Ahu060812 canım epey şey yaşamışsın sende bugün .
Çocuklar için çok kötü olmuş ... bağlanıyorlardır hayvanlarınıza .
Ahu cnmmm , ay tüh üst üste gelmiş
Ahu060812 ahum canım bazen seni okurken yaşadığın olayları heyecanlı hüzünlü komedi bi film izliyor gibiyim evdeki merdivenlet temizlik misagir okuyunca yoruluyorum sanki
Canım Rabbim gücünü kuvvetini artırsın çoçuklar çok etkileniyor bizde bu durumları yaşadığımız için bie daha eve hayvan aldırmadı m ama senin ev müsait tabiki alacaksınız
Canım istikrarın için Kutlarım bu yaxa gelsin 60kilolar arkadaş ıma maşallah canım
Evet çocuklar bağlanıyorlar hayvanlara ama sherry minde dediği gibi hayatın gerçekleri bunlar yapacak bişey yok onlarda görmüş oluyo.banada bahane oldu oğlum sürekli köpek aldırmıyorsun diye kızıyordu bende dedim bak buna be kadar ağladın öyle eğittiğin sevdiğin köpek olursa neler yaşardın diye Sonra küçük kızım da anne bürün tavuklar ölünce yerine köpek alalım deyince YOk abicim o ölürse çok üzülürüz diyodu kuzum benimEcem ayagimda saatlerdir yeni dalabildi.
Umarim bu gece uyuruz adamakıllı.
Ama iyiki.varsınız forumda su gibi gecmiszaman.
Ahu060812 mm bebelere üzüldüm.
Tavuğun böyle ölmesi üzücü çocukların gözü önünde.
Hayvan.beslemek bu.açıdan zor oluyor çocuklar için ama hayatın gerçeklerini de öğrenmiş oldular acı da olsa,
Tamamdir sen.ben.vero 3 umuz için mayısta fit olmak var
nayırrrr nolamazzzzz birakmammmm15 dk daha takilayim size sonra gidiyorum
Tutmayın beni
Tamam bacım
günaydınnnn güzelimm
Banu bursa da ne işin var kızz
Şuraya bi günaydınnnnnbırakayım gelicem birazdan geçmişi okumaya
Günaydın delim lütfen bugün bi akıllılık et düzenli beslen tamammı ortim hep deli hep deli olmiiigünaydınnnn güzelimm
Sınıfında da çok hasta varmış.inatci bi hastalık.atesi düşürmekte çok zorlandım. Ilaç duş. Inşallah diğerleri ne geçmez.ara ara baktım sayfaya ama tutunamadım. Su an iyi görünüyor.kelebekolacam daktırımm , kuzum nasıl oldu ?
Rüyamda gördüm seni .
Boyun 1.90 falandı , hayır olsun...
Günaydın günaydın günaydın
Derecelere doymayan her hafta yüzdesi gözetlenen en sevdiğim en sevgili takımım
@Sherrysherrylady vevorones tebrik ederim sizi harikasınız haftaya daha dikkatli olan bu haftanın enleri diğer haftanın sonları olmasın genelde öyle oluyo rehavete kapılmadan istikrarla devam edin inşalllah
Benimde oğlan sınavda ben kapıda arabada bekliyorum herkes karı koca yada baba gelmiş bizde ben yalnızım ben yalnızım yalnızımmmm
Kaderim buuu böyle yazılmış yazımmm
Tabiki abla Bundan sonra daha çok katılacamŞimdi azıcık dedikodu zamanı
gruplar arası özel mesaj iletişimi vardı biliyorsunuz ... 2 hafta daha devam edecek tabii ki ...
Orada neler oldu bakalım azıcık
Haftanın en uyumlu ve iletişim halinde ortisi .... @arselka vebegum75 dü Maşallah her dakikalarını haberleştiler
En az onların iletişimi kadar iletişimsiz ikililer ,kelebekolacam ve @Betulina ile DelyDoly ve Ahu060812 oldu ... Bu ortilerden bu hafta iyi bir atak ve destek bekliyorummmm
Haftanın en neşeli ve baskı dolu :)))) ortisivorones ve @fatmanurkaya idi ... Çok keyif aldım onları okurken
Umduğumdan çok daha iyi ortilik bağı kuran @cydnz_1 ve @MuMu85 oldu ... BU ikiliden de bu hafta iyi sonuçlar gelecek eminim
Sıfır iletişim @Daydream15 ve @kuzularinannesi de oldu ... Bu hafta kuzunun daha sık katılımı ile daha destek olacaklardır .
@mimu88 ve @Dersaadet_ de bombalar bekliyordummmm ama o bombalar bu hafta gelecek ...Değil mi kızlar
@ada81 veNare83 un da iyi bir ortiliği oldu , iletişimleri iyiydi ... bu hafta kelebek ve betülü zor bir hafta bekliyor bence
Sekercikiz ve @Sherrysherrylady de iyi bir ikili oldu ... birbirileri iel paylaşım ve destekleri gayet iyiydi .Aynen devam canlar
@pamukskr ve T tuba52 de haftayı az iletişimle kapattı . Birbirlerine daha çok destek olmalarını , bunun içinde tubanın daha çok katılımı bekliyorum
Banu bursa da ne işin var kızz
günaydınnn güzelimmm sabahtan başladıımmm şükürrrGünaydın delim lütfen bugün bi akıllılık et düzenli beslen tamammı ortim hep deli hep deli olmiii
Günaydın günaydın günaydın
Derecelere doymayan her hafta yüzdesi gözetlenen en sevdiğim en sevgili takımım
@Sherrysherrylady vevorones tebrik ederim sizi harikasınız haftaya daha dikkatli olan bu haftanın enleri diğer haftanın sonları olmasın genelde öyle oluyo rehavete kapılmadan istikrarla devam edin inşalllah
Benimde oğlan sınavda ben kapıda arabada bekliyorum herkes karı koca yada baba gelmiş bizde ben yalnızım ben yalnızım yalnızımmmm
Kaderim buuu böyle yazılmış yazımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?