Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

öyle canim cana gelmesin de ne bilim keske eski bir araba falan olsa ama maalesef.ama napiyim,nazar cikti diyim bari.kendimi öyle avutuyum:26:
geçmiş olsun canım ....
şekerim birşey sorucam.. neden herkes kilo veriyor da ben 28,7 kg alıyorum?? :26::26:
seni biraz zayıf gördü meyvem heralde...
kızlar ben face hesabımı kapattım bilginiz olsun.belki ilerde acarım yine bilmiyorum şuan için.

niye kapattın ki ne zararı vardı...

bence çok güzel olmuş insan daha iyi motive oluyor ...ben biraz daha değiştirdim herkes 7. takımın başarısını görsüün...

ben söyle yazmistim ama bir türlü sigmadi.
7o dim 7. takimla 56.8 oldum

iste böyle yazmistim ama sigmadi,ama dur senin cümlede iyi olmus,sigmis hem,öyle yapayim bende

selam kizlar, ben geldim..azericim, saferanim, profil yaziniz ne guzel olmus...bende yazim
siz neler yaptiniz bakalim...bende simdi cagatayima bakiyorum..gozum gonlum aciliyor, eriyorum gidiyorum ulennnn

kiz nereleri gezecen bakim.bende gezecektim ama hic halim yok,yarina biraktim bende gidecegim yeri.uyumak istiyorum:84:birazdan gidip kitap okuyarak $ekerleme yapicam.
vallla kalka gittim neumarkta gittim bide nippes gezdim simdi geldium ayaklarima kara sular indi
selam kizlar, ben geldim..azericim, saferanim, profil yaziniz ne guzel olmus...bende yazim
siz neler yaptiniz bakalim...bende simdi cagatayima bakiyorum..gozum gonlum aciliyor, eriyorum gidiyorum ulennnn
kiz cagatayi ulasman gereken kilonun yerine koy o zaman daha cabuk kilo verirsin kavusmak icindurun bende sizler gibi yapayim profilimi

vallla kalka gittim neumarkta gittim bide nippes gezdim simdi geldium ayaklarima kara sular indi

kiz cagatayi ulasman gereken kilonun yerine koy o zaman daha cabuk kilo verirsin kavusmak icindurun bende sizler gibi yapayim profilimi

üc semti bir arada nasil gezdin kiz.nasil sigdirdin bir güne,vallahi helal olsun Ganfed'ime.bende dün Kalk'a gitmistim.Furkan'a takimini aldim,masasi icin bordo tül aldim,cünkü pelerini krem bordo.insallah güzel olur.

hepiniz yiyorsunuz dimii
yoksunuz ortalıkda kayboldunuzz
1. olduk die saldıysanız kendinizi elimden cekeceğiniz var o listedeki kilolara ulasılacak o kadar

üc semti bir arada nasil gezdin kiz.nasil sigdirdin bir güne,vallahi helal olsun Ganfed'ime.bende dün Kalk'a gitmistim.Furkan'a takimini aldim,masasi icin bordo tül aldim,cünkü pelerini krem bordo.insallah güzel olur.
hayirliolsun canim insallah guzel olacak
kimse yokmu arkadaslar.Canim SIKILIYOR.hic bir aktivite yok bende.patliycam
aha geldimsoyle bakiim neden canin sikiliyorsakin ha can sikintisi hic iyi degil

hepiniz yiyorsunuz dimii
1. olduk die saldıysanız kendinizi elimden cekeceğiniz var o listedeki kilolara ulasılacak o kadar
aboo kiz senin kameranmi bvar bizi izleyen lokmam bogazima tikandi kendimi biri bizi gozetliyorda hissettim

vallaha ganfedim dedigin gibi...yolun sonuna cagatayi koysalar, ona ulasmak icin birak 45km yurumeri 45binkm bile yururum...carpildim ben resmen yaa:78::78:

meyvecim sen hepsini yakala teker teker eminim kaciriyorlardir..ama ben 9km yurudum..sabah ogle yogurt aksamda salatami yedim hem onlar sisko kalacak ben manken gibi olucam burdan mezun olup gidicem onlarsa hala kalacaklar

hepiniz yiyorsunuz dimii

elimden geleni yapıyorum meyvecim..

kahvaltı: bir kase müsli, yağsız süt ile
öğlen : 1 kase çorba, yoğurt
ara: 1 elma
akşam: 2 dilim pizza bunun olmadığını biliyorum ama bugün nikah vardı tam yemek saati birşey hazırlayamadım, nikah sonrasında da çok acıktık yemek yapmaya zaman yoktu mecburen uydum herkese..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…