Pzt kesinlikle bu sonradan gelmeler temizlenmeli ama .. 68.7 ü gör ki en az ....sonra şov başlayabilsin ...
Sırtın nerdeydi.
allah korumuş
çok geçmiş olsun
teşekkür ederim kaptanım desteğin ve güvenin için
Boy kısa zayıf değil çok ama onun yediğini başkası yese tosun olurdu metalari iyi çalışıyor KV ,görümce ve eşimin almıyorlar kilo , ama kendi spor gidip bana yeter napicaksin demesi biraz fesatca
Sağol pamuğummgünaydınnnnn.
Iyiliğimizi düşünüyorlar yahu
Ahahaaa gözden kaçtı dedim ama kaçmamışsirtimda eccuk ağrı var
günaydınnn canlarımmm mükemmelizzz tüüüü tüü maşallahh
Allahı seversen .... kaçar mıııbi bak şu gözlere
En mükemmel sen olacaksınnnnnn
Hazırsın di mi bu haftaaaaa
Bak bütün takım arkadaşların bir dely bombasına hasret
Günaydınnnn fıstığımmm
günaydınnn güzelimmm hazırımmmmm kaptanıı deryam birtanemm
En mükemmel sen olacaksınnnnnn
Hazırsın di mi bu haftaaaaa
Bak bütün takım arkadaşların bir dely bombasına hasret
Günaydınnnn fıstığımmm
Şimdi azıcık dedikodu zamanı
gruplar arası özel mesaj iletişimi vardı biliyorsunuz ... 2 hafta daha devam edecek tabii ki ...
Orada neler oldu bakalım azıcık
Haftanın en uyumlu ve iletişim halinde ortisi .... A arselka vebegum75 dü Maşallah her dakikalarını haberleştiler
En az onların iletişimi kadar iletişimsiz ikililer , @kelebekolacam ve @Betulina ileDelyDoly ve @Ahu060812 oldu ... Bu ortilerden bu hafta iyi bir atak ve destek bekliyorummmm
Haftanın en neşeli ve baskı dolu :)))) ortisi @vorones ve @fatmanurkaya idi ... Çok keyif aldım onları okurken
Umduğumdan çok daha iyi ortilik bağı kuran @cydnz_1 ve @MuMu85 oldu ... BU ikiliden de bu hafta iyi sonuçlar gelecek eminim
Sıfır iletişim @Daydream15 ve @kuzularinannesi de oldu ... Bu hafta kuzunun daha sık katılımı ile daha destek olacaklardır .
@mimu88 ve @Dersaadet_ de bombalar bekliyordummmm ama o bombalar bu hafta gelecek ...Değil mi kızlar
@ada81 veNare83 un da iyi bir ortiliği oldu , iletişimleri iyiydi ... bu hafta kelebek ve betülü zor bir hafta bekliyor bence
@Sekercikiz ve @Sherrysherrylady de iyi bir ikili oldu ... birbirileri iel paylaşım ve destekleri gayet iyiydi .Aynen devam canlar
pamukskr ve @tuba52 de haftayı az iletişimle kapattı . Birbirlerine daha çok destek olmalarını , bunun içinde tubanın daha çok katılımı bekliyorum
günaydın ortimUyuyamadim makinaya çamaşır attım kahvaltı yapıp temizlik yaparım akşam üzeri de spora gidicem eşim yok bugün bakalım nasıl halletcem işleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?