Geçen hafta sendemi derecedeydin hoş seninde öyle oluyo gerçi sana özel demedim genel tesbitimKafama taş geldi sanki
Hoş geldin Tuğba paketin hayırlı olsun artık daha sık görücez seni desenekelebekolacam canım geçmiş olsun şimdi nasıl
Sağol canım teşekkür ediyorum haklarında hayırlısı olsun tüm evlatlarımızınAhu060812 canım oğluna başarılar diliyorum Allah zihin açıklığı versin
Geçen hafta sendemi derecedeydin hoş seninde öyle oluyo gerçi sana özel demedim genel tesbitim
Önceki hafta Saadet'le Mimu en iyiydi cuma sabitlerdi genelde öyle oluyo
Amin canımSağol canım teşekkür ediyorum haklarında hayırlısı olsun tüm evlatlarımızın
Sağol canım inanın burda daha çok vakit geçirmek istiyorum hep bişeyler oluyorHoş geldin Tuğba paketin hayırlı olsun artık daha sık görücez seni desene
Slm ortağı nasılsın seni geçen hafta elimde olmayan nedenlerle ihmal ettimgünaydın fıstıklar
haftasonu na tıkkat tıkkat tıkkat edelim
Kolay gelsin canım ben de başlasam iyi olacakVeeee ben kalkar , temizliğe dalarrrrKacta gelirim bilmiyoruuuuu
Kolayy gelsinn güzelimmm tez biter inşallahhVeeee ben kalkar , temizliğe dalarrrrKacta gelirim bilmiyoruuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?