Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

şekerim birşey sorucam.. neden herkes kilo veriyor da ben 28,7 kg alıyorum?? :26::26:

yardım ederiz sana merak etme canım..

kız ben yapmasına yaparım öğrenirim bi şekilde de görüonuz yazıp kaçıom işler çok yoğun yaz geldi duramıom kiii keşke vakit olsa da her hafta yapsam soraaa mahçup olurum size yapamazsam

:66

tebrikler kızlaaar... süpersiniz cidden...
inşallah haftaya benim de güzel kilo verdiğim bir zamanda şampiyon oluruz...

hadi bakalım.. ben yazmıştım ama düzelttiğini görünce sevindim.. yazmışsın koca koca kiloları, tamam bir hafta aldık da o kadar potansiyel de yok yaniii
hadi inşallah, bir 67leri görsem çok daha motive olucam da olmadı bir türlü..

canım allah korusun cana gelmesinden iyidir.. insanız hepimiz, olur öyle şeyler.. söyle bir an önce de stresin gitsin..

kız ben yapmasına yaparım öğrenirim bi şekilde de görüonuz yazıp kaçıom işler çok yoğun yaz geldi duramıom kiii keşke vakit olsa da her hafta yapsam soraaa mahçup olurum size yapamazsam

canım mahçup falan olmazsın.. herkes yazıyo zaten kendi kilosunu, yazmayanlar ve kontrol için de yardım ederiz merak etme sen..

kızlar bugünkü menümü yazayım

kahvaltı: peynirli sandviç
öğlen: ezogelin çorba, ıspanak, yoğurt, salata
ara: 1 adet yulaflı bisküvi
akşam: karnıyarık, salata, yoğurt

benim şu 6 öğün yeme olayını düzenlemem gerekiyor.. .

kızlar bu ekmek dieti atıştırma olmadığı için zor oldu, yarın umarım abartıp fazla yemem...
bu arada topik nasıl açılıyo bana biri anlatabilir mi?

canım mahçup falan olmazsın.. herkes yazıyo zaten kendi kilosunu, yazmayanlar ve kontrol için de yardım ederiz merak etme sen..

İnş inş buralarda olabilirim de beraber yaparız bu aksilik olursa sana bildiririm frangicim

bende gezmek istiorum ama çalışıorum yaa :84::84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…