Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

gunun en guzel gunaydini siz balli kurabiyelere olsun bu arada birinciligimizi ben kutlayamamistim cok sevindim birinci olusumuza hepinizi tebrik ediyorumcanlarim haydi bakalim diyete devam meyvenin hedefine herkes uklassin bu hafta

ayyyyy :18:kaptaniiiimm,cok korkuyorum senden.ben dün cok jötü bisey yaptim.Ne zamandir saat 18 den sonra agzima lokma koymazken,dün aksam saat 21,30 da Umre'ye giden bir arkadasa gittik grupca ve orda herkes yedi diye bende yemek zorunda kaldim.ama napiyim,anlamadim gitti bu isi.sanki benim diyet yapmam milletin gözüne giriyor ya.gözleri benim agzimda kaliyor,bakiyorlar ben bisey yiyormuyum yemiyormuyum.yemedigim zaman dalga falan geciyorlar.ben bu insan dene mahluklari anlamiyorum artik.yani kendileri diyet yapamiyorlar,kilolular diye yapanlarida kiniyorlar.hayret bisey ya.bu yüzden bende bir karar aldim,böyle yerlerde yiycem mecbur azda olsa tabagima birseyler koymam lazim.dün mesela 1 sarma,yarim icli köfte,en kücügünden,6 tatli kasigida asure yedim.
bende de öyle oldu tatlim.bazen mecbur kaliyor insan yemeye.yukardada yazdigim gibi

gunun en guzel gunaydini siz balli kurabiyelere olsun bu arada birinciligimizi ben kutlayamamistim cok sevindim birinci olusumuza hepinizi tebrik ediyorumcanlarim haydi bakalim diyete devam meyvenin hedefine herkes uklassin bu hafta

aaaa kim gelmissimdi gördüm kiz seni.bende kendi kendime takiliyordum.hehe iyi oldu

azerım bak sana ne dicem yarısmanın 99. mezunu minnosum oldu 100. süde sen olsana ne dersinn bu hafta mezun olabilecek duruma gelirmisin

100. mezunnnnnnnnnnnn

oyyyy canim.bana layik gördügün icin cooook tesekkür ederim ama benim daha yolum var tatlim.50 belki olmam ama 52-53 düsünüyorum mutlaka.bu yüzden daha yaza kadar burdayim.üzgünüm.komayacaaaaaaan beni

oyyyy canim.bana layik gördügün icin cooook tesekkür ederim ama benim daha yolum var tatlim.50 belki olmam ama 52-53 düsünüyorum mutlaka.bu yüzden daha yaza kadar burdayim.üzgünüm.komayacaaaaaaan beni

canım ben 55 de korumaya alıcan die hatırlıyordum ondan dedim.. seni kovarmıyım kızz burdasın benim gibi
ben kendim istiyordum aslında orayı ama işte sebepler beni erken ilerletti biliyorsun
nys sekercim ayyy bu mertebe kime nasip olcak acabaa :44::44:

bakmak istiyordum 55 te ama yok ya.bakiyorum da 52-53 daha iyi duracak gibi geliyor.sende o civarlarda olmak istiyorsun demi.

meyvi$immmmmmcoook seviyorum seni.tabiiki $aka yaptim,benim burdan gitmemi istemeyecegini biliyorum tatlimmmmmdedigin gibi biz mezun olsakta burdayiz.

ayy evet caım bende 52 olmak istiyorum yarın baslıcm hatta bu yola..
ama gece rüyalarımda yemek yiyorum yaa nasılolck bu hiç bilemiommm

Allah seni ne etmesin
kiz görecek baska bisey kalmadimi rüyanda.

seni obur seniiiiiii

kız sabah sabah kalktım börek yaptım bir sürü de yedimm
ayy ben böyle giderse 100 olurumm cok fazla yiyorum günde 3000 nin altnda beslenmiyorum acilen bu duruma dur demem lazım sanırımtakıma girmeden bu iş olmıcak..
bu hafta kesin listede olucam..
cumaya 57.5 olucam o kadar ...

ulassanda gitme canim sensiz olmaz meyve gibi sohbete gel en azindan
milleti kiskirtin yesin bu mertebede bana nasip olsun kiz
Allah seni ne etmesin
kiz görecek baska bisey kalmadimi rüyanda.

seni obur seniiiiiii

valla ruyada degilde esim evde olunca kendimi yemekten alamiyorumo yiyor banada yediriyor keratabenimde canima minnet tabi

selam kızlaar..... dünden beri uğrayamadım....
dün eşim zorla feshane ye götürdü ordulular haftası varmış...biraz tartışmıştık ben de sinirden hiçbi şey yemedim köfte ekmek aldı ben içinden 1 köfte yedim yarımdan az mısır yedim...
bugünde sabah kahvaltıya misafir çağırdı beni sinir etmek için ev aldı başını gidiyo valla....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…