Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.soyle bi geçmiş yaptım.
Babamizda saolsun işten çıkıp hali sahada almış soluğu.sonra gelip yattı.
Kahvaltimizi yaptık.
1 gün bile olsa sizden ayrı olunca sudan çıkmış balık gibi oldum özledim kizlarrrrr
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.soyle bi geçmiş yaptım.
Kahvaltimizi yaptık.
1 gün bile olsa sizden ayrı olunca sudan çıkmış balık gibi oldum özledim kizlarrrrr
Ozledikkk seni ...tekrar cook gecmis olsun gelde kapışakkkkHepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.soyle bi geçmiş yaptım.
Kahvaltimizi yaptık.
Offf Allah kolaylık versinn güzelimmm gerçekten pazar misafiri vede cumartesi akşam misafiri benide deli ediyorbenimde bugün evde iyi bir temizlik yapmam gerekiyor pazar kahvaltıya
misafirim var offff ama ya
her hafta sonu farklı birşey sadece 1 gün istiyorum boş boş takılacak.
işten çıkınca alışverişe ordan temizliğe vs.vs ara ara uğrarım artık
Beterin beterii varr birtanemm benden 300 gittii içimdeki deliii bir uyansaa artık diyorummmIçimdeki küçük enişte zipliyor zor tutuyorum.rezil oluyorum ay ol.millet sessizce 1.5 verirken ben yolla ya zıplayan 500gr veriyorum
Teşekkürler çok sevindim
Ahhh ahhh onu bidaha soyle doktor civanım...ben onlarin yerinde olmayi isterdim benim ablamda oyle gelde kiskanma birgun yer birgun azicik dikkat eder 500 vermisim der...ben oyle boynu bükük bakarimYaada81 senle benim meto şu bizim citirlar gibi olsa da ağız tadıyla bi kapışsak.
Benim oğlanda 3.sınıf hem genel hemde resim den girecek hiç çalışmadı benim oğlan çalışmazda aman olursa olur olmazsa olmaz hesabında senin dediğin genel zeka sınavımı nasıl hazırlanmalıyızki onaAhu060812 canım bilsem sınavımı
Kaçınçı sınıf bende bi öğrenciye hazırlanırken yardımcı oluyorum 3.sınıf bizim öğrenci çok zor bi sınav
3.sınıf mart 12demi ne olacak bilgin varmı canım
Biliyom kız gördüm o an aklımdakileri yazmıştım bakıp düzenleyecektim o anda oğlan çıktı yazdıklarım kaybolmasın diye paylaştımCanim etiketledim yaaa seni 45 dakika yürüyüş bandinda yurudummnn))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?