ben buralardayım ama iice uykum geldiğinden hiç konusucak halim yok cvp yazamıomm..
ayyyyy :18:kaptaniiiimm,cok korkuyorum senden.ben dün cok jötü bisey yaptim.Ne zamandir saat 18 den sonra agzima lokma koymazken,dün aksam saat 21,30 da Umre'ye giden bir arkadasa gittik grupca ve orda herkes yedi diye bende yemek zorunda kaldim.ama napiyim,anlamadim gitti bu isi.sanki benim diyet yapmam milletin gözüne giriyor ya.gözleri benim agzimda kaliyor,bakiyorlar ben bisey yiyormuyum yemiyormuyum.yemedigim zaman dalga falan geciyorlar.ben bu insan dene mahluklari anlamiyorum artik.yani kendileri diyet yapamiyorlar,kilolular diye yapanlarida kiniyorlar.hayret bisey ya.bu yüzden bende bir karar aldim,böyle yerlerde yiycem mecbur azda olsa tabagima birseyler koymam lazim.dün mesela 1 sarma,yarim icli köfte,en kücügünden,6 tatli kasigida asure yedim.vallaha ganfedim dedigin gibi...yolun sonuna cagatayi koysalar, ona ulasmak icin birak 45km yurumeri 45binkm bile yururum...carpildim ben resmen yaa:78::78:
meyvecim sen hepsini yakala teker teker eminim kaciriyorlardir..ama ben 9km yurudum..sabah ogle yogurt aksamda salatami yedimhem onlar sisko kalacak ben manken gibi olucam burdan mezun olup gidicem onlarsa hala kalacaklar
bende de öyle oldu tatlim.bazen mecbur kaliyor insan yemeye.yukardada yazdigim gibielimden geleni yapıyorum meyvecim..
kahvaltı: bir kase müsli, yağsız süt ile
öğlen : 1 kase çorba, yoğurt
ara: 1 elma
akşam: 2 dilim pizzabunun olmadığını biliyorum ama bugün nikah vardı tam yemek saati birşey hazırlayamadım, nikah sonrasında da çok acıktık yemek yapmaya zaman yoktu mecburen uydum herkese..
gunun en guzel gunaydini siz balli kurabiyelere olsun bu arada birinciligimizi ben kutlayamamistim cok sevindim birinci olusumuza hepinizi tebrik ediyorumcanlarim haydi bakalim diyete devam meyvenin hedefine herkes uklassin bu hafta
günaydin meyvem
azerım bak sana ne dicem yarısmanın 99. mezunu minnosum oldu 100. süde sen olsana ne dersinnbu hafta mezun olabilecek duruma gelirmisin
100. mezunnnnnnnnnnnn
oyyyy canim.bana layik gördügün icin cooook tesekkür ederim ama benim daha yolum var tatlim.50 belki olmam ama 52-53 düsünüyorum mutlaka.bu yüzden daha yaza kadar burdayim.üzgünüm.komayacaaaaaaan beni
canım ben 55 de korumaya alıcan die hatırlıyordum ondan dedim.. seni kovarmıyım kızz burdasın benim gibi
ben kendim istiyordum aslında orayı ama işte sebepler beni erken ilerletti biliyorsun
nys sekercim ayyy bu mertebe kime nasip olcak acabaa :44::44:
bakmak istiyordum 55 te ama yok ya.bakiyorum da 52-53 daha iyi duracak gibi geliyor.sende o civarlarda olmak istiyorsun demi.
meyvi$immmmmmcoook seviyorum seni.tabiiki $aka yaptim,benim burdan gitmemi istemeyecegini biliyorum tatlimmmmm dedigin gibi biz mezun olsakta burdayiz.
ayy evet caım bende 52 olmak istiyorum yarın baslıcm hatta bu yola..
ama gece rüyalarımda yemek yiyorum yaa nasılolck bu hiç bilemiommm
bak cizelgemide degistirdim meyvisim.hedef kiloyu 52yaptim
Allah seni ne etmesin
kiz görecek baska bisey kalmadimi rüyanda.
seni obur seniiiiiii
ulassanda gitme canim sensiz olmaz meyve gibi sohbete gel en azindanoyyyy canim.bana layik gördügün icin cooook tesekkür ederim ama benim daha yolum var tatlim.50 belki olmam ama 52-53 düsünüyorum mutlaka.bu yüzden daha yaza kadar burdayim.üzgünüm.komayacaaaaaaan beni
milleti kiskirtin yesin bu mertebede bana nasip olsun kizcanım ben 55 de korumaya alıcan die hatırlıyordum ondan dedim.. seni kovarmıyım kızz burdasın benim gibi
ben kendim istiyordum aslında orayı ama işte sebepler beni erken ilerletti biliyorsun
nys sekercim ayyy bu mertebe kime nasip olcak acabaa :44::44:
Allah seni ne etmesin
kiz görecek baska bisey kalmadimi rüyanda.
seni obur seniiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?