gunaydin kizlar bugun fazla gelemiyecem gezecem cunku
günaydınn
ii gezmeler canımm..
bende tüm gün evde takılıcam
geçmiş olsun canım ....öyle canim cana gelmesin de ne bilim keske eski bir araba falan olsa ama maalesef.ama napiyim,nazar cikti diyim bari.kendimi öyle avutuyum:26:
seni biraz zayıf gördü meyvem heralde...şekerim birşey sorucam.. neden herkes kilo veriyor da ben 28,7 kg alıyorum?? :26::26:
kızlar ben face hesabımı kapattım bilginiz olsun.belki ilerde acarım yine bilmiyorum şuan için.
tünaydın kızlaaar....
Saferan bak profil yazimi degistirdim.senin dedigin gibi yaptim:81:
bence çok güzel olmuş insan daha iyi motive oluyor ...ben biraz daha değiştirdim herkes 7. takımın başarısını görsüün...
vallla kalka gittim neumarkta gittim bide nippes gezdim simdi geldium ayaklarima kara sular indikiz nereleri gezecen bakim.bende gezecektim ama hic halim yok,yarina biraktim bende gidecegim yeri.uyumak istiyorum:84:birazdan gidip kitap okuyarak $ekerleme yapicam.
kiz cagatayi ulasman gereken kilonun yerine koy o zaman daha cabuk kilo verirsin kavusmak icinselam kizlar, ben geldim..azericim, saferanim, profil yaziniz ne guzel olmus...bende yazim
siz neler yaptiniz bakalim...bende simdi cagatayima bakiyorum..gozum gonlum aciliyor, eriyorum gidiyorum ulennnn
vallla kalka gittim neumarkta gittim bide nippes gezdim simdi geldium ayaklarima kara sular indi
kiz cagatayi ulasman gereken kilonun yerine koy o zaman daha cabuk kilo verirsin kavusmak icindurun bende sizler gibi yapayim profilimi
hayirliolsun canim insallah guzel olacaküc semti bir arada nasil gezdin kiz.nasil sigdirdin bir güne,vallahi helal olsun Ganfed'ime.bende dün Kalk'a gitmistim.Furkan'a takimini aldim,masasi icin bordo tül aldim,cünkü pelerini krem bordo.insallah güzel olur.
aha geldimsoyle bakiim neden canin sikiliyorkimse yokmu arkadaslar.Canim SIKILIYOR.hic bir aktivite yok bende.patliycam
aboo kiz senin kameranmi bvar bizi izleyen lokmam bogazima tikandi kendimi biri bizi gozetliyorda hissettimhepiniz yiyorsunuz dimii
yoksunuz ortalıkda kayboldunuzz
1. olduk die saldıysanız kendinizi elimden cekeceğiniz var o listedeki kilolara ulasılacak o kadar
hepiniz yiyorsunuz dimii
yoksunuz ortalıkda kayboldunuzz
1. olduk die saldıysanız kendinizi elimden cekeceğiniz var o listedeki kilolara ulasılacak o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?