Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ahu060812 canım epey şey yaşamışsın sende bugün .
Çocuklar için çok kötü olmuş ... bağlanıyorlardır hayvanlarınıza .

Ahu cnmmm , ay tüh üst üste gelmiş

Evet çocuklar bağlanıyorlar hayvanlara ama sherry minde dediği gibi hayatın gerçekleri bunlar yapacak bişey yok onlarda görmüş oluyo.banada bahane oldu oğlum sürekli köpek aldırmıyorsun diye kızıyordu bende dedim bak buna be kadar ağladın öyle eğittiğin sevdiğin köpek olursa neler yaşardın diye Sonra küçük kızım da anne bürün tavuklar ölünce yerine köpek alalım deyince YOk abicim o ölürse çok üzülürüz diyodu kuzum benim

Günaydın

D Dilekiyi ve aeben grup yarışları dışında bu hafta sizi eşleştirdim , birbirinize rakipsiniz ...

@ecemavi ve @Bebetomm güzeller sizlerinde ikili yarışı devam ediyor ....
Tamam bacım

Yanlız şuan yoldayım memlekete doğru eşim iş için gidiyordu bende sılayırahim yapayım dedim . Günü birlik
Netim kısıtlı o yüzden bugun giremem .bildireyim
D Dilekiyi merhaba canım öğretmendin dimi fatmanın arkadaşı . Hafta sonu pek gelemem ama pazarteaiden itibaran sıkı burda olacam .
Menülerini ve izlediğin yolu bana yazarsan sevimirim canım
He bu arada bu hafta gurup neymiş gösterelim şu cadılara

Aus bacı sen dünki menümü begenme tartı begendi bile

Günaydın günaydın günaydın
Derecelere doymayan her hafta yüzdesi gözetlenen en sevdiğim en sevgili takımım

@Sherrysherrylady ve vorones tebrik ederim sizi harikasınız haftaya daha dikkatli olan bu haftanın enleri diğer haftanın sonları olmasın genelde öyle oluyo rehavete kapılmadan istikrarla devam edin inşalllah

Benimde oğlan sınavda ben kapıda arabada bekliyorum herkes karı koca yada baba gelmiş bizde ben yalnızım ben yalnızım yalnızımmmm
Kaderim buuu böyle yazılmış yazımmm

kelebekolacam daktırımm , kuzum nasıl oldu ?
Rüyamda gördüm seni .
Boyun 1.90 falandı , hayır olsun...
Sınıfında da çok hasta varmış.inatci bi hastalık.atesi düşürmekte çok zorlandım. Ilaç duş. Inşallah diğerleri ne geçmez.ara ara baktım sayfaya ama tutunamadım. Su an iyi görünüyor.

günaydın ahu huhuuu
hayırdır ne sınavında oğlun? başarılar dilerim

Tabiki abla Bundan sonra daha çok katılacam

Kafama taş geldi sanki

Dünkü menüm
Sabah
2 dl kızarmış çavdar ekmeği
Peynir zeytin
Öğlen
Mercimek çorba
Yoğurt
Yeşillik
Akşam
Ispanak yemeği
1 dl peynir domates ekmek
Ara 2 incir 2 hurma
Olmadı yarım armut bir mandalina
Yine olmadı aa oda ne eşim sıcak baklava almış onu tam yemedim bıçakla lokma kestim durduramadım dün kendimi ödül hakkımda kapanmış oldu
Su 1,5
spor 60 dk açık havada interval kardiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…