bi dolamda ben kitleyeyim işiklar ı açık buraktım giren kapıyı kitlemeyi unutmasın yarın ilk gelen paspasın altında anahtarı alıp açsın ğmalum ben geç yatıp geç ayanlardanım

Hayirli geceler kizlar,masallah yine bu hafta güzel isler cikardiniz.Esim sükür bu hafta ise basliyor Bende Allahin izniyle ptesiden itibareb spora basliyorum,parmagimi bekleyemiycem dojtor 4 hafta daha kalsin dedi ( bi alet taktilar bükülmemesi icin ) ve ptesi ayran detoksu yapicam eger basarabilirsem salida devam ederim belki su 79 da takilmadan 78 e ziplasam ne güzel olur :)

Günaydın gunaydinnnnnnn

Geçen haftayı arkamda bırakıp
Bu haftaya yürüyorum ins
Yine bir hafta sonu ve artı temizleyecek olan ben , ama çok şükür ki bu gücü kendimde buluyorum yemeğe saldirmayip eskiden olduğu gibi, ne yapsam da artiyi temizlesem diye düşünüyorum

İşte buda takımın gücü diyorum

Kahve yaptım bekliyorum hadi bakalım muhabbete kkim gelecek :)

Günaydın canım maşallah azmine hayranım eminim bu hafta güzel sonuçlar göreceksin bende eşimi nöbete gönderdim tekrar biraz daha yaticam görüşürüz

Kaptanicem elinize yureginize saglik her hafta sabirsizlikla bekledigim bi enler okundu )) simdi haftayı bekleyecegiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…